"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτος ο σικοκο για να εχει 3 ποδια πρεπει να ειναι μεταλαγμενος!!!δεν εξηγητε αλλιως η τοποθετηση της εφημεριδας-του κωλου πρασινης.![]()
Μεγάλη μπάλα πάλι χθες , ευχαριστήθηκε όλη η Ευρώπη
Αυτός ο Μαυρίας εξαιρερετικός ......για το Βύζα Μεγάρων
Εύχομαι μόνο να μην είναι έτσι και τα χαμένα που έχουμε μαζέψει και μεις και τα εξυμνούν κάποιοι .![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-08-12)
απορώ που βρήκες φωτογραφία της ξαδέρφης μου ...![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Γαμώτο παραλίγο να συγγενεύαμε![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν 1,5 ευρώ !!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] - Πηγή: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο πρόεδρος της Γκλάντμπαχ, Ρολφ Κόνιγκς, σε δηλώσεις του σχετικά με την κλήρωση για τα play offs του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], τόνισε ότι προτιμούσε τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο.
![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
chainsaw (23-08-12), Eleni7 (23-08-12), iakov7 (25-08-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-08-12), sirkostas (23-08-12)
Faithful (23-08-12)
Ένα γκολ λέει να βάζανε στα τετ-α-τετ και θα ήταν από χθες με το... ένα πόδι στους ομίλους. Από πότε μια ομάδα που χάνει εκτός έδρας 2-1 είναι με το ένα πόδι στους ομίλους; Αυτοί το 'χουν κάψει τελείως, είναι οριστικό. Εγώ πάντως είμαι σε δίλημμα, θέλω να αποκλειστούν για να τσεπώσουμε 7εκ παραπάνω ή να περάσουν για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στους ομίλους; Χμμ...
BrazHlias (23-08-12)
Εννοεί να έβαζαν όλα τα τετ-α-τετ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ρε τι ειναι αυτοι ρε....μια κανουνε πρωτοσελιδο τα γκολ της προπονησης μια αυτο μια το αλλο....αντε και με το καλο να μετρατε το ποσες φορες πατησε περιοχη ο καθε παιχτης και να μιλατε για αδικια που δεν σας εδωσαν επι τοπου το τσου.λου. και το παγκοσμιο κυπελλο μαζι....![]()
—John Lennon
Πραγματικά μιλάμε για ξεφτιλισμένους. Μαρινάκη κανόνισε να χάσεις το πρωτάθλημα από αυτούς.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
μα υπαρχουν ανθρωποι που διαβαζουν και πιστευουν αυτες τι πιπες?Ειναι σα να νομιζουμε εμεις οτι ο χοντρος θα βαλει το χερι βαθια στην τσεπη να φερει κανα παιχταρα....![]()
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-08-12)
Ε ναι, λες και η Μάλαγα δεν έχασε ευκαιρίες.
chainsaw (23-08-12)
—John Lennon
Bookmarks