ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-02-10)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-02-10)
Παντως ο Τεν Κατε μπορει να ητανε μεγαλος καραγκιοζης σε θεματα διαχειρησης του ροστερ αλλα απο φυσικη κατασταση εκανε καλη δουλεια στη βαζελα...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
iek (25-02-10)
Óõã÷áñçôçñéá óôïí ðáï ãéá ôç óðïõäáéá ðñïêñéóç
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
Tωρα αμα πω και εγω ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ που κερδισε ο βαζελος θα με πειτε εμπαθη??
ΝΑ ΜΟΥ λοιπον και μενα αν κερδισε η πιο ξεκωλη ομαδα που εχει υπαρξει!
Χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι αν κερδισαν, εεεεε και?? Σιγα μη ζηλεψω!! Οταν εγω θα κουναω σεντονι αυτος ας πανηγυριζει ακομα στη Ρωμη.
Τα αντερα να κερδισουν εμας ΔΕΝ τα εχουν και ουτε θα τα βρουν.
Ο μονιμος βιαστης τους ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ και ειναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
Αυτο για να το χωνεψουν τα βαζελακια!
..... και για το τελος σε οπαδικο φορουμ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γραφουμε δεν περιμενω να βγουμε και να γραψουμε μπραβο στο ζελα. Μη σωσει και ξανακερδισει ποτε στη ζωη του!!
Εμενα προσωπικα ουτε θα τολμησει κανεις λαγος να μου πει ΤΙΠΟΤΑ, ουτε και να μου την πει!! Εξαλλου δεν εχουν να μας πουν και κατι. Οσο για τις κωλοφυλλαδες τους ας τις βαλουν εκει που ξερουν...... χωρο πολυ εχουν 13 χρονια ο Τζολε εκανε παρτυ ..... εκει πισω!!!
Ìçí ôá âáæåéò ìå çëéèéïõò, ðåöôåéò óôï åðéðåäü ôïõò êáé óå êåñäéæïõí ëïãù åìðåéñéáò.
panahs7 (25-02-10)
Ðçñå öïñá ç Ìðáñôóá......ðáìååååååå
"Ï êáèÝíáò ìáò åßíáé õðåýèõíïò áíÜ ðÜóá óôéãìÞ ãéá áõôÜ ðïõ ëÝåé êáé êÜíåé" ÅñíÝóôï ÂáëâÝñäå
εγω δεν θα πω πολλα.
μονο γαμω τον παο και οτι η ρομα ειναι η μεγαλυτερη πουτανα της ιταλιας.
ο βαζελος θα παει στους 8 να το θυμαστε.
α ρε πουστιδες α ρε.
Ç ðÝôñá, ôï óßäåñï, ôï áôóÜëé äåí áíôÝ÷ïõí. Ï Üíèñùðïò áíôÝ÷åé.
Íßêïò ÊáæáíôæÜêçò ( 1883-1957 , ¸ëëçíáò óõããñáöÝáò)
celticfrost (25-02-10)
26-33.για να δουμε.
Άλλο ένα που χρίζει χλευασμού είναι ότι οι παίκτες του βάζελου στις δηλώσεις τους μιλάνε σαν οπαδοί! Μόνο το "εκεί που έχω
ταξιδέψει εγώ" δεν ακούσαμε απ' τον Τζόρβα! Ουυ μωρή γαλότσα που θα μας πουλήσεις μούρη για τις ευρωπωρείες σας! Αυτόν
θες στον Ολυμπιακό Ντίμ;
τι λεει παλι ο γελοιος ο Σκουντης...καιγεται η Μπαρτσελονα να κερδισει σημερα για να μην πετυχει τον βαζελο στο Final4
Μπαρτσα,ξυπνα
το μαρουσι 40-45 την Παρτιζαν στο Βελιγραδι,ημιχρονο.φουλ για προκριση
σας ξαναπηρανε φαλαγγι μαλακες Καταλανοι.ελεος.
talos (25-02-10)
Καλα κρασια μπαρτσα και πρασινα αλογα.![]()
Bookmarks