[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]!Την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ εξασφάλισε η Κάρντιφ, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Τσαμπιονσιπ! Ο σύλλογος της Ουαλίας πήρε το βαθμό που χρειαζόταν κόντρα στην Τσάρλτον, με το τελικό 0-0 να την στέλνει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, 53 ακριβώς χρόνια μετά την τελευταία φορά!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εκεί δεν υπάρχουν κλάψες,εκεί οποίος πρέπει να πέσει θα πέσει,αν ήταν έτσι η Λιντς,Νοτιχαμ φορεστ κλπ θα ήταν στην Πρεμιερ.
voskos_7 (18-04-13)
Κορυφαία 11άδα της χρονιάς στην Αγγλία.
The full PFA Premier League Team of the Year 2012/13 is as follows: De Gea; Zabaleta (Manchester City), Vertonghen (Tottenham), Ferdinand, Baines (Everton); Mata (Chelsea), Carrick; Hazard (Chelsea), Suarez (Liverpool), Bale (Tottenham), van Persie.
Τα βραβεία Παίχτης της Χρονιάς και Νέος Παίχτης της Χρονιάς τα κέρδισε ο Γκάρεθ Μπέιλ.
ο φέρντιναντ για κανένα λόγο δεν έπρεπε να είναι στην κορυφαία ενδεκάδα, αρκετά αργός πια και τσαφ-άς. φιλ τζόουνς έπρεπε να μπει στη θέση του, δεν το συζητώ.
Τον έβαλαν καθαρά λόγω του ονόματος!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
www.f1rstlap.com
Είναι περιττό να σας πω ότι ο Ντε Χεα κάθε χρόνο θα είναι στην κορυφαία ενδεκάδα της πρεμιερ.
Μετά τον Σμαιχελ η Μάντσεστερ βρήκε επιτέλους πολύ καλό τερματοφύλακα.
O OTE-TV διαφημίζει το πακέτο του με βιτρίνα την Πρέμιερ Λίγκ, οπότε πρέπει να θεωρείται κι επίσημο πλέον ότι τα δικαιώματα άλλαξαν χέρια στην Ελλάδα.
Rena (24-06-13)
Kοιτα φατσα ανθρωπου που αγορασε τη Φουλαμ.
"Αλλάζει χέρια η Φούλαμ αφού μετά από 16 χρόνια ηγεσίας του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ πουλήθηκε στον Αμερικανο-Πακιστανό, Σαΐντ Καν, που αποτελεί το 179ο πιο πλούσιο άνθρωπο στις ΗΠΑ."
To έψαχνε αρκετά για να πάρει ομάδες ο συγκεκριμένος, γνωστός για το περίεργο μουστάκι του.
Eχει τους Jacksonville Jaguars εδώ και 1,5 χρόνο έναντι 760εκ $ (582 ευρώ) (η πιο φτηνή ομάδα του πρωταθλήματος)
Τώρα παίρνει και την Φούλαμ του Αλ Φαγιέντ που τον κυνηγούσε η αγγλική βασιλεία, έναντι 150-200 εκ Λιρών. (173-231 ευρώ)
Νομίζω ότι χρειάζονται 14 ψήφους για να γίνει κλειστή λίγκα. Σήμερα προσθέτουμε άλλον έναν αμερικανό στο μπλοκ τους.
ο Ταμτακος σε Πακιστανικη εκδοση.
![]()
Καλα φατσούλα για τρομερα χαστουκάκια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Faithful (14-07-13)
Αυτός σε ποιό τούρκικο παίζει να κάθομαι να το βλέπω;![]()
There is a Dude in town
Πρεμιέρα και για το Hawk Eye χθες στο νησί. Πρόκειται για την τεχνολογία που δίνει τη δυνατότητα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
στο διαιτητή να δει αν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή ή όχι. Μάλιστα εφαρμόστηκε ήδη στο ματς της Λίβερπουλ με τη Στόουκ.
![]()
Σαν αυτό του τένις? Που δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες να ζητάνε τσάλεντζ και να βλέπουν εάν η μπάλα είναι μέσα ή έξω?
Εδώ ποιος θα το ζητάει? Η ομάδα ή ο διαιτητής?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλο αυτο γιατι εχουν χαθει χρηματα στο στοιχημα σε γκολ που δε μετρησαν.
Στη σαντερλαντ ο μαυριας τελικα!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τη γλίτωσε ο Χολέμπας (αν μείνει).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks