Έχει κανείς την εντύπωση πως έστω οτι γίνει το θαύμα και περάσει τον 2ο προκριματικό ο Παναθηναϊκός, θα περάσει και τον 3ο? Πλάκα κάνετε?
Έχει κανείς την εντύπωση πως έστω οτι γίνει το θαύμα και περάσει τον 2ο προκριματικό ο Παναθηναϊκός, θα περάσει και τον 3ο? Πλάκα κάνετε?
Έχει πιστέψει κανείς πως θα πάρει αδειοδότηση ο ΠΑΟ;
Η Ευρωλίγκα του 2012 και το απύθμενο κόμπλεξ των οπαδών της πρώην ομάδας μου με οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
Kαι αδειοδότηση θα πάρει, και στους ομίλους θα μπει, καθότι είναι στους ισχυρούς. Οπότε μην περιμένετε τη διάλυσή του φέτος. Να δούμε εμείς τι θα κάνουμε γιατί κάτι Κούπερ ακούω, κάτι Μπόλονι ακούω, κάτι χαζά και κάτι χαμένα και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εχει ζόρικες ομάδες στους αδύνατους, Κοσμά. Ουντινέζε και κάμποσες ακόμα που είναι πολύ καλύτερες της Μακάμπι και της Οντένσε.
Μαζί σου αλλά είναι τόσο κωλόφαρδοι αυτοί που θα τους κάτσουν οι πιο εύκολες. Anyway, θα δούμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ζόρια λέμε.Αν περάσει στα Play-offs (4ος γύρος) θα είναι πάλι στους "ισχυρούς" με Μπράγκα, Ντινάμο Κιέβου, Κοπεγχάγη και Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ οι "αδύναμοι" και πιθανοί αντίπαλοι θα είναι οι Ουντινέζε, Λιλ, Μπριζ, Μάλαγα και Γκλάντμπαχ.
Η Ευρωλίγκα του 2012 και το απύθμενο κόμπλεξ των οπαδών της πρώην ομάδας μου με οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
Οι οπαδοι του παο ακομα περιμενουν τον πριγκηπα να τους εκτοξευσει.
Σημερα διαβασα και ενα ωραιο.
Θα τους φτιαξει και μια γηπεδαρα μεγαλυτερη απο το Μαρακανα.
Θα εχει και παρεμφερες ονομα και θα το λενε Παο Μακαρονα![]()
http://thrillos.blogspot.com/
Αφού ψάχνονται για δάνειο, γιατί δεν πάνε στην Μαρφίν να πάρουν ένα που έχουν και τα μέσα;
Να δώσει ο Βγενό σα μέτοχος το 1,5 εκ ευρώ που τους έχει τάξει, να δώσει και η τράπεζά του τα υπόλοιπα 5 εκ ευρώ που θέλουν με δάνειο.
αλλά τρέχουν σε Εθνική, Γιούρομπανκ, Πειραιώς κλπ.
περίεργα πράγματα ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
ελα ντε....ο τραπεζιτης δεν δινει δανειο στην ομαδα του;
κατι γινεται εκει...και κοτζαμ αλαφουζος δεν εχει να βαλει 5 μυρια;
τοσο κανει μονο η χεστρα του σκαφους του...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και πού θα τα βρει η Marfin τα 5 εκατομμύρια? Θα ληστέψει καμία τράπεζα?
differance (23-05-12)
Θα προτεινα στον Αλαφουζο μαζι με 100 μετοχες να δινει δωρο και ενα χαρτι τουαλετας.
Ηδη οι οπαδοι του παο εχουν χεστει απο την χαρα τους που θα πρεπει να πληρωνουν μετοχες για να εχουν ομαδα![]()
http://thrillos.blogspot.com/
Καραμπινάτο σκάνδαλο ετοιμάζεται με τιε μετοχές του ΠΟΑ και τον Αλαφούζο.
Το σωματείο φίλων Παναθηναικού ή όπως αλλιώς το λέει θα εισπράξει "εθελοντικα" τα λεφτά των μελών, αλλά βάζει του νόμου οι μετοχές των ΠΑΕ πλήν του 10% του ερασιτέχνη πάνε μόνο σε ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, λέγεμαι Γιάννη.
ΥΓ. Μην το μπερδέψετε και γράψετε τίποτα κουλό για τα μέλη του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, είανι εντελώς διαφορετικό, εκεί κάποιος γίνεται μέλος απ' ευθείας στο αθλητικό σωματείο και δεν έχει σχέση με τις μετοχές της ΠΑΕ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παντως εγω πιστευω οτι θα βρει τα λεφτα για την αδεια οσο δυσκολο και αν φαινεται.
Θανάση Γιαννακόπουλε. Εσύ γίγαντα του Ελληνικού μπάσκετ. Μην αφήσεις να διασυρθεί η ομάδα σου και το όνομά σου την Τετάρτη. Κάνε τα "μαγικά" σου και μην αφήσεις την ομάδα σου να χάσει. Ξέρεις τι εννοώ...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks