Σελίδα 608 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 108208308408508558568578588598604605606607608609610611612618628638648658708808908100811081608 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 12.141 έως 12.160 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Έκλεισε κι εύχομαι να μην ξανανοίξει ποτέ. Μπράβο στο Σάκη που πήρε την απόφαση.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (20-06-13)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.162
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Κατι μου λεει οτι θα ξανανοιξει σύντομα... ... ...

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκλεισε κι εύχομαι να μην ξανανοίξει ποτέ. Μπράβο στο Σάκη που πήρε την απόφαση.
    Νομίζω ότι ο Σάκης θα ήθελε να ακούσει μια διαφορετική άποψη.Το θέμα αυτό υπήρχε φυσικά για όσους ήθελαν να ασχοληθούν με θέματα πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου το οποίο φαντάζομαι δεν κατακρίνει κανείς. Κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να ασχοληθεί με το παρόν thread. Kαι επειδή εδώ πέρα συνδιαλεγόμαστε κυρίως άνθρωποι και όχι μόνο οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας, αυτό το θέμα το θεωρώ πολύ καλό για να ακούγονται απόψεις, αντιλήψεις, ιδεολογίες και αντιπαραθέσεις ακόμα και εάν αυτές οι απόψεις μπορεί να μας βγάζουν κάποια στιγμή και έξω από τα ρούχα μας.Εκτός άμα θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια γι αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα και να τα διαγράψουμε από τις συζητήσεις μας λες και υπάρχει κάτι να φοβηθούμε.

Δυστυχώς ορισμένες φορές η συζήτηση ξέφευγε επί του προσωπικού, με ξυπνητζήδικες ειρωνικές τοποθετήσεις που υποβάθμισαν λίγο την ποιότητα που είχε το παρόν thread.Γνώμη μου είναι ότι στα πλαίσια του πλουραλισμού που έχει αυτό το φόρουμ, καλό είναι να υπάρχει και αυτό το thread γι αυτούς που ενδιαφέρονται για αυτά τα θέματα. Πολλές φορές έμαθα πράγματα και σκέφτηκα αντίθετες απόψεις σε αυτό το thread γιατί υπάρχουν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι εδώ μέσα.Αλλά ότι πρέπει να μπουν κανόνες ισχύει με το παραπάνω και καταλαβαίνω απόλυτα την απόφαση του Σάκη.
    Κανένας δεν δικαιούται να μειώνει και να υποβαθμίζει τις απόψεις του άλλου είτε είναι καπιταλιστής, κομμουνιστής, εθνικιστής,αναρχικός,νεοναζιστής, αριστερός, δεξιός, νεοφιλελευθερος κ.ο.κ. Αυτή είναι η γνώμη μου την οποία παραθέτω, από εκεί και πέρα καταλαβαίνω το όλο σκεπτικό να είναι κλειστό το thread αφού κατά καιρούς είχαμε κρούσματα άσχημων προσωπικών αντιπαραθέσεων.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

5. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-06-13), sirkostas (21-06-13)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.943 φορές σε 14.459 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    *δεν ξέρω για εσάς φίλοι, αλλά εμένα μου λείπει το "Ελλαδα Κοινωνία"... (δεν ζητώ να
    ανοίξει και πάλι)
    Εμένα προσωπικά δε μου λείπει καθόλου. Εδώ μπαίνω να διαβάσω και να εκφράσω τις απόψεις μου για τον Ολυμπιακό μας.

Πόση συζήτηση μπορεί να γίνει για τον Σπανούλη τον Χάινς και τις ΜΗΔΕΝ
    μεταγραφές που γίνονται στην μπάλα?
    Μια χαρά κουβέντα μπορεί να γίνει, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα τις τελευταίες ημέρες (που να γίνει και καμιά μεταγραφή δηλαδή ). Όταν δε αρχίσει η αγωνιστική δράση, ούτε που θα σκεφτόμαστε το Ελλάδα - Κοινωνία.

Επίσης ξέρω πως λείπει σε φίλους στη Γερμανία, που
    έμπαιναν και ενημερώνονταν στα γρήγορα για θέματα της πατρίδας. ΤΛΠ...
    Χα! Εδώ ρε συ δεν ενημερωνόμαστε εμείς που μένουμε στην Ελλάδα. Τι τη θέλετε εσείς την ενημέρωση? Καλά δεν είστε και έτσι?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

7. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

consigliere (21-06-13), kwtsios (21-06-13), sadi (21-06-13)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

*δεν ξέρω για εσάς φίλοι, αλλά εμένα μου λείπει το "Ελλαδα Κοινωνία"... (δεν ζητώ να
    ανοίξει και πάλι) Πόση συζήτηση μπορεί να γίνει για τον Σπανούλη τον Χάινς και τις ΜΗΔΕΝ
    μεταγραφές που γίνονται στην μπάλα? Επίσης ξέρω πως λείπει σε φίλους στη Γερμανία, που

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι ο Σάκης θα ήθελε να ακούσει μια διαφορετική άποψη.Το θέμα αυτό υπήρχε φυσικά για όσους ήθελαν να ασχοληθούν με θέματα πολιτικο-κοινωνικού περιεχομένου το οποίο φαντάζομαι δεν κατακρίνει κανείς. Κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να ασχοληθεί με το παρόν thread. Kαι επειδή εδώ πέρα συνδιαλεγόμαστε κυρίως άνθρωποι και όχι μόνο οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας, αυτό το θέμα το θεωρώ πολύ καλό για να ακούγονται απόψεις, αντιλήψεις, ιδεολογίες και αντιπαραθέσεις ακόμα και εάν αυτές οι απόψεις μπορεί να μας βγάζουν κάποια στιγμή και έξω από τα ρούχα μας.Εκτός άμα θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια γι αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα και να τα διαγράψουμε από τις συζητήσεις μας λες και υπάρχει κάτι να φοβηθούμε.

Δυστυχώς ορισμένες φορές η συζήτηση ξέφευγε επί του προσωπικού, με ξυπνητζήδικες ειρωνικές τοποθετήσεις που υποβάθμισαν λίγο την ποιότητα που είχε το παρόν thread.Γνώμη μου είναι ότι στα πλαίσια του πλουραλισμού που έχει αυτό το φόρουμ, καλό είναι να υπάρχει και αυτό το thread γι αυτούς που ενδιαφέρονται για αυτά τα θέματα. Πολλές φορές έμαθα πράγματα και σκέφτηκα αντίθετες απόψεις σε αυτό το thread γιατί υπάρχουν πολύ αξιόλογοι άνθρωποι εδώ μέσα.Αλλά ότι πρέπει να μπουν κανόνες ισχύει με το παραπάνω και καταλαβαίνω απόλυτα την απόφαση του Σάκη.
    Κανένας δεν δικαιούται να μειώνει και να υποβαθμίζει τις απόψεις του άλλου είτε είναι καπιταλιστής, κομμουνιστής, εθνικιστής,αναρχικός,νεοναζιστής, αριστερός, δεξιός, νεοφιλελευθερος κ.ο.κ. Αυτή είναι η γνώμη μου την οποία παραθέτω, από εκεί και πέρα καταλαβαίνω το όλο σκεπτικό να είναι κλειστό το thread αφού κατά καιρούς είχαμε κρούσματα άσχημων προσωπικών αντιπαραθέσεων.
    Συμφωνώ με τον προγαμήσαντα Αν για λόγους ευκολίας έκλεισε το θρεντ το αντιλαμβάνομαι καλώς.
    Αν έκλεισε για τις ελάχιστες μη κόσμιες αντιπαραθέσεις θα χαρακτήριζα την απόφαση υπερβολική.
    Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μας πέφτει λόγος τι γίνεται σε ξένο μαγαζί. Σεβόμαστε και ευχαριστούμε
    για την φιλοξενία και πάμε παρακάτω... (στο κάτω κάτω μπορούμμε να γράφουμε οφ τόπικ, αν παραστεί
    ανάγκη...)

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (21-06-13), VALVERDES_7 (21-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Θα ήθελα να ρωτήσω τον οικονομολόγο μας τον Σάκη τον Βανκουβερά, για ένα πρόβλημα του
    Μέγιστου.

Το τελευταίο τρίμηνο η περιουσία του Μεγίστου μειώθηκε κατά 1 δις, πέφτοντας στα 999 δις
    δολάρια. (πραγματικά τραγικό...) Με ρώτησε να μπορεί να μπει ΕΚΑΣ για να επιβιώσει και το
    ερώτημα μεταβιβάζω στον Καναδό για μια άρτια και σοβαρή απάντηση.

Ευχαριστώ.

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (21-06-13), VALVERDES_7 (21-06-13)

Thanks
    8.634
    Ignore User

Θα ήθελα να ρωτήσω τον οικονομολόγο μας τον Σάκη τον Βανκουβερά, για ένα πρόβλημα του
    Μέγιστου.

Το τελευταίο τρίμηνο η περιουσία του Μεγίστου μειώθηκε κατά 1 δις, πέφτοντας στα 999 δις
    δολάρια. (πραγματικά τραγικό...) Με ρώτησε να μπορεί να μπει ΕΚΑΣ για να επιβιώσει και το
    ερώτημα μεταβιβάζω στον Καναδό για μια άρτια και σοβαρή απάντηση.

Ευχαριστώ.
    Nαι βεβαίως βεβαίως. Δυστυχώς βιώνουμε το λεγόμενο country default risk με αποτέλεσμα παγκοσμίου φήμης entrepreneurs όπως ο Μέγιστος να βιώθουν βαθειά τις συνέπειες της κρίσης. Ως γνήσιος πατριώτης ο Μέγιστος έχει διατηρήσει όλα τα επενδυτικά του κεφάλαια εντός Ελλάδας για να στηρίξει την εγχώρια οικονομία και να συνεχίσει να δίνει δουλειά στις Ελληνικές Οικογένειες και στα νέα παιδιά. Ως αποτέλεσμα όμως της υποβαθμισης της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα αναγκάστηκε να χάσει ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο με τραγικές-δραματικές επιπτώσεις για το κολοσσίαιο επιχειρηματικό fund που διαθέτει.Η εφαρμογή του Bloomberg τώρα(σε live streaming) αναφέρει ότι μόλις 999 δις είναι πλέον η περιουσία του και ήδη το περιοδικό Forbes κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία του επιχειρηματικού ομίλου ο οποίος ήδη βιώνει μια δραματική μεταβλητότητα στην πορεία της μετοχής του στην Wall Street.

Επειδή όμως διακρίνεται για την οξυδέρκεια του και την διορατικότητα του, o πασίγνωστος επιχειρηματίας ήδη προσπαθεί σωστά να αντισταθμίσει την ζημιά που υπέστη ανοιγοντας τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο Κατάρ.Ο Πρίγκηπας του Κατάρ σε πανηγυρικές δηλώσεις του στο Reuters χαιρέτισε την εισροή τεράστιων κεφαλαίων από το γνωστό Σαντοριναίο επιχειρηματικό Fund τονίζοντας την ασύλληπτη τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν κατά την εκπόνηση των master plans.Βusiness mix και marketing mix λοιπόν από τον Μέγιστο για να μετριάσει κάπως τις σοβαρές απώλειες στην μυθική περιουσία του.

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον VALVERDES_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-06-13), sirkostas (21-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Nαι βεβαίως βεβαίως. Δυστυχώς βιώνουμε το λεγόμενο country default risk με αποτέλεσμα παγκοσμίου φήμης entrepreneurs όπως ο Μέγιστος να βιώθουν βαθειά τις συνέπειες της κρίσης. Ως γνήσιος πατριώτης ο Μέγιστος έχει διατηρήσει όλα τα επενδυτικά του κεφάλαια εντός Ελλάδας για να στηρίξει την εγχώρια οικονομία και να συνεχίσει να δίνει δουλειά στις Ελληνικές Οικογένειες και στα νέα παιδιά. Ως αποτέλεσμα όμως της υποβαθμισης της οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα αναγκάστηκε να χάσει ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο με τραγικές-δραματικές επιπτώσεις για το κολοσσίαιο επιχειρηματικό fund που διαθέτει.Η εφαρμογή του Bloomberg τώρα(σε live streaming) αναφέρει ότι μόλις 999 δις είναι πλέον η περιουσία του και ήδη το περιοδικό Forbes κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία του επιχειρηματικού ομίλου ο οποίος ήδη βιώνει μια δραματική μεταβλητότητα στην πορεία της μετοχής του στην Wall Street.

Επειδή όμως διακρίνεται για την οξυδέρκεια του και την διορατικότητα του, o πασίγνωστος επιχειρηματίας ήδη προσπαθεί σωστά να αντισταθμίσει την ζημιά που υπέστη ανοιγοντας τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στο Κατάρ.Ο Πρίγκηπας του Κατάρ σε πανηγυρικές δηλώσεις του στο Reuters χαιρέτισε την εισροή τεράστιων κεφαλαίων από το γνωστό Σαντοριναίο επιχειρηματικό Fund τονίζοντας την ασύλληπτη τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν κατά την εκπόνηση των master plans.Βusiness mix και marketing mix λοιπόν από τον Μέγιστο για να μετριάσει κάπως τις σοβαρές απώλειες στην μυθική περιουσία του.

...με το ΕΚΑΣ τι θα κάνουμε?

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (21-06-13)

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

ανοίξει και πάλι) Πόση συζήτηση μπορεί να γίνει για τον Σπανούλη τον Χάινς και τις ΜΗΔΕΝ
    μεταγραφές που γίνονται στην μπάλα? Επίσης ξέρω πως λείπει σε φίλους στη Γερμανία, που
    Εμένα δε μου λείπει καθόλου κι εύχομαι να μην ξανανοίξει ποτέ. Κοντά μια 10ετία συμμετέχω σε φόρα, τέτοια σαπίλα δεν έχω ξανασυναντήσει. Ας μείνει κλειστό να ησυχάσουμε.
    Και προσωπικά εμένα που μένω στο εξωτερικό ποτέ δε μου προσέφερε ενημέρωση... Αν θέλω να ενημερωθώ μπαίνω σε ένα από τα πολλά ειδησεογραφικά σάιτ που υπάρχουν.

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον IERO για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-06-13), consigliere (21-06-13), Rena (21-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα δε μου λείπει καθόλου κι εύχομαι να μην ξανανοίξει ποτέ. Κοντά μια 10ετία συμμετέχω σε φόρα, τέτοια σαπίλα δεν έχω ξανασυναντήσει. Ας μείνει κλειστό να ησυχάσουμε.
    Και προσωπικά εμένα που μένω στο εξωτερικό ποτέ δε μου προσέφερε ενημέρωση... Αν θέλω να ενημερωθώ μπαίνω σε ένα από τα πολλά ειδησεογραφικά σάιτ που υπάρχουν.
    Αν δεν είχε σαπίλα ο τίτλος θα ήταν "Ελβετία, Κοινωνία"...

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (21-06-13)

Το avatar του χρήστη dsd

Thanks
    56
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 212 φορές σε 125 μηνύματα
    Ignore User

Κι εμένα

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Εγω δε συμμετεχω πολυ σε συζητησεις,.Μου αρεσει το παρειστικο κλιμα αυτου του φορουμ και το να βλεπω αγωνες σχολιαζοντας εδω.Πιστευω ομως οτι το Ελλαδα Κοινωνια ειναι καλυτερα να μεινει κλειστο.

Καταρχην παιδια που αγαπουν τον Ολυμπιακο εφυγαν απο το φορουμ επειδη διαφωνησαν εντονα για κοινωνικοπολιτικα θεματα,δηλαδη για λογο ασχετο με το θεμα του φορουμ.Υστερα οσο ειναι ανοικτο αυτο το θεμα μαζευονται αρκετοι εκει και δεν πανε σε αλλα θεματα.Υπηρξε περιοδος που μονο αυτο το θεμα λειτουργουσε,ελεγε ο καθενας τη μαλακια του χωρις να ακουει την αποψη του αλλου και γινονταν το φορουμ ..... ελληνικο κρατος.Ή υπαρχουν παιδια που μπαινουν να γραψουν μονο σε αυτο το θεμα,να διαδωσουν τις πολιτικες τους αντιληψεις να αφυπνησουν συνειδησεις και ουτε πλησιαζουν τα αθλητικα threads σε αθλητικο φορουμ.

Πχ θυμαμαι ενα μελος του φορουμ-ολυμπιακος ειχε γραψει "..ολοι οι γαυροι ειναι φασιστες" επειδη ειχε διαφωνησει για πολιτικα θεματα.Με λιγα λογια εχει καταντησει γελοιο να μπαινεις σε αθλητικο σαιτ για να ξεφυγεις απο τα κοινωνικοπολιτικα και να μπαινεις στην παγιδα να ασχοληθεις παλι με πολιτικα και τις καθημερινες διαφωνιες "Εγω ψηφιζω πασοκ.""Αντε γ...σου ρε προβατο που εξαιτιας σου διαλυθηκε η Ελλαδα." "Ασε μας ρε κομμουνι που θα φερεις αλλαγες εσυ στη χωρα." "Δε πας να καταστρεψεις κανενα παπακι ρε αναρχικε για να προπονηθεις στη ριψη μολοτοφ." μπλα μπλα μπλα .

Και εγω αποφευγω να μπαινω στο ελλαδα κοινωνια,αλλα οταν βλεπεις σε ενα thread να γινεται πανικος και στα αλλα να μην κυκλοφορει κανεις,αναγκαστικα θα μπεις εστω για να μαθεις τι στο καλο εγινε παλι και πλακωνονται ολοι με ολους.Και φυσικα μετα θα πεις και εσυ τη μαλακια σου.

ΥΓ :Και μολις διαπιστωσα οτι βγηκαμε οφ τοπικ παλι.Νομιζα οτι ημαστε στο οφτοπικ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rena : 21-06-13 στις 18:03

23. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

differance (21-06-13), kouzoulo (22-06-13), sadi (21-06-13)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Μεταγραφές ποδοσφαίρου 2013-14

Για μενα ανοίξει δεν ανοίξει,χεστηκα,ετσι κι αλλιώς δεν παταγα εκει,ολη την μερα στην μαπα την τρώω την κοινωνία να μου λείπει σε φόρουμ του Ολυμπιακού...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

25. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sabar77 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-06-13), kouzoulo (22-06-13), sadi (21-06-13)

Το avatar του χρήστη nikos7

Thanks
    6.465
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.263 φορές σε 647 μηνύματα
    Ignore User

Κ εγώ συμφωνώ ότι ένα θέμα που χωράει πολλή συζήτηση μπορεί να είναι ανοιχτό, αρκεί να τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ. Από ένα σημείο κ μετά δηλαδή είναι θέμα διαχείρησης και τήρησης των συγκεκριμένων κανόνων. Γενικότερα άισθησή μου είναι ότι λόγω του παρεϊστικου χαρακτήρα που έχει το φόρουμ,κάτι που το κάνει ξεχωριστό, οι κανόνες έχουν χαλαρώσει.

Ούτως ή άλλως το φόρουμ έχει σταθερό κορμό...

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον nikos7 για αυτό το μήνυμα:

sadi (21-06-13), VALVERDES_7 (22-06-13)

Τα κεφάλια μέσα τώρα Το avatar του χρήστη papdoux

Περιοχή
    Πειραιάς, Καμίνια
    Thanks
    1.366
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.318 φορές σε 1.444 μηνύματα
    Ignore User

μήπως να κλείσει το νήμα και να ανοίξουμε ένα νέο σύγχρονο - αλλά όχι ελεγχόμενο - νήμα...
    Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (21-06-13)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προφανώς ήταν το μοναδικό θρεντ στο οποίο υπήρχαν φιλονικίες μεταξύ χρηστών. Σε όλα τα υπόλοιπα η συζήτηση θυμίζει τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

Με αποκορύφωμα βέβαια τα θρεντς των προπονητών ποδοσφαίρου & μπάσκετ. Καμία φιλονικία, ο διάλογος σε κοσμιοτάτη ατμόσφαιρα πάντα κλπ κλπ.

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

dimace (21-06-13), VALVERDES_7 (21-06-13)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς ήταν το μοναδικό θρεντ στο οποίο υπήρχαν φιλονικίες μεταξύ χρηστών. Σε όλα τα υπόλοιπα η συζήτηση θυμίζει τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.

Με αποκορύφωμα βέβαια τα θρεντς των προπονητών ποδοσφαίρου & μπάσκετ. Καμία φιλονικία, ο διάλογος σε κοσμιοτάτη ατμόσφαιρα πάντα κλπ κλπ.
    Μου είσαι και κουλτουριάρης...

33. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (21-06-13)

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να απαντήσω καθώς η συζήτηση περιφέρεται γύρω από "δική μου" απόφαση.

Κατ' αρχήν δεν ήταν απόφασή μου να κλείσει το Ελλάδα-Κοινωνία. Ήταν μια εξαιρετικά καθυστερημένη εφαρμογή των κανονισμών του φόρουμ. Γνωρίζω πολύ καλά την "ελευθερία" που είχαμε αποκτήσει εδώ μέσα, αλλά είναι πλεον ηλίου φαεινότερον και μπορεί να το δει ο καθένας που είναι έστω και λίγες μέρες μέλος, ότι αυτή η ελευθερία πολλάκις και παρερμηνεύτηκε και ξεχειλώθηκε.

Η "αίσθηση διαλόγου και δημοκρατίας" του Έλληνα (τα εισαγωγικά παραπάνω από απαραίτητα) στην πολιτική έχει φέρει ΜΟΝΟ χούντες και εμφύλιους. ΤΙΠΟΤΑ αλλο ποτέ. Ετσι λέει η ιστορία. Το ίδιο έφερε και εδώ. Εμφύλιο.

Δεν υποβαθμίστηκε "λίγο" η ποιότητα. Έπιασε ΠΑΤΟ. Και για να μην πιάσει πάτο γενικότερα η ιδέα που έχω για ανθρώπους που εκτιμώ,ήταν προτιμότερο να εφαρμοστεί μετά από ΧΡΟΝΙΑ επιτέλους ένας κανονισμός του φόρουμ και να κλείσει το θέμα.

Εδώ φίλε μου (και όλοι σας φίλοι μου) είναι όπως ο Κοσμάς το έθεσε ΛΑΜΠΡΑ απλώς ένα φόρουμ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο Ολυμπιακός σαφώς και εκπροσωπεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ κοινωνικό κομμάτι της Ελλάδας και των κατοίκων της , που λογικό είναι να θέλουν να συζητήσουν και για κοινωνικά θέματα. Έχω δύο απαντήσεις γι' αυτό.

Η μία είναι το παρόν θρεντ, το off topic. Για μια συζήτηση που είναι έτσι κι αλλιώς εκτός ορίων και θεματολογίας του φόρουμ. Το δεύτερο είναι τα πάμπολλα φόρουμ πολιτικών-κοινωνικών και άλλων οργανώσεων.

Το παρατραβηξα και κουράζω πολύ.
    Το μόνο που ήθελα είναι να κάνω παράκληση να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το φόρουμ ότι πρέπει να είναι. Ενα φόρουμ του Ολυμπιακού και πρωτίστως ένα φόρουμ (κατά το δυνατόν) κυρίων.

Αν το παραπάνω μηνυμα φάνηκε επιθετικό ή ειρωνικό σε κάποιον ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη καθώς δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

36. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-06-13), differance (22-06-13), IERO (22-06-13), VALVERDES_7 (22-06-13), voskos_7 (22-06-13)

Σελίδα 608 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 108208308408508558568578588598604605606607608609610611612618628638648658708808908100811081608 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές