voskos_7 (07-07-13)
voskos_7 (07-07-13)
voskos_7 (07-07-13)
€99 την πήρα εγώ πριν μισό χρόνο. Εδώ την έχει €79 τώρα
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αν πάρεις πες να σου πω τα βήματα για να φτιάξεις εσπρέσο (φρέντο) φαντάζομαι θα θες.
Άλλαξα 5 φορές τη διαδικασία μέχρι να μάθω σωστά από ειδικό τελικά...
*Αν και παίζουν πάρα πολλά ρόλο για να πλησιάσεις την ποιότητα από επαγγελματική μηχανή.
ΥΓ. Όσοι ασχολούνται σοβαρά δεν την προτιμούν τη συγκεκριμένη πάντως, εγώ είμαι ευχαριστημένος...
BrazHlias (07-07-13)
panahs7 (07-07-13)
panahs7 (07-07-13)
BrazHlias (07-07-13)
Μια που πιασατε τους καφεδες...για πειτε για καλο αφρογαλο, με διαθεσιμη μια συσκευη χειρος του φραπε, τι κανουμε;;
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κοιτα μηχανη εσπρεσσο καλη τωρα δε μ παιρνει ν αγορας, εχω στριμωχτει και βασικα πινω καφε μια στο τοσο.
Εχω μια tassimo κ κανω εκει, οπως επισης μου ειπαν οτι μπορω να βαλω εσπρεσσο σε καφετιερα φιλτρου να τον κανω.
Νταξει δε περιμενω κ το τελειο αποτελεσμα..
Απλα καποιος μου πε οτι μπορεις να χτυπησεις κρεμα γαλακτος; Η επισης αν προτεινεται γαλα φρεσκο ή εβαπορε?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (07-07-13)
Είσαι γυναίκα και βάζεις τέτοιο μήνυμα στην Κίνα. Τι περίμενες να γίνει;;;Έκανε το ΛΑΘΟΣ να ευχηθεί δημοσίως να βρει αγόρι...Δείτε τι ΕΠΑΘΕ...
Που να φανταστεί ότι οι νεαροί που θα ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά της θα ξεπερνούσαν τις 2.000...
«Είμαι η Zhang και νομίζω πως είμαι όμορφη, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιον να με αγαπήσει.
Όμως πιστεύω στη μοίρα και περιμένω να πραγματοποιηθεί η ευχή μου – ένα αγόρι να έρθει κάτω από το παράθυρό μου και να φωνάξει το όνομά μου! Αν θέλεις, θα σε περιμένω στις 11 Μαρτίου. Φώναξέ με και θα σε βάλω κρυφά στο δωμάτιο στην εστία μου».
Αυτή την απλή και ταπεινή ευχή έγραψε μια πιτσιρίκα από την Κίνα και την καρφίτσωσε στον τοίχο των ευχών που φτιάχτηκε για την Ημέρα της Γυναίκας.
Φυσικά η Zhang γνώριζε καλά πως «και οι τοίχοι έχουν αυτιά», εκείνο όμως που σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ήταν πως ο συγκεκριμένος τοίχος, αποδείχτηκε πως είχε τουλάχιστον 4 χιλιάδες, αφού, στις 11 Μαρτίου, οι νεαροί που υπάκουσαν στο κάλεσμά της ξεπέρασαν τις 2.000.
![]()
voskos_7 (07-07-13)
Τεραστιος Μαρρει!!!!
Rena (07-07-13)
Μια φορα ελειπε ο Φεργκιουσον και πηρε grand slam ο Murray.Βρε την μαυρογατα.
"Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον προτίμησε να μην παρακολουθήσει αυτή τη φορά από κοντά τις προσπάθειες του συμπατριώτη του, καθώς αποβιβάστηκε σε ελικόπτερο και μετέβη στην Σκωτία για διακοπές."
Απο contra.gr
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Εγώ παίδες φτιάχνω εσπρέσο με τούτο το εργαλείο
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks