Αστειο κυπελλο για εμενα,καταντια να βλεπεις μεγαλες ομαδες να χανουν απο αερομαχους.
Αστειο κυπελλο για εμενα,καταντια να βλεπεις μεγαλες ομαδες να χανουν απο αερομαχους.
Αντε ρε σιτυ καφφωσε το
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κοιτα που θα γκελαρουν οι μαλακες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μην ανησυχείς, θα σκοράρει ο Αγουέρο στο 92'.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μα κοιτα τι εχασε τωραααααα ελεος
Ε κοίτα, ο Σέζαρ είναι τερματοφυλακάρα. Απωθεί τη μπάλα με μαγνητικά κύματα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Χαχχαχα! Τελος, σκατουλες
Τι ματς είχε; Πόσο έληξε;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Κπρ-σιτυ 0-0
nbqgr (29-01-13)
Μπραβο στην ομαδαρα των 400 εκ που καταφερε να σωσει την ΚΠΡ,αμα λεω εγω οτι ειναι μπουρδελα
και θα ξαναπαρουν τιτλο μετα απο 50 χρονια γινομαι κακος..
τι καύλα που είναι να βλέπεις όλους τους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου σε μια τρίτη και μια τετάρτη![]()
differance (31-01-13), Faithful (31-01-13)
Τι καθεσαι και βλεπεις,δες ελληνικο κυπελλο να δεις ματσαρες σε γεματα γηπεδα!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Reds : 31-01-13 στις 14:28
differance (31-01-13)
Δεν έχω ΟΤΕ tv
Ετοιμασου να βαλεις σε λιγο καιρο αν πανε καλα τα πραγματα..
αν ισχύει την έκοψα τη νόβα χτες.
Στην Κύπρο έχω τη Cytavision κι έχω όλο το Κυπριακό, Ελληνικό, Αγγλικό, Ισπανικό, Ιταλικό, Formula 1, Euroleague, Nba, όλο το τένις και τις λοιπές παπαριές από Αργεντινή κτλ. Δίνω 80 ευρώ το μήνα. Είναι πολλά;
www.f1rstlap.com
Το οτε θα χει δηλαδη Αγγλικο,Ιταλικο,Ισπανικο,Γερμανικο,NBA,motogp και κυπελλο Ελλαδας με 25 γιουρα και το νοβα θα χει σουπερλιγδα και πορτογαλικο με 52.
Ειναι μεγαλος ο προβληματισμος τι να διαλεξω.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks