δυστυχως γνωστα απο καιρό αυτά Αλέξανδρε που έρχονται με τον codex alimentarius και ο πολυς κόσμος δεν τα γνωρίζει, όπως και το θεμα του νερού όπου μετα την ιδιωτικοποίηση, θα απαγορεύεται ακόμα και η συλλογή του βρόχινου νερού!!! Ερχεται ο απόλυτος έλεγχος των πάντων!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Ο κόσμος όμως είναι ενημερωμένος ,τουλάχιστον αρκετοί και δεν θα κάνει μονη της παιχνίδι η Μοσάντο.
Μια πο@@τσα από έσω ισα μέχρι την Αμερική έφαγε πέρσι από την Γερμανία και την ΕΕ για την υπόθεση των γουρουνιών....
Μέxρι να κυριαρχήσει δεν θα υπάρχει πλανήτης,η μάλλον άνθρωποι πάνω στο πλανήτη μέχρι τότε.
Η οικολογική συνείδηση του κόσμου εδώ έχει αρχίσει σε βαθμό φρενίτιδας.50% των γνωστών μου και εμείς όσο μπορούμε αποφεύγουμε ακόμα και τα προϊόντα που διπλώνονται σε ζελατίνη...
Δεν έχουν και δεν θα έχουν εύκολο παιχνίδι,ήδη τα κέρδη του Μοσάντο και σία πέφτουν,τουλάχιστον στην Ευρώπη Αφρική και Asia κάνουν ακόμα πάρτι.
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
panty (04-10-12)
οταν αυτά εξελιχθούν , και γίνουν καθημερινότητα τότε θα λένε τι μας τα λετε τωρα κατόπιν εορτής , άκου απαγορευεται η συλλογή βρόχινου νερόυ , ποιανού έιναι ιδιοκτησία το κλιμα , και η φύση? αυτά που παίζονται είναι εφιαλτικά για την ανθρώπινη ύπαρξη και εμείς τον υπνο του δικαίου , φταινε οιδιάφοροι η έλα μωρε φαντασία έιναι απο συνομοσιολόγους και γραφικούς Παντελη. Στην Ασία γινεται πανικός για μιά χουφτα ρύζι και εδώ φταίνε οι δημόσιοι η τροικα ο ασπρος ο μαυρος .......................
panty (04-10-12)
Μενιο ενταξει δεν τρεχει τιποτα ρε συ,αλλα ειχα να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ{καλοκαιρι,διακοπες} και βλεπω περιεργα πραγματα.
Έλα ρε όλοι το πήρατε είδηση μία κρίση που δημιουργήθηκε με το θέμα SEX & RED-DNA τι να σου στείλω με pm; Αναλαμβάνουν λοιπόν οι ιδιοκτήτες του "χώρου" την τήρηση των κανόνων απλά
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ρε τρελε αληθεια σου λεω δεν ξερω τι εγινε,θα το ψαξω.
Τι ειναι αυτο το sex και red dna? εχουμε και τετοια κολπα με μαστιγια εδω μεσα???
Γουσταρω !!!
Reds (05-10-12)
ειπα να το ριξω στην κλασσικη λογοτεχνια, λεω να διαβασω το "εγκλημα και τιμωρια", αλλα το εχω βρει σε 4-5 διαφορετικες εκδοσεις, ξερει κανεις ποια ειναι η καλυτερη?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Re-post............ τον έχω ξαναποσταρει...
Guillaume Nery ..............και τρελαίνομαι.....
Ο Guillaume Nery είναι παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης και δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει στο ενεργητικό του πολλές περγαμηνές που σχετίζονται με τις εκπληκτικές -είναι η αλήθεια- καταδύσεις του στα βάθη των ωκεανών του κόσμου. Η ελεύθερη πτώση, όμως, που κάνει μέσα στη μεγαλύτερη υποθαλάσσια τρύπα του κόσμου, τη γνωστή Dean Blue Hole στις Μπαχάμες, θα σας κόψει την ανάσα! Ως γνωστόν, η Dean Blue Hole έχει βάθος 220 μέτρα, ενώ το σκοτάδι που κυριαρχεί δίνει την εντύπωση στον θεατή ότι κινείται προς την άβυσσο! Βέβαια, ο Nery δεν έφτασε στον πυθμένα της τρύπας (πράγμα αδύνατον, χωρίς οξυγόνο και βατραχοπέδιλα) αλλά οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι το λιγότερο εντυπωσιακές, ενώ το μεγαλείο της φύσης μάς κάνει να αισθανόμαστε… ανήμποροι. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε από μόνοι σας…
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Bookmarks