φυσικα δεν νομιζω πως ο βαζελος ειναι σιγουρα στο φαιναλ φορ. 50-50 ειναι πλεον.
παντως πρεπει να παραδεχτω πως εχουν κανει ομαδα πολυ ανωτερη απ'οσο περιμενα στην αρχη της σεζον.
Ξερει ο Στερν τι λεει εχει πλαν,ο σε 10 χρονια μπλα μπλα....
Σε δεκα χρονια η τεχνολογια θα κανει θαυματα και δεν θα χρειαζονται 10ωρες ταξιδι.
Ama εχεις τον Σκωτι για μηχανικο και τον Τσεκωφ για πιλοτο γινεται
Αν θυμαμαι καλα καποτε θελαν να βαλουν τη Ρεαλ στο εν μπι ε'ι'
και το πραγμα σκαλωσε σε αυτο που ακριβως αναφερεις πολλεςνωρες ταξιδι
και μεγαλο κοστος μετακινησεων...
φυσικα δεν νομιζω πως ο βαζελος ειναι σιγουρα στο φαιναλ φορ. 50-50 ειναι πλεον.
παντως πρεπει να παραδεχτω πως εχουν κανει ομαδα πολυ ανωτερη απ'οσο περιμενα στην αρχη της σεζον.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το καλο γι αυτους ηταν οτι διορθωσαν τα λαθη του καλοκαιριου. Τα σαπακια αρμστρονγκ, κιτσεν, πανκο πηραν δρομο. Φερανε Λασμε , Γκιστ που ηταν πολυ καλες μεταγραφες, οκ δε τους βγηκε ο Μπανκς. Οι δυο πρωτοι ομως εχουν βοηθησει τα μεγιστα + οτι τους βγηκαν οι μεταγραφες των Μπραμος-Ματσιουλις-Ουκιτς.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oχι όπως το λες. Με την ίδια λογική και ένα μουντιάλ θα ήταν δύσκολο να διεξαχθεί, απλώς άλλαξαν τον τρόπο διεξαγωγής.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορεί να φαντάζονται ένα άλλο πρωτάθλημα. Γρήγορα γρήγορα μου ήρθε στο μυαλό ότι μπορεί να παίζουν μια σειρά μεγάλων τελικών των δύο νικητών ή για κανένα 20ημερο στην αρχή της σεζόν να υπάρχει περιοδεία ή μπορεί να δημιουργηθεί ένα εντελώς νεο πρωτάθλημα. Αλλωστε το NBA είναι αποτέλεσμα 3-4 (και διαφορετικών χρονικά) πρωταθλημάτων. Θα δούμε τι επιφυλλάσει το μέλλον...
Πάντως για να το λέει ένας από τους καλύτερους που έχουν χρήσει επίτροποι σε άθλημα κάτι θα ξέρει παραπάνω...
Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια τάση για πιο γερά και δυνατά και πολυεθνικά πρωταθλήματα (Βαλτική, Αδριατική) αν και δεν ξέρω αν ένα τύπου αντιγραφή πρωτάθλημα NBA θα ήταν καλό για την Ευρώπη. Και στο ποδόσφαιρο υπάρχει αυτή η τάση από αγγλία μεριά αν και η κεντρική ευρωπαική διαχείρηση δεν τον θέλει... Οσο για τα εγχώρια φυσικά και δεν τον θέλουν αφού θα κοπεί το άρμεγμα από το δημόσιο όπως και η ασυδοσία στο να κάνω οτιδήποτε παράνομο (στοίχημα, ξέπλυμα, δημόσια έργα κλπ.)
Εγώ πάντως και αν ήταν στο χέρι μου θα ξαναγυρνούσα στο παλιό κύπελλο Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης, στο κύπελλο Κυπελλούχων και στον κύπελλο Κόρατς. Έτσι όπως το κάνανε τώρα υπάρχει η Euroleague με τα κλειστά συμβόλαια και τίποτα άλλο (γνωρίζει μήπως κανείς τον 2ο τη τάξη θεσμό στο μπάσκετ?)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Reds (12-04-13)
1)ο Τρακης δε προκειται να κατεβει στους τελικους.
2)μεθαυριο στο ντερμπι θα χει πολυ γελιο.
Inside infos.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Παναθηναϊκός χάνει την… επαφή του με την Α1. Σε εξαιρετικά δυσχερή θέση οι «πράσινοι» που ηττήθηκαν με 3-0 από τον Ηρακλή, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ και παρέμειναν ουραγοί.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Faithful (13-04-13)
ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α2.
Μετα τα σημερινα,στο Καραισκακη θα βαλουν νεες θεσεις για να βλεπουν τον αγωνα οι αντιπαλοι προεδροι.
![]()
Δίκαια τα πανηγύρια σας!
Οκ.
Σειρά σας σήμερα στο δικαίωμα της χλεύης!
Οψόμεθα...
Δεν πειράζει,έχει αποδειχθεί ότι όταν είναι αδύναμοι τους φροντίζουμε,όταν το παίζουν δυνατοί τότε το καρότο μπαίνει όλο μέσα.
jojo (15-04-13)
Ναι ρε γαμώτο!
χαιρμομαι για την καταντια τους, να πανηγυριζουν τις ισοπαλιες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
To μπουλο αρμ.
Στο καλυτερο σας και στο χειρότερό μας παιγνίδι Χ πήρατε. Ασσουμπι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (15-04-13)
Πεσανε κατηγορια στο βολλευ....
ωραια.αντιο αντιο εκει στην α2
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2
τον βαζελο βλεπω δεν τον λυπαστε που πεφτει μονο την μανα αεκ...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks