BrazHlias (20-06-13)
Έκλεισε κι εύχομαι να μην ξανανοίξει ποτέ. Μπράβο στο Σάκη που πήρε την απόφαση.
BrazHlias (20-06-13)
Κατι μου λεει οτι θα ξανανοιξει σύντομα... ... ...
Νομίζω ότι ο Σάκης θα ήθελε να ακούσει μια διαφορετική άποψη.Το θέμα αυτό υπήρχε φυσικά για όσους ήθελαν να ασχοληθούν με θέματα πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου το οποίο φαντάζομαι δεν κατακρίνει κανείς. Κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να ασχοληθεί με το παρόν thread. Kαι επειδή εδώ πέρα συνδιαλεγόμαστε κυρίως άνθρωποι και όχι μόνο οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας, αυτό το θέμα το θεωρώ πολύ καλό για να ακούγονται απόψεις, αντιλήψεις, ιδεολογίες και αντιπαραθέσεις ακόμα και εάν αυτές οι απόψεις μπορεί να μας βγάζουν κάποια στιγμή και έξω από τα ρούχα μας.Εκτός άμα θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια γι αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα και να τα διαγράψουμε από τις συζητήσεις μας λες και υπάρχει κάτι να φοβηθούμε.
Δυστυχώς ορισμένες φορές η συζήτηση ξέφευγε επί του προσωπικού, με ξυπνητζήδικες ειρωνικές τοποθετήσεις που υποβάθμισαν λίγο την ποιότητα που είχε το παρόν thread.Γνώμη μου είναι ότι στα πλαίσια του πλουραλισμού που έχει αυτό το φόρουμ, καλό είναι να υπάρχει και αυτό το thread γι αυτούς που ενδιαφέρονται για αυτά τα θέματα. Πολλές φορές έμαθα πράγματα και σκέφτηκα αντίθετες απόψεις σε αυτό το thread γιατί υπάρχουν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι εδώ μέσα.Αλλά ότι πρέπει να μπουν κανόνες ισχύει με το παραπάνω και καταλαβαίνω απόλυτα την απόφαση του Σάκη.
Κανένας δεν δικαιούται να μειώνει και να υποβαθμίζει τις απόψεις του άλλου είτε είναι καπιταλιστής, κομμουνιστής, εθνικιστής,αναρχικός,νεοναζιστής, αριστερός, δεξιός, νεοφιλελευθερος κ.ο.κ. Αυτή είναι η γνώμη μου την οποία παραθέτω, από εκεί και πέρα καταλαβαίνω το όλο σκεπτικό να είναι κλειστό το thread αφού κατά καιρούς είχαμε κρούσματα άσχημων προσωπικών αντιπαραθέσεων.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εμένα προσωπικά δε μου λείπει καθόλου. Εδώ μπαίνω να διαβάσω και να εκφράσω τις απόψεις μου για τον Ολυμπιακό μας.
Μια χαρά κουβέντα μπορεί να γίνει, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα τις τελευταίες ημέρες (που να γίνει και καμιά μεταγραφή δηλαδήΠόση συζήτηση μπορεί να γίνει για τον Σπανούλη τον Χάινς και τις ΜΗΔΕΝ
μεταγραφές που γίνονται στην μπάλα?). Όταν δε αρχίσει η αγωνιστική δράση, ούτε που θα σκεφτόμαστε το Ελλάδα - Κοινωνία.
Χα! Εδώ ρε συ δεν ενημερωνόμαστε εμείς που μένουμε στην Ελλάδα. Τι τη θέλετε εσείς την ενημέρωση? Καλά δεν είστε και έτσι?Επίσης ξέρω πως λείπει σε φίλους στη Γερμανία, που
έμπαιναν και ενημερώνονταν στα γρήγορα για θέματα της πατρίδας. ΤΛΠ...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (21-06-13), kwtsios (21-06-13), sadi (21-06-13)
Συμφωνώ με τον προγαμήσανταΑν για λόγους ευκολίας έκλεισε το θρεντ το αντιλαμβάνομαι καλώς.
Αν έκλεισε για τις ελάχιστες μη κόσμιες αντιπαραθέσεις θα χαρακτήριζα την απόφαση υπερβολική.
Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μας πέφτει λόγος τι γίνεται σε ξένο μαγαζί. Σεβόμαστε και ευχαριστούμε
για την φιλοξενία και πάμε παρακάτω... (στο κάτω κάτω μπορούμμε να γράφουμε οφ τόπικ, αν παραστεί
ανάγκη...)
sirkostas (21-06-13), VALVERDES_7 (21-06-13)
Θα ήθελα να ρωτήσω τον οικονομολόγο μας τον Σάκη τον Βανκουβερά, για ένα πρόβλημα του
Μέγιστου.
Το τελευταίο τρίμηνο η περιουσία του Μεγίστου μειώθηκε κατά 1 δις, πέφτοντας στα 999 δις
δολάρια. (πραγματικά τραγικό...) Με ρώτησε να μπορεί να μπει ΕΚΑΣ για να επιβιώσει και το
ερώτημα μεταβιβάζω στον Καναδό για μια άρτια και σοβαρή απάντηση.
Ευχαριστώ.
sirkostas (21-06-13), VALVERDES_7 (21-06-13)
Nαι βεβαίως βεβαίως. Δυστυχώς βιώνουμε το λεγόμενο country default risk με αποτέλεσμα παγκοσμίου φήμης entrepreneurs όπως ο Μέγιστος να βιώθουν βαθειά τις συνέπειες της κρίσης. Ως γνήσιος πατριώτης ο Μέγιστος έχει διατηρήσει όλα τα επενδυτικά του κεφάλαια εντός Ελλάδας για να στηρίξει την εγχώρια οικονομία και να συνεχίσει να δίνει δουλειά στις Ελληνικές Οικογένειες και στα νέα παιδιά. Ως αποτέλεσμα όμως της υποβαθμισης της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα αναγκάστηκε να χάσει ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο με τραγικές-δραματικές επιπτώσεις για το κολοσσίαιο επιχειρηματικό fund που διαθέτει.Η εφαρμογή του Bloomberg τώρα(σε live streaming) αναφέρει ότι μόλις 999 δις είναι πλέον η περιουσία του και ήδη το περιοδικό Forbes κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία του επιχειρηματικού ομίλου ο οποίος ήδη βιώνει μια δραματική μεταβλητότητα στην πορεία της μετοχής του στην Wall Street.
Επειδή όμως διακρίνεται για την οξυδέρκεια του και την διορατικότητα του, o πασίγνωστος επιχειρηματίας ήδη προσπαθεί σωστά να αντισταθμίσει την ζημιά που υπέστη ανοιγοντας τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο Κατάρ.Ο Πρίγκηπας του Κατάρ σε πανηγυρικές δηλώσεις του στο Reuters χαιρέτισε την εισροή τεράστιων κεφαλαίων από το γνωστό Σαντοριναίο επιχειρηματικό Fund τονίζοντας την ασύλληπτη τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν κατά την εκπόνηση των master plans.Βusiness mix και marketing mix λοιπόν από τον Μέγιστο για να μετριάσει κάπως τις σοβαρές απώλειες στην μυθική περιουσία του.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (21-06-13)
Εμένα δε μου λείπει καθόλου κι εύχομαι να μην ξανανοίξει ποτέ. Κοντά μια 10ετία συμμετέχω σε φόρα, τέτοια σαπίλα δεν έχω ξανασυναντήσει. Ας μείνει κλειστό να ησυχάσουμε.
Και προσωπικά εμένα που μένω στο εξωτερικό ποτέ δε μου προσέφερε ενημέρωση... Αν θέλω να ενημερωθώ μπαίνω σε ένα από τα πολλά ειδησεογραφικά σάιτ που υπάρχουν.
