differance (03-05-14)
Ξεκινάει το πιο κρίσιμο ματς για τον φετινό τίτλο. Αν περάσει απόψε με 2πλό η Σίτυ, δεν βλέπω σε τι μπορεί να ελπίζει η Λίβερπουλ εκτός από θεϊκή παρέμβαση πλέον.
differance (03-05-14)
Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Άνφιλντ χωρίς να παίζει η Λίβερπουλ...![]()
Ελα ρε μιραλας κανε το θαυμα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
1-1 ισοφαρίζει ο Αγγουρέρος...
Αυτοί τις έβερτον ούτε σε φιλικό να έπαιζαν. Διπλό είναι το ματσάκι μάλλον. Μου θυμίζει το Λάτσιο - Ίντερ πριν κάποια χρόνια.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εκτός αποστολής ο Τραλαλάς. Πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Εριξα μια ματιά στις βαθμολογίες. Φούλαμ & Κάρντιφ μύρισαν οριστικά τον κρίνο και του χρόνου θα παίζουν στη Τσάμπιονσιπ. Μια θέση παίζεται ακόμα, με τη Νόριτς να είναι σε πιο δυσχερή θέση.
Λέστερ & Μπέρνλι ανέβηκαν στα σαλόνια και μια θέση θα κριθεί απ' τα μπαράζ ανάμεσα σε Γουίγκαν/ΚΠΡ/Μπράιτον/Ντέρμπυ.
1-2 ο Τζέκο. Καταχνιά στο Ανφιλντ!
1-2 o Τζέκοςκλαίνε στο Λίβερπουλ. Όλα τα πνίγω, όλα τα κουνελιάζω σήμερα ο Χάουαρντ...
Ας μην έχανε η λίβερπουλ με την τσέλσι. Δυστυχώς ο τίτλος χάθηκε.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (03-05-14)
Πάντως αν το πάρει η Λίβερπουλ με κάποια μεγάλη ανατροπή, παίζει να μας κάνουν επίτιμους γουρλήδες και να μας στρώνουν χαλιά κάθε χρόνο. To 2005, μετά από ότι έγινε στο Άνφιλντ στο 3-1, πήγαν και πήραν την κούπα στον συγκλονιστικό τελικό με τη Μίλαν, κάνοντας απίστευτη ανατροπή και φέτος τους κάναμε σεφτέ στη σεζόν με το φιλικό προς τιμήν του Τζέραρντ...
1-3!
Xαιρετίσματα.
Φινίτο λα μούζικα δυστυχώς...
Γαμημενη σιτυ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να δεις που αυτός ο Τζέκος δεν τα έδινε μόνο στον Κεντέρη τα χάπια, τα παίρνει κι ο ίδιος...![]()
Τα δύο επόμενα (και τελευταία) παιχνίδια της Σίτυ είναι εντός έδρας με Γουέστ Χαμ και Αστον Βίλλα.
Δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει τον τίτλο.
1 γκολάκι ακόμη να πάω ταμείο τουλάχιστον, πήρα το Over 4,5 στο 2,21 όταν ήταν 1-1![]()
Rena (03-05-14)
το τσίμπησες!![]()
panahs7 (03-05-14)
Bookmarks