consigliere (23-12-08), sk12072 (23-12-08)
Τελικά όσο σκέφτομαι την ιστορία με τον Ντόινγκ καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το χειρότερο του να είσαι ένας αποτυχημένος άτιτλος μαλάκας, είναι να είσαι ένας ΗΛΙΘΙΟΣ αποτυχημένος άτιτλος μαλάκας!
Δηλαδή πίστεψαν ότι θα έτρωγε αμάσητη όλη η Ελλάδα τη μαλακιούλα που σκέφτηκαν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ή απλώς τους αρέσει να προκαλούν; Μάλλον το 2ο...
ÂÜæåëå. Åóý ößëå âÜæåëå ðïõ êñõöÜ ìå äéáâÜæåéò. Ìçí íôñÝðåóáé ðïõ Ý÷áóåò. Óõìâáßíïõí áõôÜ. Íá íôñÝðåóáé ðïõ õðÜñ÷åéò.
Åßðáìå, ï ¶ç Âáóßëçò ìáò Ýêáíå Ýíá äùñÜêé![]()
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn¢t understand the assignment.
I told them they didn¢t understand life."
—John Lennon
καλα, αυτος ο Βγενο δηλωσε οτι θα αποχωρησει; Τους αρχισε στο δουλεμα!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
καταλαβε τι μαλακες ειναι.....
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Και αυτος μαλακας ειναι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn¢t understand the assignment.
I told them they didn¢t understand life."
—John Lennon
Åõ÷Ýò!!Åõ÷Ýò!!Åõ÷Ýò!!
Åý÷ïìáé óôçí áãáðçìÝíç ìïõ ïìÜäá (ãéáôß íá ôï êñýøùìåí Üëëùóôå íáé åßìáóôå Ðáíáèçíáúêïß üëïé óôçí ïéêïãÝíåéá),êáëÝò ãéïñôÝò,íßêåò,ï Üîéïò ðñïðïíçôÞò íá ìåßíåé 10 ÷ñïíéá,ï Bytras íá ãÝíåé çãÝôçò ôçò ïìÜäïò,åý÷ïìáé åðéóôñïöÞ ôïõ Bus in Ass,åý÷ïìáé ïìüíïéá êáé ãáëÞíç ìå ôïõò 4 ðñïåäñïõò,êáé ìå Ýíá êáéíïýñéï ÓôÜäéï.
ÌáñéíÜêç ôï ôÝñáò ôï óêïôþíåéò üôáí åßíáé ìéêñü áêüìá....
Ôï óêÜíäáëï ìå ôéò êáóÝôåò.ÌðÝïò:«ÁíáñùôéÝìáé óå ôé êüóìï ìåãáëþíù ôá ðáéäéÜ ìïõ. Ï ãéïò ìïõ äåí Þèåëå íá ðÜåé ó÷ïëåßï»!!
τους ευχομαι οτι χειροτερο για την νεα χρονια.να πανε σκατα σε ολα τα θληματα που συμμετεχουν.να αποφασισει το στε να μην γινει το σταδιο και με μια 4αρα στο ναο.
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Στον οποίο Ναό πως θα έρθουν Στάθη;;;;;;![]()
mpak (25-12-08)
äåéôå äçëùóç Ìçôóïôáêç ðñéí ôï 4-0 ìå ôïí âáæåëï!!!!!!!!! ï Êõñéáêïò äåí åéíáé ãêáíôåìçò!!!!!!!!!!!!
[youtube]VqlPfC1o174[/youtube]
Dr.Red (25-12-08), _MinoGavros (31-12-08)
ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ.- Συνέντευξη σε εφημερίδα της Βραζιλίας έδωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, λίγες πριν το τέλος του 2008. Ο 32χρονος μίλησε για την νέα του ομάδα του και τους στόχους που υπάρχουν μέχρι το φινάλε της σεζόν και τόνισε πως με τον Παναθηναϊκό έχει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει του Μουντιάλ του 2010
Ήταν πολύ σωστή η απόφασή μου να αφήσω την Άρσεναλ για να μετακομίσω στον Παναθηναϊκό. Αν έμενα στον αγγλικό σύλλογο θα είχα πολύ λιγότερα παιχνίδια στα πόδια μου και θα κινδύνευα να μείνω εκτός Εθνικής. Αυτό θα ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστο για μένα αφού ο βασικός μου στόχος δεν είναι άλλος από το να δώσω το «παρών» στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με την Εθνική μου ομάδα
Άλλαξαν πολλά όταν αποφάσισα να αφήσω την Άρσεναλ όμως μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια. Δούλεψα και εξακολουθώ να δουλεύω σκληρά, έχω μάθει να σέβομαι τις αποφάσεις των προπονητών και να δίνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι. Μπορώ να κατανοήσω και την κριτική που δέχτηκα από τον Τύπο της Βραζιλίας, καθώς δεν αγωνιζόμουν αρκετά όσο ήμουν στην Άρσεναλ με αποτέλεσμα να βγω εκτός ρυθμού...»
«Να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο ως το 2010...»
Το συμβόλαιο του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνη του 2011, αλλά ο δικός του μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, το αμέσως προηγούμενο καλοκαίρι.
«Η ομάδα έχει βρει τον ρυθμό της, πάει πολύ καλά, έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον πρέπει να φανούμε δυνατοί και να ρίξουμε το βάρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο μέχρι το 2010», υποσχέθηκε ο Βραζιλιάνος.
Όσο για το ποιοι ήταν αυτοί που τον βοήθησαν στο να πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει μια καινούργια καριέρα ως «πράσινος»: «Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, ήταν αυτοί που μου στάθηκαν, με βοήθησαν και με στήριξαν και τους οφείλω πολλά…», είπε ο άσος της «σελεσάο».
πωπωπω!!! δεν επαιζε πολυ ο παιχταρας στην Αρσεναλ???? κι αν εμενε φετος θα παιζε ακομα λιγοτερο?? κ δε θα τον καλουσαν κ στην εθνικη?
Κι αυτος ο παιχταρας κοστιζε 2.5 μυρια???
ελα στο Ναο, μετα απ αυτο θα σε καλεσουν σιγουρα στην εθνικη![]()
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
χρονια πολλα.τελικα δεν εκανα λαθος που hrtha Eλλαδα.
τι einai αυτα Gilberto;;;;A πρεπει να λαβουμε austhra μετρα.
εδω εχουμε σοβαρα προβληματα...
ÌáñéíÜêç ôï ôÝñáò ôï óêïôþíåéò üôáí åßíáé ìéêñü áêüìá....
Ôï óêÜíäáëï ìå ôéò êáóÝôåò.ÌðÝïò:«ÁíáñùôéÝìáé óå ôé êüóìï ìåãáëþíù ôá ðáéäéÜ ìïõ. Ï ãéïò ìïõ äåí Þèåëå íá ðÜåé ó÷ïëåßï»!!
Bookmarks