lucigalletti7 (25-02-10), mikatsi (25-02-10), talos (25-02-10)
lucigalletti7 (25-02-10), mikatsi (25-02-10), talos (25-02-10)
Ο Τζόρβας το κωλ...παιδο δείχνει να έχει τα φόντα γκάι νούμερο ένα.
Μεγάλη μαλακια που δεν κρατήσαμε Σηφάκη.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
talos (25-02-10)
λα κορουνια-ολυμπιακος 2-2
ολυμπιακος-λεβερκουζεν 6-2
ολυμπιακος-ρεαλ 3-3
και αλλες νικες με μεγαλους αντιπαλους εντος εδρας με 1-0,2-1
Τεσπα,δεν θα πω οτι ειμαστε πιο επιτυχημενοι απο το βαζελο στην ευρωπη,αλλα εμεις κραταμε τα πρωτεια στην ελλαδα εχοντας πετυχει μεγαλες σε ευρος νικες επι του βαζελου...Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη.
Μην κλαιγεσαι και μην γινεσαι υπερβολικος.
Φιλικα ,παντα
celticfrost (25-02-10)
Όποιος γουστάρει βάζελο τον πούλο και στο μπαούλο
Αυτούς που ξεκωλιάζω μια ζωή δεν τους κοιτώ στο πρόσωπο
αλλά από πίσω και με κάτω τα σώβρακα.
Μαζευόμαστε 36 άτομα να πούμε για το βάζελο...
Έλεος!
celticfrost (25-02-10), lucigalletti7 (25-02-10), talos (25-02-10)
αυτα που μου παραθεσες,ηταν επιτυχιες,αλλα χωρις κανενα αντικρυσμα(εκτος απο τα μεγαλα διπλα προπερσι).μιλαω για ευρωπαικες βραδιες,οχι για τα εν Ελλαδι.εκει εισαι αφεντικο και μαγκας,χρονια(απεναντι στο βαζελο).δεν κλαιγομαι,απλα βλεπω καποια πραγματα αυτονοητα σαν απλος οπαδος,κρινω και συγκρινω.
Dr.Red (25-02-10)
σε αλλο φορουμ αθλητικο(οχι οπαδικο),ειχα τοποθετηθει και ειχα πει πως αν παιξει η ετσι χαλια η Ρομα,περναει αερα ο βαζελας.νομιζω το ειχα πει και εδω,χτες προχτες.
για το πρωτο σκελος,στο πα ηδη πιο πριν.απλα μας κακοφαινεται γιατι βλεπεις τι λαθη εχεις κανει εσυ,και ποια σωστα ο αντιπαλος.
Ναι ρε αδερφέ δεν αντιλέγω.Αλλα δεν αντέχω την αποθέωση του βάζελου και το χλευασμό της ομάδας μου μέσα στο forum του Θρύλου. Εδώ είναι forum Ολυμπιακό και γι αυτό γράφτηκα.Αν ήθελα συζητήσεις αντικειμενικές και γενικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου υπάρχουν ένα swsro.Εγώ είμαι εδώ επειδή είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και θέλω να βλέπω και να βλέπω ολυμπιακα,και να μιλώ με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ καλους και κακούς αλλα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.Να μπαίνω μετά από τη δουλειά μου και να χαλαρώνω να κάνω 5-10 γνωριμίες με κάποια αξιόλογα άτομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ.Εγώ δεν θέλω να μπαίνω εδώ και να σπάζομε.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
καλα,ο Τσωχος ειναι απλα μαλακας.ουτε ο κυρ Μενιος δεν θα πανηγυριζε ετσι.
Σκατα..εναποθετω τις ελπιδες μου κατα Ισπανια μερια, να εχει ορεξη η Μπαρτσα να διασυρει το πτωμα που αφησαμε εμεις προχθες στο μπασκετ..
Γαμηστε τον Παναθηναϊκοοοοοο
Θρυλε ολεεεεε, σ΄αγαπωωωωω
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Haris1984 (25-02-10)
Bookmarks