Πφφφφ...υπερβολικέ. Ξεχνας τους αμυντικους μεσους, το μπακοτερμα, τους πλαγιους ανασταλτικους κεντρικους αμυντικούς μέσους, τους επιθετικούς μέσους , τους επιτελικούς αμυντικούς πλαγιους μπακ εξτρέμ, τους σεντερ φορμπακάδες και πολλους αλλους.
Το ποδοσφαιρο εγινε οντως πολυπλοκο, γι' αυτο σημερα βλεπουμε χειροτερο ποδοσφαιρο απο παλια, και καθε χρονο χειροτερεύει. Η ελλειψη παγκοσμίως μεγαλων ταλεντων και μεγαλων ποδοσφαιριστών οδηγεί στην ανάγκη να "βαφτισουμε" παικταραδες "σε κατι" τους τυχαρπαστους.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Πάλι τα ίδια??? Καλα οκ, καλη διασκέδαση
Tσακωνομαστε??
Θελω κι εγω να συμμετεχω.Αρχιζω :Θελω τον ντιογο πισω στον θρυλο και τον Γκμοχ για προπονητη και φυσικα να διωξουμε τον ισπανο.Οποιος δεν συμφωνει δεν ξερει μπαλα.Τερμα.
Eγώ θέλω αυτόν:
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
btw,εβλεπα στα διαφορα σαιτς τα σχολια των βαζελων για την προσληψη Γκμοχ.μιλαμε οι ανθρωποι ειναι εκτος τοπου και χρονου.χαιροντουσαν,επειδη ολοι θυμοντουσαν τη θητεια του προ....25ετιας και βαλε στη βαζελα!παραβλεποντας πως ο Γκμοχ ειναι ενας ανθρωπος 71 ετων στο 72.και δεν ειναι η ηλικια τοσο,οσο οτι ο ανθρωπος ειναι αποτραβηγμενος απο την προπονητικη σε κορυφαιο επιπεδο τουλαχιστον μια δεκαετια...ναι μεν στα ντουζενια του ηταν ενας πολυ καλος προπονητης,αλλα με αποψεις και τακτικες αναχρονιστικες,του '80....αλλα μπρος στην καψα τους,ονειρευονται και ανετες επικρατησεις...
Λες να επιστρατεύσουν Σαραβάκο, Δημόπουλο και Ταράση? Αγωνιστικά εννοώ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (19-11-10), consigliere (16-11-10), Haris1984 (16-11-10)
Kαλο θα σου κανει κι αυτο αμα διαβασεις τις ταμπελες που λενε πως πας στο γηπεδο . Για να τις διαβασεις ομως πρεπει πρωτα να μαθεις αναγνωση. Για να μη χρειαζεται να συνομιλεις με emoticon
Αν και παρα τη θεληση που εχεις, το να μαθεις μπαλα το βλέπω αδύνατο. Ίσως να δοκίμαζες κάτι άλλο αφού μέχρι τώρα δε νογάς μία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks