Σελίδα 136 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 368696106116126132133134135136137138139140146156166 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.701 έως 2.720 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Χωρις σχολια .......

Λέτο: "Να γεμίσουμε το γήπεδο"

Δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2009 02:34

Στο δρόμο των επιτυχιών και την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να οδηγήσει την νέα του ομάδα ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντίνος σταρ των "πράσινων" μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ από την Αυστρία για το νέο βήμα στην καριέρα του αλλά και την επιδίωξή του (μαζί με τους νέους του συμπαίκτες) να αναγκάσουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να γεμίσουν το γήπεδο. Τι είπε για το παρόν (Παναθηναϊκό, Τεν Κάτε) και το παρελθόν (Ολυμπιακό, Βαλβέρδε).

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο:

-Ποίες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την παρουσία σου στον Παναθηναϊκό και την προετοιμασία της νέας σου ομάδας;
    «Είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι περίπου τρεις εβδομάδες με την ομάδα και αισθάνομαι πολύ ωραία. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, καλούς ανθρώπους στην ομάδα και ο κόουτς επίσης είναι πολύ καλός. Οπότε πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος».

-Έπαιξες πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζεις τους αντιπάλους. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κατακτήσει τον τίτλο;
    «Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και πρέπει να παίξουμε πολλά παιχνίδια για να προσαρμοστούμε. Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα σαν να είναι τελικός».

-Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και πήγε πολύ καλά, αλλά στην Ελλάδα έχασε βαθμούς από «μικρές» ομάδες και δεν τα κατάφερε. Πόσο δύσκολο είναι να τα πάτε το ίδιο καλά στις δύο διοργανώσεις;
    «Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι πρέπει να ανακαλύψουμε το πρόβλημα απέναντι στις «μικρές» ομάδες. Οι νίκες σε αυτά τα ματς δίνουν το πρωτάθλημα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μία ομάδα και να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα».

-Οι Αργεντίνοι έχουν παράδοση στον Παναθηναϊκό, θεωρείς ότι μπορείς να γράψεις και εσύ το όνομά σου στην ιστορία του συλλόγου;
    «Το ελπίζω και το θέλω πραγματικά. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου».

-Είσαι κλασσικός ακραίος μεσοεπιθετικός, ο Παναθηναϊκός παίζει με 4-2-3-1 ή 4-3-3, τι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για σένα και την ομάδα;
    «Στις πρώην ομάδες μου έπαιζα συνήθως σε 4-4-2. Αλλά τώρα έχουμε ένα διαφορετικό σύστημα, πρέπει να δούμε πως ταιριάζει στον καθένα αυτή η διάταξη. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε 4-2- -1 ή ό,τι άλλο θέλει ο προπονητής».

-Μπορείς να παίξεις ως επιθετικός χαφ από αριστερά; Όχι καθαρά στα άκρα...
    «Ναι, το πιστεύω. Έπαιξα πολλές φορές στο παρελθόν εκεί. Η θέση μου είναι αριστερός ακραίος, αλλά μπορώ να παίξω και εκεί».

-Είχες στο παρελθόν σπουδαίους συμπαίκτες, τώρα έχεις τον Τζιμπρίλ Σισέ. Πως νιώθεις που είστε στην ίδια ομάδα;
    «Είναι σημαντικό να έχεις έναν συμπαίκτη σαν τον Σισέ. Αλλά δεν είναι μόνο ο Σισέ. Ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης, πολλοί παίκτες, με μεγάλα ονόματα υπάρχουν στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι σημαντικό αυτή τη χρονιά για τον Παναθηναϊκό, ώστε να προσπαθήσει να κερδίσει κάτι».

