Σελίδα 611 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 111211311411511561571581591601607608609610611612613614615621631641651661711811911101111111611 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 12.201 έως 12.220 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.023
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.198 φορές σε 20.543 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: PREMIERSHIP

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα κρατήσεις τη NOVA??
    Τη NOVA την κρατάω "αναγκαστικά" γιατί στο σπίτι δεν βλέπω μόνο εγώ και βλέπουν και τα άλλα κανάλια.
    Ο ΟΤΕ πάντως δεδομένα έχει τις ακριβότερες υπηρεσίες και δεν τον αφήνουν να τις ρίξει λόγω ανταγωνισμού.
    Απ' τις επιλογές που έχεις σαν καταναλωτής λοιπόν, συμφέρει περισσότερο το πακέτο της Forthnet πλέον...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.940 φορές σε 14.457 μηνύματα
    Ignore User

Η nova εξακολουθεί να έχει ελληνικό πρωτάθλημα - champions league - euroleague. Για έναν γαύρο λοιπόν σαν εμάς μάλλον είναι μονόδρομος.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τη NOVA την κρατάω "αναγκαστικά" γιατί στο σπίτι δεν βλέπω μόνο εγώ και βλέπουν και τα άλλα κανάλια.
    Ο ΟΤΕ πάντως δεδομένα έχει τις ακριβότερες υπηρεσίες και δεν τον αφήνουν να τις ρίξει λόγω ανταγωνισμού.
    Απ' τις επιλογές που έχεις σαν καταναλωτής λοιπόν, συμφέρει περισσότερο το πακέτο της Forthnet πλέον...
    Γιατί έχει τις ακριβότερες υπηρεσίες?? To ίδιο πακέτο που δίνει ο ΟΤΕ στα 60 ευρώ, η ΝΟΒΑ το δίνει στα 80. Και δεν έχει και τίποτα να δεις πλέον. Μόνο Σούπερ Λιγκ
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Thanks
    20.023
    Ignore User

Γιατί έχει τις ακριβότερες υπηρεσίες?? To ίδιο πακέτο που δίνει ο ΟΤΕ στα 60 ευρώ, η ΝΟΒΑ το δίνει στα 80. Και δεν έχει και τίποτα να δεις πλέον. Μόνο Σούπερ Λιγκ
    Εγώ έχω απεριόριστα σταθερά (ακόμη κι εξωτερικό), 720 λεπτά κινητά, 24άρα γραμμή και Full Pack HD/3D Multiview Nova (2 αποκωδικοποιητές, ο ένας με δίσκο). Για όλα αυτά δίνω €79,99. Έχει το ίδιο πακέτο ο ΟΤΕ στα €60; Εγώ πρόπερσι που είχα Connx-TV είχα πάρει έναν αποκωδικοποιητή της πλάκας, χωρίς πιάτο (δεν ξέρω τώρα πως είναι), όταν έβλεπες κανάλια σερνόταν το internet γιατί στην ουσία είναι stream και όχι δορυφορικό και έδινα 130€ (40€ μόνο για πάγια)...

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η nova εξακολουθεί να έχει ελληνικό πρωτάθλημα - champions league - euroleague. Για έναν γαύρο λοιπόν σαν εμάς μάλλον είναι μονόδρομος.
    Τι διάολο, αόρατα είναι τα μηνύματά μου??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (27-06-13)

Thanks
    20.023
    Ignore User

Δεν τα πας σιγά-σιγά στο Off Topic;

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (27-06-13)

Thanks
    6.734
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από zoupan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ έχω απεριόριστα σταθερά (ακόμη κι εξωτερικό), 720 λεπτά κινητά, 24άρα γραμμή και Full Pack HD/3D Multiview Nova (2 αποκωδικοποιητές, ο ένας με δίσκο). Για όλα αυτά δίνω €79,99. Έχει το ίδιο πακέτο ο ΟΤΕ στα €60; Εγώ πρόπερσι που είχα Connx-TV είχα πάρει έναν αποκωδικοποιητή της πλάκας, χωρίς πιάτο (δεν ξέρω τώρα πως είναι), όταν έβλεπες κανάλια σερνόταν το internet γιατί στην ουσία είναι stream και όχι δορυφορικό και έδινα 130€ (40€ μόνο για πάγια)...
    Έχουν αλλάξει πια τα πράγματα στον ΟΤΕ. Παλιά όντως σερνόταν όπως λες. Τώρα είναι με δορυφόρο και αρκετά HD κανάλια. Φουλ πακέτο με 24αρα σύνδεση ίντερνετ και απεριόριστο τηλέφωνο πάει στα 58 για τους πρώτους 6 μήνες και μετά στα 63.

Τα βλέπω βρε! Απλώς Σούπα Λιγκ δεν βλέπω πια, τσου λου όσα δω θα τα δω από ίντερνετ, ενώ Ευρωλίγκα δεν βλέπω και φανατικά
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Thanks
    20.023
    Ignore User

Έχουν αλλάξει πια τα πράγματα στον ΟΤΕ. Παλιά όντως σερνόταν όπως λες. Τώρα είναι με δορυφόρο και αρκετά HD κανάλια. Φουλ πακέτο με 24αρα σύνδεση ίντερνετ και απεριόριστο τηλέφωνο πάει στα 58 για τους πρώτους 6 μήνες και μετά στα 63.
    Άρα δε μιλάμε για το ίδιο πακέτο, δεν έχει 3D (που σιγά σιγά θα βάλει περισσότερους αγώνες πέραν του τελικού του CL - πάντως δεν είναι προτεραιότητα), έχει 1 και όχι 2 αποκωδικοποιητές και δεν έχει σκληρό δίσκο (δυνατότητες multiview και εγγραφής). Επίσης δεν είπες αν είναι όλα απεριόριστα στο τηλέφωνο (και κινητά δηλαδή).

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Τα βλέπω βρε! Απλώς Σούπα Λιγκ δεν βλέπω πια, τσου λου όσα δω θα τα δω από ίντερνετ, ενώ Ευρωλίγκα δεν βλέπω και φανατικά
    Το ό,τι δε βλέπεις εσύ δε σημαίνει ότι δεν έχει τίποτα να δεις

Εντάξει, εσένα δε σε καλύπτει αλλά ξέρω άτομα που έβαλαν nova μόνο και μόνο για να βλέπουν euroleague.

Thanks
    6.734
    Ignore User

Το ό,τι δε βλέπεις εσύ δε σημαίνει ότι δεν έχει τίποτα να δεις

Εντάξει, εσένα δε σε καλύπτει αλλά ξέρω άτομα που έβαλαν nova μόνο και μόνο για να βλέπουν euroleague.
    Δεν διαφωνώ Κοσμά. Όταν λέω ότι δεν έχει τίποτα, εννοώ ότι έχει ξεμείνει με ΕΝΑ πρωτάθλημα και τα 2 ευρωπαϊκά. Ο ΟΤΕ έχει όλα τα πρωταθλήματα στην μπάλα συν ΝΒΑ και φούτμπολ!
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

«Εάν τολμήσεις να υπογράψεις (τη συμφωνία με την Intralot και τα λαχεία), θα σου κόψω το κεφάλι», φέρεται να είπε ο κ. Μελισσανίδης στο διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ κ. Λουρόπουλο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

θα εχει σοου το πραγμα ... Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ...

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.641
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.588 φορές σε 8.156 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Ο Αντριάνο ήταν υπερπαίκτης, πέρασε από πολλά στάδια και τώρα ο πρώην μάνατζέρ του φοβάται για την ζωή του!

Ο «αυτοκράτορας» βάσει ταλέντου και σωματικών προσόντων θα μπορούσε να γίνει ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Ολοι τον είχαμε θαυμάσει. Ταχύτητα, τρομερό αριστερό, τεχνική, δύναμη στον αέρα, πάθος, εκτελεστική δεινότητα, ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά του, όμως κατάθλιψη, τραυματισμοί, αλκοολισμός και υπερβολικό βάρος δεν του επέτρεψαν να φτάσει εκεί που σίγουρα μπορούσε.

«Φοβάμαι για τη ζωή του» είπε ο πρώην μάνατζέρ του, Ζιλμάρ Ρινάλντι, στο "Uol Esporte". «Χρειάζεται ψυχολόγο. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής, απλά ενδιαφέρομαι για τον άνθρωπο. Υποφέρει από κατάθλιψη βαριάς μορφής και κανένας δεν τον βοηθάει».

Ο Ρινάλντι συνέχισε. «Ο θάνατος του πατέρα του, τα προβλήματα με το αλκοόλ, οι βραδινές έξοδοι και οι σχέσεις που δεν έκοψε ποτέ με τις φαβέλες, όπου μεγάλωσε, δεν είναι τα πραγματικά προβλήματα. Το πρόβλημα είναι οι συνέπειες από την κατάθλιψη και ο λάθος τρόπος που την αντιμετωπίζει. Ο Αντριάνο είναι σαν γιος μου. Αν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει; Δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι ανησυχώ πολύ και ότι έχει ανάγκη να τον δει ειδικός».

Ο 31χρονος επιθετικός είναι χωρίς ομάδα για περισσότερο από έναν χρόνο μετά από σύντομες παρουσίες σε Κορίνθιανς και Φλαμένγκο. Στην Ιντερνασιονάλ δεν κατάφερε να περάσει ούτε τις ιατρικές εξετάσεις.

«Ο Ρονάλντο αποφάσισε να τον πάει στην Κορίνθιανς παρά το γεγονός ότι ήμουν σίγουρος ότι δεν δεν ήταν ό,τι καλύτερο να τον θέσει ξανά σε συνθήκες πίεσης. Τότε ο ίδιος και η Κορίνθιανς μου είχαν υποσχεθεί ότι ο Αντριάνο θα επισκεφθεί ψυχολόγο. Αντί για αυτό, τον άφησαν στον εαυτό του. Είναι μόνος του».

ποοοοο ρε ειναι τραγικο να βλεπεις εναν τοοοσο μεγαλο παιχτη να κατανταει ετσι ... τι διαολο παθαινουν ρε πστ μου ... ο θεος τους δινει απλοχερα τετοιο ταλεντο αλλα δυστηχως τους δινει τοοοσο μικρο μυαλο ...

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

αυτος ειναι ο αντριανο;πως εγινε ετσι;ετσι δεν ειναι ο θειος μου μετα απο
    30 χρονια καταποσης απιστευτης ποσοτητας μπυρας...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Και μόνο ο τίτλος, φτάνει για να προξενήσει το ενδιαφέρον.
    Φυσικά, Δημήτρη, αυτό, για εμάς, σημαίνει "πόλεμο"!
    Τέλος η πίσω πόρτα
    01/07/2013, Τομέας:ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο από την μπροστινή είσοδο των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα μπορεί να επιβιβάζεται το επιβατικό κοινό της Αθήνας από σήμερα, Δευτέρα, σε επιλεγμένες γραμμές του δικτύου. Οι επιβάτες κατά την επιβίβασή τους στα οδικά μέσα θα επιδεικνύουν στον οδηγό το εισιτήριο ή την κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, το μέτρο, το οποίο εντάσσεται στην προσπάθεια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής, θα ισχύσει αρχικώς σε 51 γραμμές και στη συνέχεια θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες. Τα λεωφορεία των γραμμών, στα οποία θα ισχύσει το μέτρο, θα φέρουν ειδική σήμανση στις θύρες και στη φωτεινή επιγραφή τους, ώστε να γίνονται αντιληπτά από το κοινό. Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται για τις γραμμές εφαρμογής του μέτρου από το τηλεφωνικό κέντρο 185 του ΟΑΣΑ ή μέσω Ιντερνετ στη διεύθυνση [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Στόχος της αλλαγής είναι η μείωση της λαθρεπιβίβασης και η ενίσχυση των εσόδων των συγκοινωνιακών εταιρειών, προκειμένου να αποφευχθούν οι αυξήσεις στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών που η τρόικα ζητά να εφαρμοστούν το προσεχές φθινόπωρο. Ηδη μάλιστα το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο μικρότερων αυξήσεων από 25% που είχε αρχικώς ζητηθεί.

Επίσης θέμα χρόνου θεωρείται, παρά τις αντιδράσεις των εργαζομένων, και η εφαρμογή του μέτρου της πώλησης ενιαίου εισιτηρίου από τους οδηγούς λεωφορείων και τρόλεϊ στην προσαυξημένη τιμή του 1,5 ευρώ.

Θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι κομίστρου σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, στο πλαίσιο του οποίου θα τοποθετηθούν και μπάρες στο μετρό.

Επίσης ήδη προχωρεί η στελέχωση των εκδοτηρίων και των ομάδων ελέγχου κομίστρου, με στόχο οι ελεγκτές στα μέσα σταθερής τροχιάς να αυξηθούν από 50 στους 90 και οι εκδότες από 200 στους 260. Επίσης ενισχύεται το προσωπικό ελέγχου της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) με 40 άτομα, ανεβάζοντας τον αριθμό των ελεγκτών σε 230 (εθελοντές και μόνιμοι).

Ταυτόχρονα ήδη εξετάζεται από τον ΟΑΣΑ η επέκταση και η αστυνόμευση των λεωφορειολωρίδων, καθώς επίσης και η δυνατότητα ανταλλαγής ακυρωμένου εισιτηρίου με εκπτώσεις σε προϊόντα ή υπηρεσίες εμπορικών επιχειρήσεων, οι οποίες θα φτάνουν έως και το 10% για κάθε 10 ακυρωμένα εισιτήρια, σύμφωνα με το Εθνος.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Στο Ηράκλειο αυτό γίνεται χρόνια τώρα και μερικοί μερικοί (δαρκσάγα) μας έλεγαν πρωτόγονους. Φάτε τη τώρα
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (01-07-13)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Οχι ρε σεις τέλος οι πίσω πόρτα!!! Τί θα κάνουμε εμείς οι μερακλήδες;;;;
    There is a Dude in town

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (01-07-13)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Ελλάς, Ελλήνων, ομοφοβικών...

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Τί εννοάς βοσκέ μου, για κάντο φραγκοδίφραγκα να παίξουμε φλιπεράκι...
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Ignore User

Μίγμα δικτατορίας, καθωσπρεπισμού και συμμόρφωσης με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν, προφανώς γιατί θέλουμε τα ίδια πράματα, αλλά δεν θέλουμε ανταγωνισμό... Άρα ο έχων το μαχαίρι και το καρπούζι, δεν σου αφήνει ούτε τα κουκούτσια.

Σελίδα 611 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 111211311411511561571581591601607608609610611612613614615621631641651661711811911101111111611 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές