εμεις οι ιδιοι φταιμε για αυτο.ολοι ειναι τσαμπατζηδες.εγω παντα ειχα εισητηριο.
μαλακας ημουν;
εμεις οι ιδιοι φταιμε για αυτο.ολοι ειναι τσαμπατζηδες.εγω παντα ειχα εισητηριο.
μαλακας ημουν;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
- Τι είχε και δεν μου 'δινε; Να του καεί το βίντεο. Να μην απαντησει!!
- Και ποιός να απαντήσει ;
- Να απντήσει η μάνα;
- Η μάνα ποιανού;
- Η μάνα εξ ουρανού!
-Ουρανέεεεεεεεεεε που περνάαααααααααας!!!
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
kouzoulo (01-07-13)
^Πως φαίνεται ο άνθρωπος που γύρισε από διακοπές...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
voskos_7 (01-07-13)
Για εμένα, πάλι, σαν μέτρο, είναι του κώλου τα εννιάμερα: Όσο ήμουνα στην Θεσσαλονίκη, που επιτρεπόταν η είσοδος μόνο από μπροστά (ε, τι άλλο θα ίσχυε, εκεί;), στην δεκαετία του '90, τουλάχιστον, η λαθρεπιβίβαση πάλι έγραφε χρυσές σελίδες, ακόμα και σε γραμμές σχετικά "άνετες".
Τώρα, το ότι αποκτά ένα στοιχείο απαγόρευσης και έμμεσου καλέσματος σε αντίσταση κάτα της καταπίεσης, σε συνδυασμό με τα μεσοπρόθεσμα αποτελέσματα που περιγράφεις, με τον δικό σου, γλαφυρό, τρόπο, έχει να γίνει της κακομοίρας...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
kwtsios (01-07-13)
Nαι αλλά τη δεκαετία του ΄80 επιτρέπονταν η είσοδος μόνο από πίσω. Είχε μάλιστα και εισπράκτορα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (01-07-13)
Ναι, είχε μια λάμπα στο γκισέ του.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
voskos_7 (01-07-13)
Δηλαδή θα μπαίνει κάποιος και πρέπει να δείχνει το εισιτήριο.
Αν δεν το δείξει τι θα γίνει?
α) Θα τρώει ο οδηγός ξύλο ή β) θα κάνει ότι μπήκε σκουπιδάκι στο μάτι του και δεν βλέπει?
γ) θα σταματάει το λεωφορείο και δε θα προχωράει εάν δεν κατέβει ο παραβάτης. Ταυτόχρονα θα τον μπινελικώνει. Στη συνέχεια θα τον μπινελικώσουν και όλοι οι άλλοι επιβάτες που θα θέλουν να προχωρήσει το λεωφορείο.
kwtsios (01-07-13)
Το μπερδεύεις πολύ Κοσμά: Θα πέφτουν τα έσοδα "έξω" και θα τα φορτώνουν και βάσει κανονισμού, πλέον, στους οδηγούς... Αμφιβάλλεις;
sabar77 (01-07-13)
Δεκα ατομα, 3 δεν εχουν φραγκα, 3 ειναι λαθραιοι, 4 πληρωνουν κανονικα. Και εσυ τι κανεις? Τον παιζεις με λιγα λογια, μπροστινες πορτες (γιαγιαδες, παππουδες, μαναδες με καροτσια, καροτσια λαικης, "μην σπρωχνεις κυρα μου" και αλλα ωραια που θα ζησουμε), αντι να ξεφτιλισεις την τιμη του εισητηριου, να το χτυπανε οι 8 στους 10 και να εχεις μεγαλυτερα εσοδα σαν κρατος. Δεν ειναι τοσο πο@σταρας ο "λαθραιος" στα ΜΜΜ, υπαρχει προβλημα.
*****8.23*****
Γνωρίζοντας τους οδηγούς της Θεσσαλονίκης, αλλά και τον σταρχιδισμό των Ελλήνων επιβατών, ξέρω τι λέω. Αυτός θα είναι ο κανόνας.
Αν βρωμας να δινεις 0.50 ευρω. Αυτο μαλιστα, αυτο ειναι μετρο.
*****8.23*****
BrazHlias (05-07-13)
Bookmarks