Παράκρουση. Ομαδικές αυτοκτονίες. Τέρμα το μαστίγωμα, τέρμα και η μπανάνα. Θα αφανιστούν λέμε![]()
Φανταζεσαι μετα τους βαζελους;; Χαχχαχα
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παράκρουση. Ομαδικές αυτοκτονίες. Τέρμα το μαστίγωμα, τέρμα και η μπανάνα. Θα αφανιστούν λέμε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
θελτα - μαλαγα , 0-1 με μαγικα τριπλακια και ασιστ του μπουανονοτε, σκοραρε ενας 17χρονος πιτσιρικας! Η μαλαγα εχει φοβερο κιπερ. Αλλα μοιαζει λιγο ανοργανοτη και ειχε αρκετες τρικυμιες στην αμυνα. Εχει προβαδισμα με βαζελο ισως, αλλα εχει και πολλα προβληματα. Ας ελπισουμε να τα ξεπερασει![]()
18 χρονο Κινέζο μπασκετμπολίστα λέει θα πάρει ο βάζελος.
Καλά αυτοί έχουν φρικάρει από τις ζέστες![]()
chainsaw (19-08-12)
Απο τον 38χρονο στον 18χρονο χαχαχχα
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μετά την αγορά του βάζελου , τι θα τον κάναμε έχουμε σχέδιο?
Ολυμπιακο β!!! Να παιζουν ολοι οι δανεικοι!!!
Τις χτεσινες δηλωσεις του αλαφουζ τις διαβασατε;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-08-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-08-12)
βρε σείς και μετά με ποιόν θα ασχολούσασταν στην σουπα λίγκα ? με την Αεκ τον Παοκ την Καλαμαριά?
αφού χωρίς βαζέλα εξαθλιωμένη δεν μπορείτε
γιαννη μου οταν πηγαν να μας καταστρεψουν οι βαρδινογιαννηδες με τον κοσκωτα και το πρωτοδικειο
με τον μπανασακη οι βαζελοι πανηγυριζανε που υπηρχε η πιθανοτητα να παμε σε κατωτερη κατηγορια.
επειδη οι πουστηδες λοιπον ετσι θελουν και μονο ετσι καταλαβαινουν μονο τοτε θα ειμαι πραγματικα ευχαριστημενος.
οταν οι φλωροι πανε στην δ εθνικη....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
7DeadlySins (19-08-12), calavero (20-08-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-08-12)
Σήμερα διάβασα ότι αυτή η Παναθηναϊκή Μαλακία έχει 7.000 μέλη σε 40 μέρες! Και το θεωρούν επιτυχία;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Επίσης αντί για 15 μύρια που υπολόγιζαν έχουν μαζέψει αισίως 4-5 ....
Αλήθεια αυτό το κουβαρντόπαιδο ο Αλαφούζος έχει βάλει έστω 100 € ??![]()
εδω ανθρωποι δεν εχουν να πληρωσουν το νοικι τους, θα δινουν τα λεφτα τους για να πληρωνονται ο χριστοφιδελλης και ο βυντρα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (20-08-12)
πρωταθλητες του καλοκαιρου μια ζωη....ακομα και φετος ετσι την εχουν δει...αντε γεια...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
talos (20-08-12)
Απόψε παίζει ο φλώρος?
www.f1rstlap.com
Ναι τωρα
καλη πουτσα σας ευχομαι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks