kritikia (25-02-10)
kritikia (25-02-10)
"Ï êáèÝíáò ìáò åßíáé õðåýèõíïò áíÜ ðÜóá óôéãìÞ ãéá áõôÜ ðïõ ëÝåé êáé êÜíåé" ÅñíÝóôï ÂáëâÝñäå
celticfrost (25-02-10)
Τσωχος=μαλακοταγαρος.και οχι Ολυμπιακος βεβαια.
celticfrost (25-02-10)
Ñåóéôáë ìåôáäïóçò äéíåé ðáëé óçìåñá ï óêïõíôçò...
Áò êáíïíßóåé êé ÌðÜñôóá óÞìåñá ãéáôß Üíôå.....
αλλος απο εκει βαζελαρας.ε ρε ΠΟΥΣΤΗ σημερα.
Μπράβο ρε βάζελε!!!! βγες πανηγύρισε γράψε παπαριές στις φυλλάδες, κάνε τον γύρο του θριάμβου κλπ κλπ!!!!!!!!!!! όμως όταν μπεις στο αεροπλάνο και γυρίσεις στην Ελλάδα θα σκύψεις πάλι το κεφάλι!!!! γιατί τυχαίνει ο γαμιάς σου να είναι Έλληνας!!!! και μάλιστα μάγκας Πειραιώτης!!!!!!!
ΥΓ: μπορεί να μην έπαιξε μπαλάρα, αλλά έπαιξε έξυπνα και μαγκιά του που κέρδισε. επίσης πρέπει να τον περάσουμε άλλο ένα χειρουργείο (θα φροντίσει ο Λουα Λουα) γιατί μάλλον άρχισαν να εμφανίζονται @@ μετά από καιρό...πρώτη φορά δεν έπαιξαν σαν αδερφές....παρακαλώ τον Λουα να επιληφθεί του θέματος
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
¯ Bertrand Russell
celticfrost (25-02-10), chainsaw (25-02-10), Gtakis (26-02-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-02-10), panahs7 (25-02-10)
15-5 η Μπαρτσελονα χανει.μαυρα χαλια.
¸íá óùóôü Ý÷ù ãñÜøåé óå áõôü ôï öüñïõì (êáé 800 ìáëáêßåò)
êáé äå âñÝèçêå Ýíáò ÷ñéóôéáíüò íá ðåé åõ÷áñéóôþ... Ôï åðáíáëáìâÜíù
ôþñá:
ÅÉÍÁÉ ÌÅÃÁËÇ ÄÏÕËÅÉÁ ÔÇ ÓÇÌÅÑÏÍ ÍÁ ÅÉÓÁÉ
ÏÌÏÖÕËÏÖÉËÏÓ!
celticfrost (25-02-10), Eleni7 (25-02-10), Gtakis (26-02-10), Phaedra (26-02-10), stelios-7- (25-02-10)
talos (25-02-10)
Κάτι άσχετο.. μπορεί κάποιος να μου δώσει την σελίδα με την βαθμολογία της Ουέφα γιατί ένα βαζελάκι επιμένει ότι είναι από
πάνω μας... Άντε να φάει σουτ γιατί πολύ μου τα 'πρηξε!![]()
Παναγιωτη,ειναι πλεον πιο πανω απο εμας.
η Μπαρτσελονα,μαυρα χαλια.19-5.τους πηρανε φαλαγγι οι λαγοι.οσοι ελπιζατε εκει,αλλαξτε καναλι απλα.
2-3 âëÝðù. ÔÝëåéá. ÈÝëù íá ðÝóåé ðïýôóá ìåãáôüíùí áðü ôçí ÓôáíôÜñ.
Ñüìá êáé ìáëáêßåò. Åäþ, íá Ý÷ïõìå ìÝôñï óýãêñéóçò.
ÕÃ. ÔåëéêÜ áõôïß ïé ìáëÜêåò ïé éôáëïß, åêôüò áðü ãéïýâå - Ìßëáí Üíôå êáé ìå âßá ºíôåñ äåí Ý÷ïõí Üëëåò óïâáñÝò ïìÜäåò;
Ñåáëéóìüò åßíáé ç øåõäáßóèçóç üôé õðÜñ÷åé ðñáãìáôéêüôçôá.
Δυστυχως απο οτι κοβω παει για 3 συνεχομενες νικες αμα νικησει σημερα στανταρ.Τις αλλες 2 θα της παρει για πλακα απο τα σωματια του το μαρουσι και την παρτιζαν.![]()
Haris1984 (25-02-10)
η κουβεντα για την δικη μας πορεια και εκεινη του βαζελου στην Ευρωπη σηκωνει πολλη κουβεντα...και εξαρταται απο το ποια πλευρα το βλεπει κανεις...
Σε σχεση με το ποιος ειναι καλυτερος αυτο αφορα τα μεταξυ μας παιχνιδια και μονο.και ειναι σαφης ο λογος.
Αν σε προκαλει καποιος λεγοντας οτι ειναι καλυτερος του λες ελα να κοντραριστουμε να δουμε. Και κοντραριζεστε και τοτε φαινεται ποιος ειναι καλυτερος.Αυτος ειναι ο πιο ευθυς τροπος. Και εκει οι βαζελοι παιρνουνε το τριτο το μακρυτερο.
Η αλλη μεθοδος της εμμεσης κοντρας του στυλ εγω ειμαι καλυτερος γιατι απεκλεισα τη Ρομα κατι που δεν εκανες εσυ" ειναι συγκριση παιδικης χαρας. Κι αυτο γιατι υπαρχει πληρωμενη απαντησ σε αυτο. "Ωραια, αφου εισαι τοσο μαγκας και αποκλειεις την Ρομα ελα απεκλεισε και μενα. Αν δεν το κανεις απλα δεν μπορεις και σε εχω παλι απο κατω.."
Απο εκει και περα στο θεμα της Ευρωπης,οπως εγω το βλεπω, κουβαλαμε εδω και χρονια μαλακια στον εγκεφαλο με τον τροπο που παιζουμε. Λειτουργουμε οπως ακριβως και η χωρα,,πιστευοντας δηλαδη οτι γιναμε ανεπτυγμενη οικονομια επειδη ειμαστε στο γιουρο...Και ηρθε μετα η κριση και μας ξεβρακωσε.
Το ιδιο και στην Ευρωπη στο ποδοσφαιρο. Κατεβαινουμε στους αγωνες με αερα (αλλα χωρις σοβαρη προπονηση και προετοιμασια) και περιμενουμε να τους κερδισουμε...Οποτε ως συνηθως παιρνουμε τα @@ μας οπως χτες. Και μετα ανβτι να προσγειωθουμε το ριχνουμε στην αλλη μαλακια σαν αυτη που δηλωσε χτες ο Μπαντοβιτς οτι παμε για διπλο στη Γαλλια (τρια πουλακια καθονταν, δεν αντεχουμε να βγαλουμε 60 λεπτα αγωνα και θα κανουμε διπλο!!)
Ο βαζελος καλως η κακως ειναι πιο σοβαρος στην Ευρωπη κυριως γιατι εχουνε μεγαλυτερη αισθηση του ποιοι ειναι. Σεβονται περισσοτερο τους μεγαλους αντοιπαλους τους στο γηπεδο παιζοντας πιο μετρημενα και παιρνουνε συνηθως καλυτερα αποτελεσματα. Μεχρι και διπλα σε εδρες οπως της Ιντερ με Γκουμα-Σαριεγκι εχουνε κανει..Συνολικα βεβαια και αυτοι οπως κι εμεις στην Ευρωπη ειναι ανυπαρκτοι. Απλα βαυκαλίζονται οπως κι εμεις οταν κανουνε καμια νικη πού και πού.
Οποτε συγχαρητηρια μεν για την προκριση αλλα αυτο δεν τους βγαζει απο την τρυπα στην οποια βρισκονται μαζι με εμας..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Γιατί τόση πρεμούρα να χάσει ο λαγός ρε παιδιά?Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Ας κοιτάμε την ομάδα μας...μπορούμε να τους νικήσουμε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή?Εκεί θα είναι η μαγκιά.Σιγά μην κάθομαι να παρακαλάω την Ρόμα και την Μπαρτσελόνα και την κάθε Χ ομάδα να κερδίσουν τον βάζελο.Δεν θα γίνουμε γραφικοί τώρα.Στα παπάρια μου για τον βάζελο Ολυμπιακός είμαι και δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο λαγός...στις 21/3 έχουμε επέτειο.
dimace (25-02-10)
καπως μειωσανε οι μαλακες της Μπαρτσα αλλα ακομα τιποτα.
talos (25-02-10)
Bookmarks