περασαν τελικα τον κολοσσο;
Να δεις τύπε που θα αποκλειστούν από το παόκι "ηρωικά" για να μην φυστικωθούν άγρια από την ψωλή του Μπίλη...
There is a Dude in town
περασαν τελικα τον κολοσσο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
15 μερες εξω ο Μπατιστα. Βλεπω να τους περναει ο ΠΑΟΚ.
υπαρχει ο χριστοδουλου και ο γκοντας, δεν τους φοβαμαι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Επαναλαμβάνω. Θα αποκλειστούν από τον μπάουγκς. Για να έχει να λέει ο χασικλής ότι έχασε με μισή ομάδα ΟΧΙ από τους Αγγελόπουλους...
There is a Dude in town
Θα τους γ@μήσουμε και αυτούς, και τον Αναστόπουλο και τον Σχινά. Αυτοί θα πληρώσουν τον χαμένο τελικό της ευρωλίγκας.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγώ πιστεύω ότι ο Τράκης ο πουστράκης θα θελήσει να αποκλειστεί.
There is a Dude in town
pirateeeeeee (22-05-15)
Θα τους απέκλειε ο Κολοσσός και έβαλαν τα μεγάλα μέσα
τιμωρία εισόδου, Μπαοκ, Ροδος/Ξένοι/Προπονητής...
Να ετοιμάζεστε για τα όργια της φετινής χρονιάς όσοι δεν τα βλέπετε...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Περικύκλωσαν τον Γιαννακόπουλο
![]()
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συμμετοχή των παιδιών του σε αγώνες, όταν τον περικύκλωσαν μηχανάκια οπαδών του Ολυμπιακού.
Η επίσκεψη στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει τα παιδιά του να παίρνουν μέρος σε αγώνες στίβου, είχε ως συνέπεια να εγκαταλείψει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή -πριν συμβούν τα χειρότερα- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Τι συνέβη;
Οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι κατευθύνονταν στο ΟΑΚΑ, για τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια, κύκλωσαν το όχημα του Γιαννακόπουλου, ο οποίος κατάφερε να απομακρυνθεί πριν ο κλοιός στενέψει περισσότερο.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλός δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, ενώ άνθρωπος που ήταν δίπλα του, έλεγε ότι στοχοποιείται εδώ και καιρό και λοιδορείται, χωρίς η δικαιοσύνη να 'χει κάνει κάτι επ' αυτού και άρα αν του συμβεί κάτι, θα υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αφού είναι εφευρέτης της αλητείας όπως έχει πει ο ίδιος... Πού σκαλώνει;
Στο ότι λήγει η πατέντα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ειπα και εγω στο ρεπο μου να ακουσω αυτον τον Σπορ-ΦΜ που εχει βαζελοποιηθει οσο δεν παει.
Ακου ενα ονομα "Σαββας Λιβανιος" να κανει εκπομπη το πρωι,ψαχνω λιγο και πεφτω πανω σε αυτο το τιμιο παιδι
της Θ13 που εγραφε χρονια στα Πρασινα Νεα και στην Derbysports.
Διαβαζω λοιπον καποια αρθρα του,που ειναι GOOD AS GOLD που λενε και στο χωριο μου.
Το τι γελιο βγαζει ο ανθρωπος "αντικειμενικα παντα" απο τα αρθρα του ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.
Ιδου ενα μικρο δειγμα.
Μιλαμε για ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ MUPPET SHOW. Ανεπιβεβαιωτες πηγες απο την Ντοχα,βγαλμενες με αιμα και ιδρωτα (καμηλας) χωρις ιχνοςΟκτωβριος 2011
Τσάκα… άκουσε τον Φερέιρα για τις μεταγραφές
28 Οκτ. 2011 21:11 Από Σάββας Λιβάνιος
Ο πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νάσερ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ Σαούντ αποδεικνύεται φερέγγυο πρόσωπο και με μία επένδυση που σε βάθος χρόνου θα φτάσει τα 300 εκατ. ευρώ, θα εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό.
Με μία προϋπόθεση: Να γίνει σωστή διαχείριση των χρημάτων που θα βάλει στην ΠΑΕ ο Σαουδάραβας, γιατί όπως έλεγε την εποχή της πολυμετοχικότητας ο Θανάσης Γιαννακόπουλος «τα πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία».