BrazHlias (22-06-13), consigliere (21-06-13), Rena (21-06-13)
VALVERDES_7 (21-06-13)
Εγω δε συμμετεχω πολυ σε συζητησεις,.Μου αρεσει το παρειστικο κλιμα αυτου του φορουμ και το να βλεπω αγωνες σχολιαζοντας εδω.Πιστευω ομως οτι το Ελλαδα Κοινωνια ειναι καλυτερα να μεινει κλειστο.
Καταρχην παιδια που αγαπουν τον Ολυμπιακο εφυγαν απο το φορουμ επειδη διαφωνησαν εντονα για κοινωνικοπολιτικα θεματα,δηλαδη για λογο ασχετο με το θεμα του φορουμ.Υστερα οσο ειναι ανοικτο αυτο το θεμα μαζευονται αρκετοι εκει και δεν πανε σε αλλα θεματα.Υπηρξε περιοδος που μονο αυτο το θεμα λειτουργουσε,ελεγε ο καθενας τη μαλακια του χωρις να ακουει την αποψη του αλλου και γινονταν το φορουμ ..... ελληνικο κρατος.Ή υπαρχουν παιδια που μπαινουν να γραψουν μονο σε αυτο το θεμα,να διαδωσουν τις πολιτικες τους αντιληψεις να αφυπνησουν συνειδησεις και ουτε πλησιαζουν τα αθλητικα threads σε αθλητικο φορουμ.
Πχ θυμαμαι ενα μελος του φορουμ-ολυμπιακος ειχε γραψει "..ολοι οι γαυροι ειναι φασιστες" επειδη ειχε διαφωνησει για πολιτικα θεματα.Με λιγα λογια εχει καταντησει γελοιο να μπαινεις σε αθλητικο σαιτ για να ξεφυγεις απο τα κοινωνικοπολιτικα και να μπαινεις στην παγιδα να ασχοληθεις παλι με πολιτικα και τις καθημερινες διαφωνιες "Εγω ψηφιζω πασοκ.""Αντε γ...σου ρε προβατο που εξαιτιας σου διαλυθηκε η Ελλαδα." "Ασε μας ρε κομμουνι που θα φερεις αλλαγες εσυ στη χωρα." "Δε πας να καταστρεψεις κανενα παπακι ρε αναρχικε για να προπονηθεις στη ριψη μολοτοφ." μπλα μπλα μπλα .
Και εγω αποφευγω να μπαινω στο ελλαδα κοινωνια,αλλα οταν βλεπεις σε ενα thread να γινεται πανικος και στα αλλα να μην κυκλοφορει κανεις,αναγκαστικα θα μπεις εστω για να μαθεις τι στο καλο εγινε παλι και πλακωνονται ολοι με ολους.Και φυσικα μετα θα πεις και εσυ τη μαλακια σου.
ΥΓ :Και μολις διαπιστωσα οτι βγηκαμε οφ τοπικ παλι.Νομιζα οτι ημαστε στο οφτοπικ.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rena : 21-06-13 στις 18:03
differance (21-06-13), kouzoulo (22-06-13), sadi (21-06-13)
Για μενα ανοίξει δεν ανοίξει,χεστηκα,ετσι κι αλλιώς δεν παταγα εκει,ολη την μερα στην μαπα την τρώω την κοινωνία να μου λείπει σε φόρουμ του Ολυμπιακού...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κ εγώ συμφωνώ ότι ένα θέμα που χωράει πολλή συζήτηση μπορεί να είναι ανοιχτό, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ. Από ένα σημείο κ μετά δηλαδή είναι θέμα διαχείρησης και τήρησης των συγκεκριμένων κανόνων. Γενικότερα άισθησή μου είναι ότι λόγω του παρεϊστικου χαρακτήρα που έχει το φόρουμ,κάτι που το κάνει ξεχωριστό, οι κανόνες έχουν χαλαρώσει.
