Θα πει τιποτα ουσιαστικο ο τσιπρας αραγε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (01-07-15)
Φοβάμαι ότι όλη αυτή η κατάσταση θα μας κάνει χειρότερους ανθρώπους , πιο αδίστακτους (και θα το θεωρούμε το σωστό, σαν το τέλος του 1984 ένα πράγμα) και πρόθυμους για ακραία πράγματα
Ο Μιχαλιολιάκος κάνει ζέσταμα σοβαρά αυτήν την φορά
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Κανένα επίθετο, Μαργαρίτα, μπορεί...
Είναι πεποίθηση ότι τον ωθούν όλοι στην έξοδο.
Από το εξωτερικό, δεν έχει τίποτα, πια, να περιμένει. Ακόμα και συμφωνία να φέρει, θα αρνηθούν να την επικυρώσουν τουλάχιστον 5 κοινοβούλια των κρατών - μελών.
Ο δρόμος που διαλέξαμε, είναι μοναχικός: Αυτό που δεν έχω αντιληφθεί, ακόμα, είναι γιατί επιχειρείται αναστροφή...
Τόσοι πολλοί δρόμοι ανοιγόντουσαν, όπως έλεγε η Ζωή, που δεν ξέραμε ποιόν να διαλέξουμε και προτιμήσαμε να επιστρέψουμε στον μονόδρομο;;;
Ζητάω συγνώμη από τα κουνάβια, που τόσο καιρό τα προσβάλω, παραλληλίζοντάς τα με τα παρτάλια που μας αντιπροσωπεύουν, ενώ πρόκειται για τόσο έξυπνα και ευκίνητα όντα.
Και στο μόνο που φταίει ο Αλέξης, είναι ότι δεν κατάλαβε και τι κόσμο διοικεί, αλλά και με ποιούς πήγε να το επιχειρήσει, αλλά αυτά τα λάθη, πρέπει να πληρώνονται...Ανοίγετε με δική σας ευθύνη:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το πως ΟΛΗ αυτή η κατάσταση θα γινόταν γιατί οι Ευρωπαίοι ΔΕΝ γουστάρουν μια αριστερή κυβέρνηση μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά δεν ήταν και τόσο απίθανο να προβλεφτεί μετά τους 2 πρώτους μήνες άγονων διαπραγματεύσεων. Είμαι σίγουρος (όσο σίγουρος μπορεί να είναι άνθρωπος βέβαια...) πως ο Στουρνάρας πχ. θα φέρει συμφωνίσ σε μια βδομάδα και θα ησυχάσουμε.
kwtsios (01-07-15)
Ουσιαστικα η μερκελ εδωσε τελος στα σεναρια..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
kwtsios (01-07-15)
Σ'αγαπάω απεριόριστα, αλλά τέτοια, μεσημεριάτικα, δεν γράφονται...
Τα εξώγαμα του Παπανδρεϊσμού, σε συνδυασμό με τους επίγονους του Εκσυγχρονισμού και των πυρήνα των υποστηρικτών του "λεφτά υπάρχουν", δεν είναι Αριστερά. Οι σαλταδόροι, δεν έχουν ούτε ιδεολογία, ούτε απόχρωση. Μέχρι και η Φώφη, μπορεί να φέρει καλύτερη συμφωνία, έτσι όπως τα κάνανε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 01-07-15 στις 18:10
Τα νέα ήθη, στη Δ. Διοίκηση...
![]()
Η μπλόφα, δυστυχώς για όλους μας, δεν έπιασε. Κατά 99% η Κυβέρνηση θα δηλώσει παραίτηση μέχρι την Παρασκευή. Φοβάμαι πως η Ελλάδα θα φάει τώρα ένα τρομερό κλύσμα, προς παραδειγματισμό των υπόλοιπων
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Και ακόμα περισσότερο φοβάμαι το ότι αυτό μπήκαν να πετύχουν οι σημερινοί.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-07-15)
To κλυσματέισον το φάγαμε, Γιώργο. ΔΕΝ έχει άλλο. Και όπως είπε (και δεν έκανε πλάκα) ένας συνάδελφος πριν λίγο στο τηλέφωνο: Και τον Κώστας να στείλετε τσο Βερολίνο (Ο Κώστας είναι ένας τύπος από μια ηλίθια διαφήμιση της Ντέμπιτελ...) θα έχετε συμφωνία και αρκετά καλή. Υπομονή και πιστεύω πως ίσως μείνει χρόνος και για λίγο καλοκαίρι.
ta pragmata panta mporoun na ginoun xeirotera.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χτες βραδυ συνομηλουσα με μια καλη ''πηγη'' η οποια δουλευει στις Βρυξελες.
Οσα ακουσα και δεν μπορω να τα γραψω, γιατι δεν μπορω να το διασταυρωσω αλλα δεν εχω λογο να μην τα πιστεψω.
Ενα πραγμα μονο.
Ο Τσιπρας και η παρεα του μας δουλευουν αγρια...
dimace (01-07-15)
kwtsios (01-07-15)
celticfrost (01-07-15)
celticfrost (01-07-15), pirateeeeeee (01-07-15), vasilis-thrylos7 (01-07-15)
Bookmarks