Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τον βάζελο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν υπάρχει!! Είναι πραγματικά μεταφυσικό φαινόμενο και χρίζει
επιστημονικής ανάλυσης!
Παιζουν πολυ καλα και το αξιζουν.εμεις θα χαμε φαει 3 ηδη.
Αυτό το πράγμα που συμβαίνει με τον βάζελο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν υπάρχει!! Είναι πραγματικά μεταφυσικό φαινόμενο και χρίζει
επιστημονικής ανάλυσης!
steliosb (26-02-10)
Å ðïôÝ..
"Ï êáèÝíáò ìáò åßíáé õðåýèõíïò áíÜ ðÜóá óôéãìÞ ãéá áõôÜ ðïõ ëÝåé êáé êÜíåé" ÅñíÝóôï ÂáëâÝñäå
δεν ειναι τιποτα μεταφυσικο.απλα χωρις να εχουν καλυτερους παικτες,παιζουν πιο ορθολογικα και κυριως χωρις σκατωμενα βρακια οπως οι δικοι μας.
ÐÁÑÁÄÉÍÏÌÁÉ ÈÅÏÉ!! Ï×É ÁËËÏ! ÖÔÁÍÅÉ!!
Á êáëá...
"Ï êáèÝíáò ìáò åßíáé õðåýèõíïò áíÜ ðÜóá óôéãìÞ ãéá áõôÜ ðïõ ëÝåé êáé êÜíåé" ÅñíÝóôï ÂáëâÝñäå
ηδη αρχισανε τα πανηγυρια,ασε.δεν ειναι και μικρο κατορθωμα ομως.
ti ginetai re
Λιώμα οι Ρωμαίοι
Σταματήστε τον πλανήτη.
Θελω να κατέβω!!!
ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
panahs7 (25-02-10)
μεσα σε 5 λεπτα τους εβαλαν 3! ελεος!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Ñå ôï âáæåëï!!!Äåí ìðïñù íá ðù ïôé ÷áéñïìáé ôùñá áëëá ïðùò êáé íá ÷åé áîéæåé ðïëëá óõã÷áñçôçñéá.
Du3lisT (25-02-10)
κακα τα ψεμματα,ηταν επικη προκριση.μπραβο τους.κατι τετοιες στιγμες,τις ζηλευω.
Du3lisT (25-02-10)
Ôõ÷åñüò åßíáé ï Ðáíáèçíáúêüò Þ áðëÜ êáëýôåñïò? Áò ðáñáäå÷ôïýìå êáé êÜðïéá ðñÜãìáôá åðéôÝëïõò.
Îõðíáôå ñå ìáëáêåò ãáìù ôçí Ñùìç óáò
Ή ο βάζελος είναι Μπάρτσα ή όπως είπα οι Θεοί μας κάνουν πλάκα!! Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα!! Μέχρι κι ο Ρανιέρι του
ήρθε το ταβάνι στο κεφάλι! Δηλαδή είναι εναντίον κάθε φύσης αυτό που καταφέρνουν συχνά πυκνά.. Πείτε μου από ποια άλλη
ομάδα στην Ευρώπη έχετε δει εσείς τόσο φάρδος!
Δεν ξέρω, ίσως επειδή είμαι αρρωστάκι να το βλέπω έτσι, αλλά δεν είμαι ΤΟΣΟ αντι-βάζελος πια για να μην ξέρω τι βλέπω! Σε
παρόμοιες βραδιές τους νομίζεις ότι η μπάλα είναι τηλεκατευθυνόμενη και θα πάει μέσα ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Ç Ñüìá èÝëåé 4 ãêïë ãéá íá ðñïêñéèåß ×ñýóá, ìéëÜìå ãéá óßãïõñç ðñüêñéóç ôïõ Ðáíáèçíáúêïý.
ειπαμε.ο Παναθηναικος εχει ενα καλο που ποτε(εξαιρουμενης μιας ΜΟΝΟ χρονιας) δεν ειχε,ουτε θα αποκτησει και ποτε η ομαδα μας.παιζει ορθολογικα στο εξωτερικο και το παλευει ως τελους,χωρις τρομο.κακα τα ψεμματα.ουτε τυχη,ουτε τιποτα.ε κι αμα το θεσουμε αλλιως,η τυχη παει και με τον ικανο-τολμηρο.στενοχωριεμαι που βλεπω στο σκορ "Ρομα-Παο 1-3",αλλα καλον ειναι να παραδεχομαστε και καποια πραγματακια.
Bookmarks