-Κάποιοι λένε ότι είσαι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχεις ένα μειονέκτημα, ότι δεν σκοράρεις συχνά. Μπορείς να βοηθήσεις στο σκοράρισμα;
    «Ναι μπορώ. Αλλά δεν είμαι στράικερ. Για αυτό το λόγο ήρθε ο Σισέ. Για να σκοράρει πολλά γκολ. Θα προσπαθήσω να του δώσω πολλές πάσες, αλλά φυσικά μου αρέσει να σημειώνω γκολ.. Ξέρω ότι πέρυσι σημείωσα δύο, τρία γκολ μάξιμουμ, αλλά μου αρέσει να παίζω με τη μπάλα, μου αρέσει να ντριμπλάρω -αυτό το γνωρίζετε- θα προσπαθήσω φυσικά να πετύχω και γκολ (γέλια)».

-Η επικοινωνία σου στο γήπεδο με τον Σισέ χρειάζεται χρόνο για να γίνει αυτή που πρέπει;
    «Ασφαλώς. Ο κάθε ένας χρειάζεται χρόνο. Και η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Θέλω χρόνο για να ξέρω πως παίζει ο Σισέ, μίλησα μαζί του. Ίσως μία πάσα ή μία σέντρα να μην είναι καλές, για αυτό χρειαζόμαστε χρόνο, είναι φυσιολογικό».

-Θα αντιμετωπίσετε σε λίγες ημέρες τη Σπάρτα Πράγας. Τι πιστεύεις, είναι εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος;
    «Η ομάδα αντιμετώπισε και πέρυσι τη Σπάρτα. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι δύσκολο, γιατί θα θέλουνε να μας κερδίσουν, να πάρουν τη ρεβάνς και να παίξουν στην επόμενη φάση.. Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε ρυθμό, θα παίξουμε και αύριο (σ.σ. σήμερα) ένα φιλικό ματς και αυτό θα μας βοηθήσει. Θα πρέπει σε αυτό το ματς να παίξουμε σαν να είναι τελικός, γιατί είναι τελικός. Αν δεν κερδίσουμε θα βγούμε εκτός».

-Η εικόνα στο ματς με τη Χοφενχάιμ δεν ήταν καλή. Έχετε δέκα μέρες για το ματς με τη Σπάρτα. Πιστεύεις θα είστε έτοιμοι;
    «Είμαστε στην προετοιμασία ακόμα και είναι φυσιολογικό να είμαστε κουρασμένοι. Δεν παρουσιαστήκαμε φρέσκοι με τη Χοφενχάιμ, τώρα έχουμε το φιλικό με τη Γκλάντμπαχ, που είναι σημαντικό για να δούμε κάποια πράγματα. Σε μία εβδομάδα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

-Πιστεύεις ότι μέσω του Παναθηναϊκού μπορεί να κληθείς στην Εθνική Αργεντινής;
    «Το ελπίζω. Θα προσπαθώ να παίζω καλά σε κάθε παιχνίδι για να πάω στην Εθνική. Ειλικρινά το θέλω, πρέπει να είμαι καλός στον Παναθηναϊκό και μετά θα δούμε εάν ο προπονητής της Εθνικής θέλει να με καλέσει».

-Έχεις υπογράψει συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Τι ονειρεύεσαι να έχεις πετύχει σε όλα αυτά τα χρόνια με τον Παναθηναϊκό;
    «Δεν ξέρω. Αυτό που σκέφτομαι είναι να αρχίσω καλά αυτή τη χρονιά. Είναι σημαντικό αυτό για μένα. Ελπίζω να κατακτήσουμε τον τίτλο και θα δούμε τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Έχω 5ετές συμβόλαιο, αλλά θα δούμε χρόνο με το χρόνο τι θα γίνει».

-Πως αισθάνεσαι ως μέλος του Παναθηναϊκού;
    «Πολύ καλά. Μέρα με τη μέρα και προπόνηση με την προπόνηση, νιώθω όλο και καλύτερα».

-Θα ήθελες να δώσεις ένα προσωπικό μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
    «Ο κόσμος ξέρει πως αγωνίζομαι. Θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ, συνεπώς ελπίζω να βοηθήσω ώστε να πάρουμε τον τίτλο για τον κόσμο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

-Έχεις προλάβει να κάνεις φίλους στην ομάδα;
    «Είμαι μαζί με τον Αντε Ρουκάβινα κάθε μέρα. Είναι πολύ καλό άτομο, αλλά ο κάθε ένας στην ομάδα έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι όλοι καλοί άνθρωποι, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος».

-Σταμάτησες το Μάιο τις υποχρεώσεις σου, είχε μεγάλο διάστημα διακοπών. Σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;
    «Είμαι φυσικά καλύτερα απΆ ότι όταν ξεκίνησα να προπονούμαι με την ομάδα, ήμουν 40-45 μέρες σε διακοπές, οπότε είναι δύσκολο για τον καθένα να αρχίζει να δίνει αγώνες. Συζητήσαμε αυτό το θέμα με τον προπονητή. Μέρα με τη μέρα νιώθω και καλύτερα»

-Έχεις διακρίνει διαφορές σε σχέση με τον Ολυμπιακό, στην οργάνωση, στο προπονητικό κέντρο, γενικά;
    «Η μόνη διαφορά είναι ότι πέρυσι είχα το σπίτι μου στη... δεξιά πλευρά της όχθης και τώρα το έχω στην... αριστερή. Καμία άλλη. Είναι το ίδιο».

-Πριν υπογράψεις ζήτησες συμβουλές από κάποιους για αυτήν την απόφαση; Σκέφτηκες τι μπορεί να έλεγαν στον Ολυμπιακό;
    «Ξέρω πως είναι ο κόσμος στην Ελλάδα, αλλά έπρεπε να δω το μέλλον μου. Έχω οικογένεια, ήμουν πέρυσι στον Ολυμπιακό, τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή, να αλλάζει ομάδες. Γνωρίζω ότι εδώ είναι διαφορετικά. Το συζήτησα με τους φίλους και την οικογένειά μου. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά την πήρα».

-Είσαι φίλος με τον Γκαλέτι, αλλά θα είστε αντίπαλοι φέτος. Θέλεις να του στείλεις ένα μήνυμα;
    «Όχι, για τον Γκαλέτι δεν θέλω να πω τίποτα. Για τον Μπελούτσι θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη στην Πόρτο».

-Αναφέρθηκες στον προπονητή, τι είδους διαφορές διαπιστώσεις σε σχέση με τον Βαλβέρδε και γενικώς πως βλέπεις τον Τεν Κάτε;
    «Δουλεύω μαζί του μόνο τρεις εβδομάδες. Πιστεύω ότι είναι καλός άνθρωπος και καλός προπονητής. Τι πιο σημαντικό είναι ότι έχει τη νοοτροπία του νικητή και θέλει να τα δίνουμε όλα για τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος με τον κόουτς».

-Πέρυσι ακούστηκαν πολλές ιστορίες για σένα και τον Ολυμπιακό, σε κατηγόρησαν για τον χαρακτήρα σου, ότι είχες προβλήματα με τον Βαλβέρδε. Έχεις να απαντήσεις κάτι; Θέλεις να πεις κάτι σε όσους φοβούνται ότι αυτό θα επαναληφθεί στον Παναθηναϊκό;
    «Ξέρετε ότι ο κάθε παίκτης θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Είμαι τέτοιος παίκτης. Θέλω να παίζω και να κερδίζω. Δεν μου αρέσει να χάνω. Ξέρω ότι πέρυσι είχα πολλά προβλήματα με τον προπονητή, αλλά αυτό είναι μία διαφορετική ιστορία. Τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό, έχω διαφορετικό προπονητή, θέλω να είμαι χαρούμενος εδώ, να κερδίσω το πρωτάθλημα, να πετύχω γκολ. Έχω 5ετές συμβόλαιο αισθάνομαι καλά».

-Σε συνέντευξη του ο Σισέ είπε ότι τον έχει εντυπωσιάσει ο Νίνης. Εσύ ποιον συμπαίκτη σου έχεις ξεχωρίσει;
    «Ο Σισέ είπε τον Νίνη, ε; Ο Νίνης είναι πολύ καλός παίκτης. Δεν ξέρω... Εγώ θα έλεγα ο Σιμάο. Μου αρέσει ο Σιμάο. Για το δικό μου στυλ, προτιμώ τον Σιμάο. Να τρέχει, να κόβει και να μου δίνει τη μπάλα (γέλια). Ο Σιμάο είναι πολύ δυνατός, τρέχει πολύ, είναι νέος, είναι πολύ καλό για τον Παναθηναϊκό που έχει τον Σιμάο».

-Ως γηπεδούχος έχεις συνηθίσει να παίζεις σε γήπεδα με τους οπαδούς κοντά στους παίκτες. Τώρα θα παίξεις στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι μειονέκτημα σε σχέση με την έδρα του Ολυμπιακού;
    «Στόχος μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο. Εάν κερδίζουμε ο κόσμος θα έρθει να δει την ομάδα, οπότε θα προσπαθήσουμε για αυτό. Δεν είναι μειονέκτημα. Είναι διαφορετικό το γήπεδο του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει 70 χιλιάδες κόσμο, οπότε δεν είναι εύκολο για τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον κόσμο να έρχεται και να γεμίζει το γήπεδο».

-Σου αρέσει ως έδρα το ΟΑΚΑ; Για ορισμένους είναι μειονέκτημα απέναντι στις μικρές ομάδες επειδή δεν είναι κοντά ο κόσμος και για άλλους πλεονέκτημα λόγω του ότι είναι μεγάλο ως γήπεδο...
    «Ναι. Έχω παίξει εκεί τρεις φορές. Είναι καλύτερα για τους παίκτες να είναι γεμάτο το γήπεδο, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είτε παίζουμε με 70 χιλιάδες οπαδούς, είτε με 10 οπαδούς, θα παίζουμε για να κερδίζουμε».
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Ενα μονο μικρο σχολιο απο μενα το οποιο το κραταω τοσες μερες (αν και το συζητησα και με το Σακη).

"Ρε Σεβαστιανε εκανες το Γιαννακη τον Γκουμα να μοιαζει ακαδημαικος μπροστα σου!!"
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ακόμα δεν τό'χει χωνέψει η φουκαριάρα.....

Λέτο, μία συμβουλή: κόψε τις δηλώσεις, δείχνεις σταθερά μπαλαρίνα που της πείραξαν το ροζ.
    ... there's no such thing as "too much"...

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

να σχολιάσω εγώ τότε Σμαρώ!!!
    αι και γαμή ρε Τζιγκολελέτο!!! κι ΄μα δεις γεμάτη λαγοφωλιά να μας γράφεις!
    άτιτλος και άκουπος θα μείνεις από εδώ και πέρα στη κωλοομάδα που πήγες, αλλά τα ήθελες και τα έπαθες...........
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (20-07-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμα δεν τό'χει χωνέψει η φουκαριάρα.....

Λέτο, μία συμβουλή: κόψε τις δηλώσεις, δείχνεις σταθερά μπαλαρίνα που της πείραξαν το ροζ.
    Γιωργο για μενα το λες οτι δεν το εχω χωνεψει?
    Ναι δεν το εχω χωνεψει ακομα δεν περιμενα να παει στο λαγο, οτι θα εφευγε μαλλον ημουν σιγουρη αλλα στο λαγο??

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panty (20-07-09)

Thanks
    14.667
    Ignore User

Προεπιλογή

Όχι παιδάκι μου- η φουκαριάρα η μπαλαρίνα λέω!

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (20-07-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι παιδάκι μου- η φουκαριάρα η μπαλαρίνα λέω!
    Ααα οκ Γιωργο γιατι και εγω δεν το εχω χωνεψει ακομα!

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

χεσε μας ρε κω-λετο.θελέις και τιτλο...οταν σε κυνηγανε οι οπαδοι θα δεις την διαφορα...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Thanks
    14.667
    Ignore User

Προεπιλογή

Έλα με τον κώλο!

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

μου πηρες την ατακα γιωργο...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (20-07-09)

Thanks
    14.667
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτή είναι δικιά σου, δεν την κλέβει κανένας Στάθη!

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (20-07-09)

Το avatar του χρήστη paraskdi

Περιοχή
    Πότε εδώ,πότε εκεί.
    Thanks
    196
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 244 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θέλει τίτλο και ο Λέτο με τους βάζελους.
    Με την καψούρα θα μήνη.

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 180 φορές σε 109 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

-Leto how do you feel with the team?
    -I was better but...

-Are you impressed with the team?
    -Everybody here is...very nice people...

Χαχαχαχαχαχαχα

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ολα τα λεφτα η απαντηση στην ερωτηση δημοσιογραφου:
    Δ: How do you feel about the team?
    L: Ι am very good ahhahh I was better, but now ...
    Δειτε απο το 0:39 το βιντεο.

[youtube]hnkdYZ_fmSk[/youtube]

(Και όπως λεει και ενας γνωστος δημοσιοκαφρος γνωστος βαζελος, ο οποιος κανει περιγραφες αγωνων στην tv..)

Ωου!
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (20-07-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    (Και όπως λεει και ενας γνωστος δημοσιοκαφρος γνωστος βαζελος, ο οποιος κανει περιγραφες αγωνων στην tv..)

Ωου!

Σ Ω Σ Τ Η ! ! !

Ειπαμε εκανε το Γιαννακη το Γκουμα να μοιαζει ακαδημαικος .....

Ωου!
    Ωου Ωου!
    Ωου Ωου Ωου!

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kritikia (20-07-09)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε παιδια δεν ξερω για σας αλλα οταν ρωτηθηκε ειχε το υφος κακομοιρη...ετσι μου φανηκε.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε παιδια δεν ξερω για σας αλλα οταν ρωτηθηκε ειχε το υφος κακομοιρη...ετσι μου φανηκε.
    Κοιτα Σταθη μου γενικα ετσι ειναι η φατσα του.
    Παντως εγω αντικειμενικη δεν μπορω να ειμαι με αυτον και το ξερεις. Εμενα απο τη αρχη μου φανηκε οτι δεν γουσταρει και τωρα το ιδιο μου φανηκε. Δεν ειναι τυχαιο που τον ρωτησαν αν ειναι καλα στην ομαδα και λεει ναι καλα ειμαι αλλα ημουν καλυτερα.
    Τεσπα που θα παει θα τον συνηθισω με το κοτσανι στο στηθος.

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δουλευουνε διπλοβαρδιες στις δηλωσεις ο Σισε με τον Λετο...Την μια μερα μιλαει ο ενας και την αλλη ο αλλος προσπαθωντας να μας πεισουνε ποσο μεγαλη ομαδα ειναι η βαζελα...

Και μονο το ποσες φορες επαναλμβανουνε τα ιδια πραγματα δειχνει οτι ουτε οι διοι δεν το πιστευουνε οτι εχουνε μεγαλη ομαδα...
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω αλλαξα γνωμη πλεον και θεωρω εναν εκ των κορυφαιων ποδοσφαιριστων στον κοσμο τον Λετο. Η κατακτηση του φετινου τρεμπλ με το βαζελο, και το Μουντιαλ που θα παρει μονος του για την Αργεντινη του χρονου τα λενε ολα νομιζω.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

tchalk85 (20-07-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω αλλαξα γνωμη πλεον και θεωρω εναν εκ των κορυφαιων ποδοσφαιριστων στον κοσμο τον Λετο. Η κατακτηση του φετινου τρεμπλ με το βαζελο, και το Μουντιαλ που θα παρει μονος του για την Αργεντινη του χρονου τα λενε ολα νομιζω.
    Nα φυγεις ... να πας αλλου και εσυ!!

Σελίδα 136 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 368696106116126132133134135136137138139140146156166 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές