Είναι αδύνατον, σε φόρουμ που συμμετέχουν πολλά άτομα να αποφευχθούν οι καυγάδες. Παρ'όλα αυτά, είναι πολύ προτιμότερο σε φόρουμ του Ολυμπιακού να τσακωνόμαστε για Μπάγιεβιτς και Κετσπάγια, παρά για Σαμαρά και Τσίπρα.
Επίσης, κανόνας βασικός, είναι πως απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις. Παρακάμφθηκε αυτός ο κανόνας λόγω της κατάστασης της χώρας, αλλά όχι και να μετατραπεί το red-dna από αθλητικό σε πολιτικό φόρουμ.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Κώστα συμφωνώ με όσα είπε η Ελευθερία παραπάνω. Δεν θέλω να το ξεχειλώσω άλλο. Και δεν είδα κανέναν πολιτικό καυγά ή πολιτική διαφωνία, είδα τα άντερα στο πάτωμα. Τώρα τι έγινε σε αυτό ή αλλο φόρουμ πριν πενήντα χρόνια ή πενήντα λεπτά, αυτός είναι ένας λογος να το αλλάξουμε. Αλλαγή χρειάζεται και η χώρα όχι διαφωνίες μεταξύ ανθρώπων που κατα 99% κιόλας δεν ξέρουν και από πρώτο χέρι για τι μιλάνε.
Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί να έχω εγώ, αλλά απλά ως παράκληση, ας ξαναγίνουμε φόρουμ (αθλητικών) συζητήσεων γιατί με κούρασε καπως η αρένα των μονομάχων.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
differance (24-06-13), kouzoulo (24-06-13), pirateeeeeee (24-06-13), Rena (24-06-13)
dimace (25-06-13), Dr.Red (19-07-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-06-13), kouzoulo (24-06-13), lefaman72 (24-06-13)
Και εμείς λέμε για την Ελλάδα και τις τακτικές των παραγόντων. Εδώ δείτε:
Με την ολη μεταγραφολογια λοιπον κοιταξα και εγω δηλωσεις καραπαπα.Σε ενα πραγμα εχει δικιο και δε σηκωνω αμφισβητηση ουτε διαψευση.
Το "Ατσαλενιος αντρας" όντως δε βλεπεται.![]()
"Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στην Αθήνα και έγινε γνωστή μέσω καταγγελίας που έκανε μια γυναίκα σε πρωινή εκπομπή. Το θέμα ήταν μακάβριο και το περιστατικό συγκλονιστικό. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, έχασε τον αδερφό της το περασμένο Σάββατο. Όμως, λόγω τριημέρου του Αγίου Πνεύματος οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων ήταν κλειστές και έτσι αναγκάστηκε να διατηρεί το πτώμα, σπίτι της με ανεμιστήρες! Όπως ανέφερε, το ΕΚΑΒ που κάλεσε δεν πήγε να παραλάβει το νεκρό αδερφό της και δεν είχε 1.600 ευρώ για να πληρώσει γραφείο τελετών προκειμένου να τον παραλάβει. Τελικά, με την παρέμβαση της εκπομπής, αστυνομία και ΕΚΑΒ πήγαν στο σπίτι της γυναίκας και παρέλαβαν την σορό του αδερφού της."
Καλά πάμε...
καλως κακώς εκλεισε δεν ξερω, ενα ομως ξερω στα σιγουρα
αμα θελησω να τα κανω μπουρδελο γιατι ετσι μου ηρθε ρε παιδι μου, ακομα και στο θεμα του σπανουλη, σου μπλεκω κουμουνισμο/φασισμο/μωαμεθανούς και οτι γουσταρεις.
δεν εχει να κανει με την θεματολογια λοιπον αλλα με τους χρηστες.
τωρα το ποια ειναι η λύση? δεν ξερω και ουτε θελω να προτεινω και κατι, αλλά η λυση του λουκετου ειναι σαν να καλυπτουμε τις σκατουλες κατω απο το πατακι.
και το τελευταιο οχι δεν ηταν σποντα για τον σακη που το εβαλε
Χωρις να ξερω τι σκεφτονται τα παιδια για μενα το λουκετο σημαινε να κρατησει ο καθενας μας τις σκατουλες του σπιτι του και να ξεσπαει σε αυτο το φορουμ μονο οσο αφορα τα αθλητικα θεματα,αποκλειοντας τα πολιτικα.![]()
IERO (25-06-13)
Κοντά έπεσες Ρένα...
Το θεμα ηταν οταν ανοιχτηκε επικαιρο και η επισκεψημοτητα εδειχνε πως τα κοινωνικα δρομενα δεν μας αφηνουν αδιαφορους.
Προσωπικα πιστευω πως βοηθησε ακομα περισοτερο στο να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον ακομα κι αν δεν γνωριζομαστε.
Ετσι ομως οπως ειχε καταντησει τις τελευταιες του βδομαδες...
Κλεισιμο και σβησημο ακομα καλυτερα.
Το συνεχες κοπι πε'ι'στ ομως και οι προσωπικες διαμαχες, θα καναν ακομα και τον Βολταιρο να αλλαξει γνωμη!!!
kwtsios (01-07-13)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Παρουσιάστηκε το λογότυπο του Euro 2016 το οποίο θα διεξαχθεί στη Γαλλία. Όπως είναι φυσικό χαρακτηρίζεται από τα εθνικά χρώματα των διοργανωτών.Το επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου του 2016. Απομένουν, δηλαδή, περισσότερες από 1000 μέρες (1080 για την ακρίβεια) μέχρι την έναρξή του. Από το απόγευμα της Τετάρτης, όμως, όλοι οι φίλαθλοι το αισθάνονται κάπως πιο… κοντά. Και αυτό γιατί παρουσιάστηκε το λογότυπο της διοργάνωσης.
Η UEFA ανέθεσε σε πορτογαλική εταιρία το σχεδιασμό του λογότυπου, όπως είχε κάνει και στο Euro του 2012. Το αποτέλεσμα παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Παρίσι και δεν προκάλεσε κάποια έκπληξη, αποσπώντας, ωστόσο, θετικά σχόλια.
Χαρακτηριστικό του νέου λογότυπου, όπως ήταν φυσικό, είναι το κόκκινο, το μπλε και το λευκό χρώμα (εθνικά χρώματα της Γαλλίας), τα οποία ενώνονται σε αρμονικές γραμμές και πλαισιώνουν την εικόνα του… μεγάλου πόθου, του Κυπέλλου.
Ειδικοί των τεχνών έχουν, ήδη, εκφραστεί με θετικά σχόλια για το σχέδιο, το οποίο σύμφωνα με αυτούς «είναι σύγχρονο και εκπέμπει καλαισθησία, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει».
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-06-13)
Εμένα πάλι μου θυμίζει αυτό:
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks