ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Ïê äåí èá îáíá÷ñçóéìïðïéÞóù ôï åìïôéêüíé, áöïõ óå åíï÷ëåß áëëÜ èá ÷ñçóéìïðïéþ áð' åõèåßáò åéñùíéêïýò ÷áñáêôçñéóìïýò ðïõ ðñïöáíþò äåí óå åíï÷ëïýí!
Ôï èÝìá âÝâáéá Þôáí ðïéüò öôáßåé (ëåò êáé õðÜñ÷åé ðåñßðôùóç íá öôáßåé ìüíï Ýíáò) ðïõ ï Ïëõìðéáêüò Ý÷áóå ôçí ðñùôéÜ óôçí êáëýôåñç åðßèåóç. Ôï ãéáôß öôáßåé ï Ìðåëïýôóé (üðùò åßðåò) ðïõ Ý÷áóå ôá Ü÷áóôá óå áõôÞ ôçí áãùíéóôéêÞ êáé ü÷é ï Íôéüãêï ðïõ Ý÷áóå ôá Ü÷áóôá óôçí ðñïçãïýìåíç äåí ìïõ ôï åîÞãçóåò... Ðñïöáíþò ãéáôß åßíáé èÝìá ôïõ ðïéüí óõìðáèïýìå êáé ðïéüí ü÷é, áöïý ëïãéêü åðé÷åßñçìá äåí ìðïñåß íá óôáèåß óå áõôü ôï èÝìá...
Óå ìéá ÏÌÁÄÁ "öôáßíå" üëïé ôï ßäéï. Áðü ôïí Êüêêáëç êáé ôïí ÂáëâÝñäå ùò ôïí Áâñááì êáé ôïí Íôéüãêï. ÁõôÞ åßíáé ç èÝóç ìïõ (÷ùñßò åìïôéêüíéá ðïõ ÷ôõðÜíå "åðéäåéêôéêÜ" ôï êåöÜëé ôïõò)...
Ελεος ρε παιδια σιγα μη στεναχωρηθουμε τωρα επειδη μας περασε για μια αγωνιστηκη στα γκολ ο Κουτσου-κουτσου-μπολ..
Δειτε ποσες ευκαιριες κανει ο Ολυμπιακος και ποσες ο Ποα..
Τι να σου πουν τα βαζελακια οταν στην πλειοψηφια των παιχνιδιων παιρνουν 10 λεξοτανιλ και καμια 15αρια διουρητικα για να δουν αν ο τρισμεγιστος Σαριεγκι θα σκοραρει στην σωστη εστια..
Δεν θα μεινει αλλωστε για πολυ ο ΠΟΑ με περισσοτερα γκολ.. Ουτε θα χανουμε τα αχαστα σε ολο το πρωταθλημα ουτε θα μεινουμε με 1,5 επιθετικο..(ελπιζω)
Αχ,ναι θα παρουμε το πρωταθλημα απο την ομαδα που παιζει τη καλυτερη μπαλα και βαζει τα περισσοτερα γκολ...
Αχχχχχχχχχχχ...ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Ετσι να ποναει, να παθαινουνε ανακοπες, εγκεφαλικα, να με βλεπουνε και να βριζουνε οτι εχουνε και δεν εχουνε...
γιατι ετσι μου αρεσει... (διαφημιστική καταχωρηση)
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Τα «εκλεκτός» και «πολυαγαπημένος» δεν είναι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί αλλά η πραγματικότητα αφού με την στάση σου απέναντι στον συγκεκριμένο παίχτη αυτό έχεις δείξει. Άλλωστε έχεις και το avatar του και δεν νομίζω να είναι τυχαίο αυτό. Εγώ μίλησα για το συγκεκριμένο παιχνίδι - με τις Σέρρες - γιατί την επιθετική πρωτιά την χάσαμε αυτήν την αγωνιστική - που ένας παίχτης ( O Belluschi ) σε 5 προφανείς θέσεις για γκολ ( όχι μία όπως ο Diogo ) αστοχεί γιατί σουτάρει όχι σαν παίχτης της κλάσης του αλλά σαν Mirnes Sisic.
Εγώ δεν είμαι fun ούτε του Diogo ούτε του Belluschi αλλά του Ολυμπιακού μας.
Και με ενδιαφέρει το καλό του.
Με τα emoticons δεν έχω κανένα πρόβλημα. Άλλωστε όπως ξέρεις πολύ καλά δεν είναι διακοσμητικά αλλά δείχνουν τα συναισθήματα μας και τις εκφράσεις μας προς τους άλλους.
![]()
.
Ενταξει και;
Εχει την καλυτερη επιθεση ο βαζελος.
Δε γουσταρετε ρε σεις;
Εγω την εχω καταβρει...
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
ÕðåñâÜëåôå!!!Ãéá ìéá áãùíéóôéêÞ èá åßíáé êáé åêåß ðñþôïò!
Ç ðñïöáíÞò èÝóç ãéá ãêïë Þôáí ìéá, ìå ôï äïêÜñé. Óôçí Üëëç áðëÜ äåí Ýêáíå êáëÜ óïõô áëëÜ ðñïöáíÞò èÝóç ãéá ãêïë äåí Þôáí. Êáé áöïý ìéëÜìå ãéá ôçí óõãêåêñéìÝíç áãùíéóôéêÞ, ãéáôß öôáßåé ï Ìðåëïýôóé ìå ôï äïêÜñé êáé ü÷é ï Íôïõíôïõ ðïõ Ýêáíå êÜôé ôýðïõ "ðïõ åßíáé ç ìðÜëá ïåï" óôçí öÜóç ôïõ ôåô á ôåô;;
ÏÊ äåí ôñÝ÷åé åãþ Ý÷ù óõíçèßóåé íá "åßìáé" öáí êÜðïéïõ áôüìïõ êáé ü÷é ôçò ïìÜäáò. ÐÝñóé Þìïõí ôïõ ËåìïíÞ, öÝôïò ôïõ Ìðåëïýôóé. ÓõíçèéóìÝíá ôá âïõíÜ áðü ôá ÷éüíéá!![]()
panty (19-01-09)
ποσα ειναι τα γκολ που εχουμε σε σχεση με αυτους?μας περνανε κατα πολυ και φερατε την καταστροφη?![]()
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
Äå ìïõ ëÝôå, êÜíåôå äéáãùíéóìü ðïéïò èá ÷ñçóéìïðïéÞóåé ôçí ðéï Üó÷çìç ãñáììáôïóåéñÜ? Ìáò Ý÷åôå ðåôÜîåé ôá ìÜôéá Ýîù...![]()
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn¢t understand the assignment.
I told them they didn¢t understand life."
—John Lennon
Κι όπως λέει ο Μητσικώστας Karagounis the asstube
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panty (19-01-09)
ÐÜëé ìïýöá ðÝíáëôé ðÞñå ç ÌðáíÜèá, å? Ôïõìðåêß øéëïêïììÝíï ïé "áíôéêåéìåíéêïß"... Å ñå ãëÝíôéá!!
«ËÝãåéò ðáóÜ ìïõ íá óå ðñïóêõíÞóù. Êé åãþ ñþôçóá ôïí ðïýôæïí ìïõ êáé ìïõ åßðå íá ìç óå ðñïóêõíÞóù»...
Ãåþñãéïò ÊáñáúóêÜêçò ðñïò ôïí Ìá÷ìïýô ðáóÜ, 1823
τι ηθελές να πουνε δηλαδη;
ÊÁÍÅÉÓ ÊÁÍÅÉÓ
ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ËÅÌÏÍÇÓ
δε θα κανεις γηπεδο ποτεεεεεεεεεεεεεεεε
βαζελε βαζελε ε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
Υπήρχε πέναλτι.
Το δεξί πόδι του Zilberto βρήκε το αριστερό πόδι του Silva και τον ανέτρεψε !
.
papdoux (19-01-09)
Bookmarks