2 βαθμους διαφορα θα χουν με παοκ αν κερδισουν τον αρη?
Ãéá ôï ïíïìá óïõ,ôçí éóôïñéá...ãéá ôçí áãáðç ìïõ ôçí ìåãáëç, ãé'áõôï ðïõ äå èá êáôáëáâïõíå ïé áëëïé, ãéá ôá èñáíéá ìïõ ôá ãñáììåíá,ãéá ôá åéóôçñéá ðïõ êñáôçóá êïììåíá...
stelios-7- (14-03-10)
Ïñßóôå äåí óõíäÝèçêá êáèüëïõ êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôïõ áãþíá
êåñäßæïõí ôá óé÷Üìáôá.
¶íôå áðáõôùèåßôå...........
Êñßìá ãéáôß äåí èá ðåñÜóåé ï ÐÁÏÊ áðü ôïí ÁÑÇ...
Ατσαλακωτος περνει το πρωταθλημα ο Βαζελας.
Λογικο να κερδισει σημερα για να ειναι χαλαρος ποιο μετα...Παντως αν χασει βαθμους ο Παοκ σημερα θα μας κνουν χοντρη πλακα τα βαζελια την αλλη εβδομαδα.
Ðáíçãõñßæïõí ôï ðñùôÜèëçìá áðü ôþñá;
Êáé èá êÜôóïõìå íá ôïõò áöÞóïõìå íá ôï ÷áñïýí;
ÄÅÍ ÔÏ ÄÅ×ÏÌÁÉ!!!!!!
Íá ðáßîïõí ôá ðáé÷ôñüíéá ìáò ìÝóá óôï ÏÁÊÁ, íá ìáôþóïõí êáé íá îåøõ÷Þóïõí äåí äÝ÷ïìáé ôßðïôá ëéãüôåñï, Ýóôù êé áí ÷ñåéáóôåß ìåôÜ
íá ôïõò "èÜøïõìå" ìå äüîá êáé ôéìÞ.
stelios-7- (14-03-10)
Faithful (14-03-10)
Δεν το 'πιασα αυτό Χάρη; Εγώ δηλαδή και όσοι έχουμε κάποια πιστεύω φάγαμε τον Θρύλο; Δεν έχω καμιά όρεξη αλλά σε
μένα απευθύνθηκες..
Κι εγώ θέλω να σχολιάσω τόση ώρα ότι λες "γιατί να μην πανηγυρίζουν οι βάζελοι, αφού παίρνουν πρωτάθλημα;" αλλά δεν
το κάνω.. Γιατί όταν ήμασταν εμείς πρώτοι έλεγες να κρατάμε κάτω το κεφάλι γιατί δεν έχουμε ομάδα, αλλά τον βάζελο
έπρεπε να τον ζηλεύουμε! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!
Τόσο καιρό γράφετε posts και κοκορεύεστε ότι τελικά βγήκατε εσείς αληθινοί που τα λέγατε και καλά απ' την αρχή της σεζόν..
Εγώ δεν σου την έπεσα όμως!
Αφήστε μας να πιστεύουμε ότι γουστάρουμε! Εσείς να ζηλεύετε τον ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ βάζελο! Άντε μπράβο!
Αστα να πάνε Ελένη μου.. Το πιστεύω κι εγώ αυτό ότι γκαντεμιάζω τον Θρύλο.. Παλιά όποτε έπαιζα ΣΤΟΙΧΗΜΑ τον
Ολυμπιακό, πάντα γκέλαρε! Αφού μου λέγανε πες μου τι το έπαιξες να παίξουμε το αντίθετο να χεστούμε στο χρήμα!
Μάλλον πρέπει να σταματήσω να μιλάω πριν τους αγώνες..![]()
τι δεν το πιασες βρε συ παναγιωτη?απλο ειναι.δεν κοιταμε τα χαλια μας,ο αμαρκαριστος Σισε μας μαρανε τωρα.λες και θα μας χαλουσε να χαμε και ενα φορ σαν αυτον,αντι για τον καραβουτα ν.2 τον Διογουλη.και αυτο ειναι κατι που κατευθυνεται απο συγκεκριμενα φιλολυμπιακα μεσα(μαζι με την εν μερει κλαψα για τη διαιτησια).
δεν ειπα ποτε πως πρεπει να ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ το βαζελο.ειπα πως πλεον ειμαστε απο κατω,ειναι φαβορι και να που τα εφερε ετσι η ζωη και βγηκαν ολα ετσι οπως λεχθηκαν.
και δεν γουσταρουμε κανενα βαζελολαγο.απλα ματια εχουμε και βλεπουμε.και σαφως καθεις λεει τη γνωμη του.χωρις νευρα.και δεν ειπα πως εσυ εφαγες το Θρυλο,προς Θεου.η τακτικη του να τα ριχνουμε στους αλλους,αποποιουμενοι τις ευθυνες μας,κατι που εγινε κατα κορον φετος μεχρι προτινος,μας εφαγε.
Ôé óêáôá?
Çìïõí óôï äñïìï ìå ôï áìáîáêé ìïõ áêïõãá áìåñéìíïò ôçí ìïõóéêïõëá ìïõ êáé ëåù áò âáëù ìéá áèëçôéêá íá áêïõóù ôï óêïñ ôïõ óé÷áìáôïò.
Ïõôå 2 äåõôåñïëåðôá ìåôá åâáëå ãêïë...
Ôïóï ãêáíôåìçò åéìáé ãáìù ôçí ôñåëëá ìïõ?![]()
Ï ÊÏÓÌÏÓ ËÅÅÉ ÈÅÏÓ ÅÌÅÉÓ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ
panahs7 (14-03-10)
Αστο Χάρη, δεν έχω όρεξη.. Φιλικά το λέω.. Αν μου λέγανε αν θες αυτόν τον Σισέ ή τον περσινό Ντιόγκο, θα διάλεγα Ντιόγκο φυσικά.
Καμιά φυσική κατάσταση δεν έχει πρόβλημα, ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! Ή βαριούντε ή δεν έχουν ψυχολογία.. Το ρόστερ
μας είναι το ποιοτικότερο και με άψογη τεχνική, όχι από τον βάζελο, απ' όλη την Ελλάδα. Όταν θέλουν τρέχουν σαν σκυλιά μέχρι
το 90'..
Η απάντηση μόνο και μόνο για να ξέρετε την γνώμη μου, αν την δέχεται κανείς.. Αν όχι, καλή καρδιά..
Όλα τ' άλλα για τον βάζελο, στ' @@ μου με τα συγχωρήσεως, όπως είπες ματάκια έχουμε και βλέπουμε. Δεν θα με πείσετε εσείς
ότι πρέπει να ζηλεύω τον βάζελο.. Έχει χειρότερη ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια.. Αλλά έχε χάρη..
Για μενα,το ροστερ που εχει αυτη τη στιγμη ο Ολυμπιακος,ειναι το χειροτερο που ειχε απο οταν παρακολουθουσα την ομαδα,εδω και 18 χρονια δηλαδη.μονο η ομαδα του 1995-96 το συναγωνιζεται,στο πιο ειναι το χειροτερο,και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα λυσεων.Ολυμπιακοι ειμαστε,αλλα μην εθελοτυφλουμε κιολας.η εξαιρεση σαυτο ειναι 4-5παικτες μονο.ο βαζελος δεν με νοιαζει τι ειναι,αλλα σε σχεση με τα δικα του στανταρ τα τελευταια χρονια ειναι εξωαγωνιστικα αλλα και αγωνιστικα ανεβασμενος.
Haris1984 (14-03-10)
Bookmarks