Ο Παναθηναϊκός μετά από 32 χρόνια αλλάζει σελίδα στην ιστορία του, καθώς η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με τα υπέρ της και τα κατά της, παραδίδει την σκυτάλη σε έναν νεαρό μεγαλοεπιχειρηματία. Άλλο μπίζνες όμως και άλλο ποδόσφαιρο. Και κάπου εδώ μπαίνει και… κάδρο ο Βλάσης Τσάκας, ο Ελληνας μάνατζερ, που «έριξε» την ιδέα στον πρίγκιπα να αγοράσει το «τριφύλλι».
Ελάχιστοι ήταν αυτοί που στην αρχή πίστεψαν τον Τσάκα και αρκετοί τον χλεύαζαν λόγω της εμφάνισης του. Όμως, ο Τσάκας ότι έλεγε, το έκανε και από την Πέμπτη το απόγευμα οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του πρίγκιπα συμφώνησαν στην σύνταξη του προσύμφωνου για την παραχώρηση των μετοχών.
Επόμενο και τελευταίο βήμα για να πάρει σάρκα και οστά ένα από τα μεγαλύτερα deal, εάν όχι το μεγαλύτερο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι να κατατεθούν τα πρώτα 15 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ από τον Σουλτάν Αλ Σαούντ μέσω αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου.
Φουριόζος
Ο Βλάσης Τσάκας μπήκε φουριόζος στην παναθηναϊκή πραγματικότητα και ήδη έχει κλείσει μία μεταγραφή (Σικαμπάλα), έχει κάνει επαφές για τον Γιώργο Τζαβέλλα, όμως κάπου είναι…οσφάιντ.
Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου πρέπει να ενημερωθεί και να δώσει την έγκριση του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Γιατί αυτή η ομάδα που παίζει θεαματικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο είναι δικό του δημιούργημα.
Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα μπορεί να έχει λεφτά στο ταμείο της ΠΑΕ τους επόμενους μήνες, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία στρωμένη ομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεται πέντε ποδοσφαιριστές ενδεκάδας που έχει στο μυαλό του να φέρει ο Τσάκας.
Καμία ομάδα δεν δημιουργείται μέσα σε ένα μήνα και ο Παναθηναϊκός έχει φέτος έναν πολύ καλό κορμό που χρειάζεται ποιοτική και όχι ποσοτική ενίσχυση. Κι αυτός που ξέρει τι θέλει η ομάδα για να ανέβει κι άλλο σκαλί είναι ο προπονητής και όχι ο έμπιστος άνθρωπος του «αφεντικού».
Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετική κατάσταση και φέτος αποδείχτηκε ότι όσοι λιγότεροι παράγοντες μπαινοβγαίνουν στην Παιανία, τόσο το καλύτερο είναι για την ομάδα. Φέτος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μπαινοβγαίνει μόνο ο Δημήτρης Γόντικας κι αυτό είναι ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας του Παναθηναϊκού.
Ο Φερέιρα έχει κρατήσει ενωμένα τα αποδυτήρια και οι παίκτες σέβονται τον προπονητή τους, τον εαυτό τους και πάνω απ’ όλα σέβονται την ομάδα τους. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια που στην Παιανία μπαινόβγαινε αρκετός κόσμος, υπήρχαν πολλές εντάσεις…
Ερχονται τα δύσκολα
Ο Παναθηναϊκός δίνει τρία συνεχόμενα ντέρμπι με πρώτο αυτό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και ακολουθούν αυτά με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Εάν μετά απ’ αυτά τα παιχνίδια μείνει στην κορυφή, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου από το «τριφύλλι».
Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι το μεγάλο «όπλο» του φετινού Παναθηναϊκού, αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά για τους «πράσινους» είναι το πνεύμα ομαδικότητας που δείχνουν.
Κι αυτό είναι έργο του προπονητή, ο οποίος δεν τα κατάφερε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά δύο μήνες αργότερα η ομάδα του μπορεί και συνδυάζει την ουσία με το θέαμα. Κι αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό φίλαθλο.
ντροπης με στοχο να γελαει το πανελληνιο.
Και αυτος ο ανθρωπος που διασυρθηκε με κατι τετοια αρθρα,κανει εκπομπη σε ραδιοφωνικο σταθμο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με σκοπο να μας κανει το ...Ασπρο...Πρασινο.
differance (01-06-15), sabar77 (01-06-15), voskos_7 (01-06-15)
που κατηντησε ο σπορ φμ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks