λετο ψυχαρα ολυμπιακαρα!!!!!!!!!!!!!![]()
λετο ψυχαρα ολυμπιακαρα!!!!!!!!!!!!!![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
τι να πει ρε παιδια?? πριν ανακοινωθει η μεταγραφη ελεγε οτι παει στον ποα ως τελευταια λυση αφου δε τον θελει ο οσφπ.
τωρα κατι πρεπει να κανει να σωσει το τομαρι του
Να εγω ξερω απο τωρα τις δηλωσεις του
Οκτωβρη
"Ειμαι παρα πολυ χαρουμενος που βρισκομαι σ αυτη την ομαδα. Ο παναθηναικος φετος, πιο ισχυρος απο ποτε παει για το πρωταθλημα και καλη πορεια στο τσ.λ. Περυσι φτασαμε στους 16, φετος θα παμε στους 8. Μη ξεχνατε πως μεχρι τωρα η ομαδα τα παει περιφημα. Κερδισαμε τον Εργοτελη, την Ξανθη και τον Πανθρακικο. Ο τιτλος πλησιαζει κ οι οπαδοι μας ειναι χαρουμενοι"
Δεκεμβρη
"Η αληθεια ειναι πως στις προπονησεις γινεται πολυ σκληρη δουλεια. Ολα τα παιδια δουλευουν πολυ για το καλυτερο κι ο κοουτς μας εμψυχωνει. Δε μπορω να καταλαβω γιατι δε μας βγαινουν τα πραγματα στο γηπεδο οπως τα θελουμε. Κι εχει δικιο κι ο κοσμος να δειχνει δυσαρεσκεια αλλα ακομα εχουμε πολλα ματς μπροστα μας. Θα τα νικησουμε και θα παμε στην κορυφη. Ο Ολυμπιακος να μας φοβαται. Στο 2ο γυρω θα δωσουμε την απαντηση μας, ευχαριστουμε τον κοσμο για τη στηριξη"
Απριλη
"Εγω τι να σας πω?? Δυστυχως δε με αφησαν να βοηθησω την ομαδα μου οσο μπορουσα. Δε ξερω γιατι αλλα δε με εβαζαν. Οταν εισαι στον παγκο τι να κανεις?? Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο για την κουπα...Του χρονου θα μαστε πιο δυνατοι, ελπιζω να παρουμε και σωστα σφυριγματα για να βγουμε πρωταθλητες"
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αρχισανε τα οργανα εκει.πεσανε μουτζες λεει χθες με τον σιδερενιο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι έγινε ακριβώς Στάθη...?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
δεν εδωσε την μπαλα στον σιδερενιο και του εριξε ο αλλος μια μουτζα...
χαχαχα.αρχισανε τα οργανα λεμεεεεεεεεεε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
moyxaxaxaxa
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε εγκάθετοι γαβροι, δεν ήταν μούτζα αυτό.
Απλώς ο Ρόμποκοπ ρώτησε τη μακρομαλλούσα κοπελιά πόσα γκολάκια θα ρίξουν στο γάβρο και αυτός απάντησε 5.
Μια ζωή μέσα στην παραπληροφόρηση είστε!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Θα έχουμε πολύ γέλιο φέτος στους βάζελους,
Με μπερδέψατε ο Σισέ έδωσε μούτζα στον Λέτο...?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ναι ρε βασιλη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
PrisonBreak-7- (17-07-09)
το λεγανε ολοι στο ραδιο το πρωι.καποια εφημεριδα το εγραψε σμαρω αλλα δεν θυμαμαι ποια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
smageo (17-07-09)
την επομενη φορα θα τον πιασει απο το λαιμο![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
εκει που εφτυνε γλειφει τωρα το ρουφοκαυ-λετο
και πολυ ασχοληθηκαμε με την παρτη του.φλυκτρενες να βγαλει![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Ολα τα λεφτα η απαντηση στην ερωτηση δημοσιογραφου:
Δ: How do you feel about the team?
L: Ι am very good ahhahh I was better, but now ...
Δειτε απο το 0:39 το βιντεο.
[youtube]hnkdYZ_fmSk[/youtube]
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Bookmarks