Παιδάκι μου, αυτό που έκανες απλά δεν γίνεται! Μπέσα τώρα.
Είμαι μεταγραφές. Μπαίνω να σβήσω την πλάκα. Από κάτω είναι όλα τα άλλα σχετικά ποστ
στη θέση τους. Σβήνω. Κοιτω να δώ και βλέπω ΟΛΑ τα σχετικά να εχουν ήδη σβηστεί!
Καράφλιασα. (σε δέκα δεύτερα, 6 πόστ!) Καλά λέω, τυχερή ήταν... Γυρίζω στις μεταγραφές.
Και βλέπω τα 3 οφφ τόπικ που έκανα με τον Νίκο να λείπουν και να έχουν παει στο οφφ τόπικ.
Απλά κορυφαία ταχύτητα. Υπολογίζω πως σε 10 λεπτά μπορείς να σβήσεις και τα 10 χιλ. ποστ
μου και σε μία ώρα όλων των χρηστών του φόρουμ.
*πάλι οφφ τόπικ είμαι αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω. ΣΒΗΝΕ!!!![]()
ρε παιδια, ξερει κανεις τι καφετιερα χρειαζεται για φρεντο εσπρεσο? αρκει μια εσπρεσιερα ή χρειαζεται αλλο μηχανημα?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (06-07-13)
Μου 'μαθε τώρα και ο Βραζηλίας το φέντο εσπρέσο. Είχατε και στο χωριό σου φρέντο εσπρέσο νεαρέ μου;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ρε αδέλφια αυτό το Καρμπονέρο δεν σημαίνει Μαυροτσούκαλο;Η Σάρα Καρμπονέρο και ο Ίκερ Κασίγιας θα γίνουν γονείς, αποκτώντας το πρώτο παιδί τους τον προσεχή Δεκέμβριο ή Ιανουάριο.
Η δημοσιογράφος και ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσαν τις φήμες μιλώντας στην εφημερίδας «El Mundo» και υπογραμμίζοντας τη χαρά τους.
«Είμαστε ευτυχείς γι΄ αυτό» δήλωσε το διάσημο ζευγάρι, η σχέση του οποίου έγινε γνωστή δημόσια όταν ο Κασίγιας φίλησε τη σύντροφό του μπροστά στις κάμερες, μετά τη νίκη της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
kouzoulo (06-07-13)
Ο νέος mod Darksaga ξεκίνησε πολύ άσχημα. Δεν θα τα πάμε καλά...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
DaRkSaGa79 (06-07-13)
Αλλά δεν ξέρει πως ό,τι γίνεται, ξεγίνεται!!! Χο-χο-χο
Κανονίστε κι οι δυό σας ....
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ακούστε τι έγινε μόλις τώρα έξω απ' το σπίτι μου. Περνούσε ένας γύφτος και πουλούσε κοκκινόχωμακαι φώναζε:
"Ελάτε να πάρετε. Ελάτε ρε κοπρόσκυλα!!! Ρε ψωριάρηδες τι περιμένετε;;". 2 γιαγιάδες του την πέσανε άσχημα στο ντάτσουν και τον βρίζανε κι αυτός γελούσε!!
Δεν πάμε καλά ρε!!![]()
Bookmarks