Χάσανε πάλι τα πουτανάκια; Έλεος μωρή βαζέλα. Σταμάτα να μας κάνεις ρεζίλι στην Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα, ντροπή της Ελλάδας.
Αν υπαρχει θεος.και βλεπει τοσα χρονια τις αδικιες ξερει τι πρεπει να κανει.
Φανταζομαι θα θυμαται τη δηλωση του κοντοπουτανου.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χάσανε πάλι τα πουτανάκια; Έλεος μωρή βαζέλα. Σταμάτα να μας κάνεις ρεζίλι στην Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα, ντροπή της Ελλάδας.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Coach (28-03-12)
iakov7 (28-03-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (28-03-12)
Δεν ξέρω ποιος μου την σπάει πιο πολύ......... Ο Χατζηγεωργίου ή ο Σωτηρακόπουλος?
Tα κομάντα δεν έπιασαν. Στείλτε τη δύναμη Δ τώρα
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (28-03-12), Coach (28-03-12), PrisonBreak-7- (28-03-12)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Και αλλα πρασινα κομαντο της πρανινοφυλλαδας ειχαν κανει επιχειρηση στο τελ αβιβ αλλα εφαγαν τα μουτρα τους αχαχαχαχαχαχαχα
http://thrillos.blogspot.com/
Coach (28-03-12)
Και η κλαψα μετα την επιχειρηση των πρασινων κομαντος που εφεραν τρια γκολακια δωρο στον πολυμετοχικο εκ μερους της μακαμπι ...
![]()
Coach (28-03-12)
Το τρένο (Παναθαναικός) που ηταν ολοταχως προς Τουρκία είναι ανεξέλεγκτο και πολυ πιθανον αυριο να εκτροχιαστεί..!!! Παρολα αυτα εγω θελω τον Παναθηναικό στο Final Four....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
και εγω τον θελω φιναλ4 γτ σε περιπτωση που φτασουμε τελικο θεωρω οτι ειναι ο πιο ευκολος αντιπαλος για εμας,τσσκ και μακαμπι δεν....
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Να σου πω παει δεν παει το ιδιο μου κανει.
Απλα επι της παρουσης ομως τελευταια χρονια το μπασκετ οι πρασινες φυλλαδες το χρησιμοποιουν σαν σωσιβιο οποτε το καραβι του ποδοσφαιρου βυθιζετε.
Ομως να μην χανουμε την ουσια.
Αλλη βαρυτητα και αξια εχει το ποδοσφαιρο και αλλη το μπασκετ.
Ακομα και ο βαζελος οπαδος εαν χασει η ομαδα στο μπασκετ μπορει να το αφησει να περασει στο ντουκου να μην του καιγετε καρφακι αλλα ομως το ρεζιλι στο ποδοσφαιρο του καθετε στο λαιμο του σφιγγετε το στομαχι στεναχωριετε και δεν μπορει να το χωνεψει με τιποτα.
Θα περασει ο βαζελος δς νομιζω να κανει κ αλλη νικη η μακαμπι
Οι παιχτες λεει περιμενκυν να παει να τους ενημερωσει ενας μετοχος, πριν υπογραψουν. Εγω κςω να κανουν ολοι προσφυγες να διαλυθουν μια ωρα νωριτερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αχαχαχα χρωστανε λεει 8.000 στον φουρναρη για ψωμια και κεικ χαχαχαχα
Ρε παιδιά σε όσους περισσευει ψωμί μην το πετάτε.Δωστε τον στον βάζελο και μπαγιατικο να είναι, δεν πειραζει.
αυτοι τρωνε σανο ρε σακη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
kouzoulo (28-03-12)
Συμφωνα με νεοτερες πληροφοριες βρηκαν μετοχο να παει να μιλησει στους παικτες του παο και να τους διαβεβαιωσει οτι θα παρουν στο ακεραιο τα λεφτα τους σε δυο δοσεις.
Η μια θα ειναι τον κοκκινο Μαη και η δευτερη στις 30 του επομενου Φλεβαρη![]()
Bookmarks