Eμένα το μόνο που με στεναχωρεί είναι το γεγονός ότι θα μείνουν τόσες φανέλες απούλητες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σωστή. Κάνεις ποτέ λάθος ο πρόεδρος;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
kouzoulo (26-06-09)
Αν μας βάλει γκολ, φυσικά και θα το πανηγυρίσει. Ο καθένας πορώνεται κάθε φορά με την ομάδα που αγωνίζεται, πόσο μάλλον ένας Αργεντίνος.
καραγκιοζακο σου ευχομαι να πας να γαμηθεις και καθε αποτυχια στην καριερα σου,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ffyiannis (29-06-09)
Κάνε τους μπουρδέλο εκεί στο βάζελο.
Σου χω εμπιστοσύνη. Παρέα με το Σισέ θα τα καταφέρετε να τους κάνετε άνω κάτω.
Τι εγινε ρε φιλαρακι σου ειπε λεει ο πατερας πως ο Κοκκαλης του ειπε τα παρακατω για να μην σε παρουν??
""Ο Κόκκαλης μου είπε να μην σε πάρω στον Παναθηναϊκό! Μου είπε ότι ο μάνατζέρ σου είναι προβληματικός και τρελός και ότι εσύ δεν είσαι στα καλά σου! Όμως εμείς σε πιστεύουμε.
Να ξέρεις ότι σε πήραμε επειδή σε θέλαμε. Και όχι γιατί έπαιζες στον Ολυμπιακό. Ο Κόκκαλης δεν μπορούσε να σε πάρει αλλά εμείς μπορούσαμε. Δεν το πίστευε ότι θα σε παίρναμε..."
Καλα οσο και να θελω να πιστεψω οτι ο Κοκκαλης ειναι καβουριας και κανει σαχλαμαρες μονο και μονο με τη φραση οτι δεν εισαι καλα στα μυαλα σου πιστευεις πως εχει αδικο??? Πας στο λαγο και νομιζεις πως εχεις και μυαλο στο κεφαλι σου??? Ασε που ειναι και σιγουρος ο Πατερας οτι δεν μπορουσε να σε παρει ο Κοκκαλης. Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε ηθελε ο Κοκκαλης αλλα μονο οτι δεν μπορουσε να σε παρει.
Και αντε τωρα να πιστεψουμε τον Πατερα με αυτα που λεει. Ρε ποσο δικιο ειχαν ο Ηλιας και ο Κωστας ποσο δικιο ειχαν!!!
p.s οι κακες οι γλωσσες λενε πως ο Σωκος στραβωσε με την παρτη σου γιατι πηγες και εκανες διαπραγματευσεις με τον ποα πριν δεις τι θα γινει τελικα με τον Ολυμπιακο (που μονο αυτον ηθελες και καλα λεμε) και μιλαμε για μερες και βδομαδες πριν.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Xαχαχαχαχαχαχαχαχα
Γεια σου βρε Γιαννη με τα ωραια σου.
(εγω μεταξυ μας εσκασα που πηγε λαγο, δεν θα με ενοιαζε αν τελικα πηγαινε καπου αλλου αλλα στο λαγο????)
Παντως αν κρινω απο τις αντιδρασεις των περισσοτερων συμφορουμιτων μαλλον δεν μας χαλασε που την εκανε (ελα ομως που ηταν το πουλεν μου).
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
καλα τον ελεγε ο σακης κω-λετο.
ο προεδρος τωρα δικαιωνεται.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks