Ο Ροναλντο τωρα θα τους ειχε κανει πουτανα
Ο Ροναλντο τωρα θα τους ειχε κανει πουτανα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
κακα τα ψεμματα,σκατα παιζει η Μπαρτσελονα.οποιαδηποτε ομαδα που θα χε κατεβει σοβαρα,θα χε ριξει ηδη 2-3 μπαλακια στο λαγο.
Για να λέμε και την αλήθεια και ο Βάζελος δεν τα πάει και άσχημα. Κατέβηκε αμυντικά με διπλή ζώνη και ΑΝ κάνει κάτι στην κόντρα και μέχρι στιγμής αυτό βλέπουμε.
Βασικα παιξανε 3 λεπτα μπαλα και χασανε...5 ευκαιριες![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (24-11-10)
σιγα τους αμυντικους ρε συ Πανο...και σιγα τους παικτες εν γενει.ασοβαροι ειναι και οι αλλοι.σοου που ειπε και ο φιλος πιο πανω..
Ε,εχει δικιο ο Πανος. Τετοιο ταμπουρι δεν το τρυπας ευκολα. Αλλα δε δειχνει και διαθεση η Μπαρτσελονα.
74% κατοχη μπαλας η Μπαρτσελονα.
ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΚΟΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΩΣΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ "ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ" 26% χοχοχο
Haris1984 (24-11-10)
Λιγο ειναι μονο 1 για τον πολυτσιμπουκικο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Eνταξει δεν εχει και κανα σοβαρο κινητρο η Μπαρτσελονα να σκιστει.
Με μια ομαδα του κωλου παιζει,κερδιζει ανετα,εχει και το κλασικο την Δευτερα,μην περιμενουμε και πολλα.
Διαδικαστικη νικη θα κανει και θα φυγει.
Και θα μας πρηξουν μετα τα παπαρια οι βαζελοι οτι και καλα κοντραρανε την Μπαρτσελονα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ε αυτο ειναι το θεμα.να μην μας πρηξουν με κανενα τροπο τα παπαρια.
Δευτέρα παίζουμε με Ρεάλ με το λαγό στιφάδο θ' ασχοληθούμε;
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
d.n.a. (24-11-10)
Και πριν λίγες μέρες έπαιζε με ομάδα του κώλου αλλά της έβαλε 8. Άντε τώρα γιατί λίγο θέλω να ασπαστώ την άποψη του σάδι περί Βαζελώνας.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
το ταμπουρι του βαζελου δε μου λεει τιποτα. Ο Καντε κι ο Βυδρας παιζουν. και πριν το γκολ ποσες ευκαιριες ειχε η Μπαρτσελονα? 0? 1?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Haris1984 (24-11-10)
Βασικα η Μπαρτσελονα ηρθε εδω για να κανει προπονηση και δε νοιαζεται καθολου αν ο καθε γάβρος θελει 5 και 6 γκολ. Ειτε με 1 γκολ κερδισει ,είτε με 50 οι Καταλανοι δεν θα της πουνε τιποτα, δεν δινουν δεκαρα για το ματς. Εκτος αν πιστεψετε τις "μπαρουφες" περι αδελφοποιήσεων.
Το μυαλο της ειναι οντως στο "κλάσικο"
Το ζητημα ειναι οτι αν δεν υπολογίσεις την πρασινη βαζελινίαση μπορει να ψαχνεσαι στο τελος και να μη βρισκεις αυτο που ψαχνεις.
ο λαγος παντως ειναι στημενος (στα 4) εξυπνα
ολο το πλανο της τηλεορασης γεμιζει με 7-8 αμυντικους σε καθε επιθεση της Μπαρτσα
και μολις και εαν κοψει, Γκαρσια, γεμισμα και εχει ο Θεος
αυτο ξερει και αυτο κανει, διαφημιση δηλ. του ποδοσφαιρου
και ετσι μπορει κ να τσιμπησει κ κανα ποντο, δεν ειναι απιθανο
Bookmarks