Ούτως ή άλλως το φόρουμ έχει σταθερό κορμό...![]()
sadi (21-06-13), VALVERDES_7 (22-06-13)
μήπως να κλείσει το νήμα και να ανοίξουμε ένα νέο σύγχρονο - αλλά όχι ελεγχόμενο - νήμα...![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
nikos7 (21-06-13)
Προφανώς ήταν το μοναδικό θρεντ στο οποίο υπήρχαν φιλονικίες μεταξύ χρηστών. Σε όλα τα υπόλοιπα η συζήτηση θυμίζει τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.
Με αποκορύφωμα βέβαια τα θρεντς των προπονητών ποδοσφαίρου & μπάσκετ. Καμία φιλονικία, ο διάλογος σε κοσμιοτάτη ατμόσφαιρα πάντα κλπ κλπ.
dimace (21-06-13), VALVERDES_7 (21-06-13)
sirkostas (21-06-13)
Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να απαντήσω καθώς η συζήτηση περιφέρεται γύρω από "δική μου" απόφαση.
Κατ' αρχήν δεν ήταν απόφασή μου να κλείσει το Ελλάδα-Κοινωνία. Ήταν μια εξαιρετικά καθυστερημένη εφαρμογή των κανονισμών του φόρουμ. Γνωρίζω πολύ καλά την "ελευθερία" που είχαμε αποκτήσει εδώ μέσα, αλλά είναι πλεον ηλίου φαεινότερον και μπορεί να το δει ο καθένας που είναι έστω και λίγες μέρες μέλος, ότι αυτή η ελευθερία πολλάκις και παρερμηνεύτηκε και ξεχειλώθηκε.
Η "αίσθηση διαλόγου και δημοκρατίας" του Έλληνα (τα εισαγωγικά παραπάνω από απαραίτητα) στην πολιτική έχει φέρει ΜΟΝΟ χούντες και εμφύλιους. ΤΙΠΟΤΑ αλλο ποτέ. Ετσι λέει η ιστορία. Το ίδιο έφερε και εδώ. Εμφύλιο.
Δεν υποβαθμίστηκε "λίγο" η ποιότητα. Έπιασε ΠΑΤΟ. Και για να μην πιάσει πάτο γενικότερα η ιδέα που έχω για ανθρώπους που εκτιμώ,ήταν προτιμότερο να εφαρμοστεί μετά από ΧΡΟΝΙΑ επιτέλους ένας κανονισμός του φόρουμ και να κλείσει το θέμα.
Εδώ φίλε μου (και όλοι σας φίλοι μου) είναι όπως ο Κοσμάς το έθεσε ΛΑΜΠΡΑ απλώς ένα φόρουμ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο Ολυμπιακός σαφώς και εκπροσωπεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ κοινωνικό κομμάτι της Ελλάδας και των κατοίκων της , που λογικό είναι να θέλουν να συζητήσουν και για κοινωνικά θέματα. Έχω δύο απαντήσεις γι' αυτό.
Η μία είναι το παρόν θρεντ, το off topic. Για μια συζήτηση που είναι έτσι κι αλλιώς εκτός ορίων και θεματολογίας του φόρουμ. Το δεύτερο είναι τα πάμπολλα φόρουμ πολιτικών-κοινωνικών και άλλων οργανώσεων.
Το παρατραβηξα και κουράζω πολύ.
Το μόνο που ήθελα είναι να κάνω παράκληση να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το φόρουμ ότι πρέπει να είναι. Ενα φόρουμ του Ολυμπιακού και πρωτίστως ένα φόρουμ (κατά το δυνατόν) κυρίων.
Αν το παραπάνω μηνυμα φάνηκε επιθετικό ή ειρωνικό σε κάποιον ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη καθώς δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (22-06-13), differance (22-06-13), IERO (22-06-13), VALVERDES_7 (22-06-13), voskos_7 (22-06-13)
Bookmarks