Ρένα-moderation
Μπράβο ρε Ρενάκι, γλύτωσες τη μαχαίρα
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
![]()
Προσπαθω να τηρησω τους κανονες,αλλα οπως ξερεις δε θελουμε και πολυ να οφ τοπικαρουμε παντου.
Αντε και αν ειμαι καλο μελος θα μου κανετε δωρο συνεντευξη Μασαδο.![]()
sadi (07-07-13)
Rena (07-07-13)
Αυτο θα πει οπαδος
Ο νικητής του Γουίμπλεντον, Άντι Μάρεϊ δεν είναι φαν των τατουάζ. Αυτό δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδιο και για τους οπαδούς του. Και ναι, οι τενίστες έχουν τους δικούς τους φανατικούς οπαδούς.
Στιγμές μετά την ολοκλήρωση του τελικού ένας οπαδός του Σκωτσέζου δεξιόχειρα πήρε το δρόμο για το tatoo shop της προτίμησης του και "χτύπησε" τη νίκη του Μάρεϊ στα οπίσθια του!
Απο sport24
Ήμαρτον!![]()
O τατουατζης φταιει που δεν του χτυπησε εκει στο κωλομερι μια ευθανασια να τελειωνουμε.
*****8.23*****
sadi (07-07-13)
Το χειροτερο θα ηταν να του εγραφε "Ι Love Jokovits"![]()
Ενα "είμαι μαλάκας" θα τελείωνε το παραμύθι με τον τατουαζωμένο κώλο.
DaRkSaGa79 (07-07-13), Rena (07-07-13)
Του κώλου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το "είμαι αδερφή" δε θα ταίριαζε καλύτερα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (07-07-13)
Παντως εσεις οι ελληναρες ειστε υπερβολικοι.Ενα τατουαζ με τον αγαπημενο του παικτη ειπε να κανει το παιδι στα αποκρυφα του μερη και εσεις τον βγαλατε αδερφη.Καιρος ειναι να πειτε οτι επειδη φοραει ροζ σορτσακια και πιθανον να εχει και τσαντακι με καλλυντικα οτι την "κουναει την αχλαδια'.Ελεος δηλαδη απολιτιστοι.
DaRkSaGa79 (07-07-13), sadi (07-07-13)
Rena (07-07-13)
ο επιχειρηματιας ειχε διασυνδεσεις με παπανδρεου και ηταν παλαιοτερα και στην οννεδ.
τι να σου κανει και ο φιλιππιδης ταν ερχονται ανωθεν εντολες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κάτι σάπιο υπάρχει(;) στην κωπηλασία!!!
Νέο σοκ στο χώρο της κωπηλασίας, καθώς μερικές εβδομάδες μετά την απώλεια του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί το θάνατο του Στρατή Αλεξίδη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 26 ετών, επίσης από οξεία λευχαιμία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (08-07-13)
voskos_7 (08-07-13)
Ναι, εξ ου και το σχόλιο για την "σαπίλα"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (08-07-13)
Bookmarks