Haris1984 (25-02-10), lucigalletti7 (25-02-10), SyMpToM (25-02-10)
Για ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά.Έλεος.Ο βάζελος παίρνει μια πρόκριση e καί;;Σαν πολύ δεν τον αποθεώνεται,και τον ζηλεύετε.... και αν ήμασταν εμείς θα τρώγαμε 4-5 κλπ.Εδώ είναι forum Ολυμπιακού. Οποιος είναι πικραμένος με την ομάδα δεν την στηρίζει πάει εκεί που είναι ευτυχισμένος και ευχαριστιέται ποδόσφαιρο.Εγώ είμαι Ολυμπιακός μέχρι το μεδούλι και ο μεγάλος μου αντίπαλος θα είναι πάντα ο βάζελος.Αυτός που όταν με βρήκε πτώμα,άρχισε να χορεύει και πάνω μου.Όσο χαλια και όσες πικρες να μου δώσει ο Θρύλος πάντα Θρύλος και ο βάζελος να πάει να γαμηθεί.Εδώ είναι forum Ολυμπιακού και περί ωραίου ποδοσφαίρου και περί τιτάνα βάζελου και περήφανης τριφυλλάρα στην Ευρώπη οποιος τα ασπάζεται υπάρχουν ουδέτερα αντικειμενικά forum να εκφραστεί και να τα συζητήσει εκεί χωρίς να υπάρχει θέμα.Εκτος και αν το forum μεταλλάχτηκε να μας το πουν οι υπεύθυνοι να αποχωρήσουμε εμείς που είμαστε αγύριστα και "οπισθοδρομικά" κεφαλια.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Ρωμαίοι πάρτε τα @@ μου τώρα είναι αργά! Άλλη φορά να μαθένετε με ποιόν παίζετε και ότι έχουν και τον Δία μαζί τους, αμα θέλετε να προκριθείτε!
Haris1984 (25-02-10)
Ελα μαλακες ξυπνατε εκει τις ρομας 2 γκολ ακομα και περνατε !!!!!!!!![]()
Αντε γαμω Ρωμη σας..αντεεεεεεεεεεε
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
panahs7 (25-02-10)
τωρα ειναι αργα πια.ας προσεχαν κι αυτοι.του λειπανε Τοτι και Τονι και μου χε τον Μπαπτιστα στον παγκο ο μαλακας ο Ρανιερι.
Μπράβο πάντως στον παναθηναϊκό για την καλή εμφάνιση και τη διαφαινόμενη πρόκριση.
lucigalletti7 (25-02-10)
celticfrost (25-02-10), chainsaw (25-02-10), Dr.Red (25-02-10)
το θέμα ντόκτορα είναι να βλέπουμε τα σωστά αλλά και τα λάθη που κάνει ο αντίπαλος σου και να πράτουμε/σκεφόμαστε ανάλογα ακόμα και εμείς οι οπαδοί.
όσο ωραίο είναι να λες γαμιέται ο παο και η λεωφόρος αλλο τόσο ενοχλητικό να τα ρίχνουμε όλα στα αργεντίνικα βουντού και να περιμένουμε χρησμό απο τον Πητ Παπαδάκη
Παιδια το παραπονο μου εμενα σημερα δεν ειναι οτι νικαει ο λαγος αλλα το πως μας παιζουνε εμας οι διαιτητες στην ευρωπη και πως τους παιζουνε αυτους καμια σχεση.![]()
Haris1984 (25-02-10), lucigalletti7 (25-02-10), mikatsi (25-02-10)
Τα έχω πάρει στο κρανίο αλλά τι να γίνει.
Ρώμη ανοχύρωτη πόλη. Βρέχει τριφύλλι ανάθεμά σας για Ρωμαίοι.
Φτου σας ρε δεν ντρέπεστε;
Μπα που να σας αφορίσει ο Πάπας![]()
Μια στιγμή ρε παιδιά! Θα μου εξηγήσει κάποιος τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός με το αποψινό παιχνίδι και γιατί θα πρέπει απόψε να
μελαγχολήσουμε πάλι για τα λάθη του καλοκαιριού; Τι κόλλημα είναι αυτό πια!;
Δηλαδή αν κάνει κάτι παρόμοιο ο Ολυμπιακός στο Μπορντό -που δεν θα το κάνει- δεν θα πανηγυρίσετε γιατί δεν έχουμε ομάδα;
Bookmarks