Άμα καταφέρουμε να φάμε γκολ από τον Λέτο θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οπότε μπορεί να το πανηγυρίσει όπως θέλει![]()
Πόσο μεγάλη ομάδα?Εδώ ρωτήθηκε αν εντυπωσιάστηκε και απάντησε,είναι πολύ καλοί άνθρωποι.Τον Νίνη για τον οποίο μίλησε ο Σισσέ τον έχει γραμμένο στ@@ του αντιθέτως με τον Σιμάο που κόβει και του δίνει τη μπάλα
ενώ στις πρώτες του δηλώσεις έλεγε ότι ήταν ξαφνικό,η κατάσταση είναι περίεργη,ακόμα δεν καταλαβαίνω τι άλλαξε και ο Ολυμπιακός δεν έκανε τελικά την πρόταση και άμα βάλω γκολ δεν θα το πανηγυρίσω από σεβασμό στους οπαδούς του.Φαντάσου να έχει έρθει παίκτης από τον βάζελο στον Ολυμπιακό και έλεγε τέτοιες μαλακίες.Με τέτοιες δηλώσεις δεν τους παίρνει να μας πικάρουν ούτε αν ο Λέτο ήταν ο Μαραντόνα.
Άμα καταφέρουμε να φάμε γκολ από τον Λέτο θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οπότε μπορεί να το πανηγυρίσει όπως θέλει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άσε μας ρε Λέτο. Πήρες τα φράγκα σου, έγινες προδότης , η ζωή συνεχίζεται.
Όμως:
Εδώ σε έβριζα όταν ήσουν παίχτης του ολυμπιακού, τώρα θα σε..... ξεσκίζω.
Έλα στο Καραΐσκάκη και όπως λέει κι ο ποιητής: "Καλά θα περάσουμε, καλά."
Mα Hyundai Matrix ???
Μα Hyundai Santa Fe ???
Απο BMW X5 ???
Aν οντως ειναι αληθεια και οχι ΑΡΔιες χαχαχα τι επαθε ο Λετουρας.
Ειχες και στη Λανους BMW X5 εεε?? 'Η μηπως στη Λιβερπουλ?
Α ρε κακομοιρη απο ..... δημαρχος κλητηρας.
Λέτο… το φτωχαδάκι
Απο τον πιπεράκιας. 21 Ιουλίου , 2009
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Διαβάσαμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παρασκήνιο στην εφημερίδα “Γάτα” και είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας… “Πολιτισμικό… σοκ έπαθε ο Σεμπάστιαν Λέτο, στις πρώτες μέρες του στην Παιανία. Ο Αργεντινός, όταν ενημερώθηκε από την ΠΑΕ πως θα του παραχωρθηθεί το αυτοκίνητο που δίνεται σε όλους τους παίκτες (Hyundai Matrix) ξενέρωσε και χωρίς δεύτερη σκέψη είπε: “Τι είναι αυτό; Στον Ολυμπιακό μου είχαν BMW X5″. Πως αντέδρασαν στο “τριφύλλι”; Την… έψαξαν καλύτερα και μέσα σε λίγες μέρες ο παίκτης είχε στην διάθεσή του τα κλειδιά ένός ολοκαίνουργιου τζιπ, Hyundai Santa Fe, για να αισθάνεται ο Λέτο πιο άνετα”, αυτά γράφει ακριβώς το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας…
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Hyundai Matrix έχουν όλα τα Βοήθεια στο Σπίτι. Από αυτό και μόνο αδυνατώ να δω σοβαρά το παραπάνω αυτοκίνητο. Με τέτοια λοιπόν κυκλοφορούν στην Παιανία?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
differance (21-07-09)
ειναι για ατομα με ειδικες αναγκες κοσμα.γιατι παραξενευεσαι ππου το χρησιμοποιουν οι λαγοι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βασικά είναι για να μεταφέρει ο προσωπικό του Βοήθεια στο Σπίτι, δηλαδή τις νοσοκόμες και τους οικιακούς βοηθούς!![]()
bmw, σπίτια με πισίνες και τρέχα γύρευε
τέτοιες παπαριές κάνει ο σωκράτης και μετά θέλει ΑΜΚ
του χρόνου όλοι χορηγία απο ένα τετοιο με δικαίωμα επιλογής cartoon της αρεσκείας τους
κυκλοφορουν με χιουνται με φιμε τζαμι για να περνουν απαρατηρητοι εδω κ 13 χρονια για να μη φανε ξυλο απο τα βαζελια![]()
ακριβως παιδια.για αυτο και οσοι φευγουν εχουν να λενε τα καλυτερα για τον προεδρο.αρχοντες τους εχει.
ποιος να ξεχασει τις επιταγες που ελεγε 100.000 ευρω για καθε γκολ στο λαγο;
οι αλλοι οι μαλακες τους ταζουν πριμ για μια τριαδα νικων και στην πρωτη ηττα τους το παιρνουν πισω.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε,ας μη λεμε πολλα γιατι ειναι και πολλοι που δεν εχουν να πουν τα καλυτερα.Ούτε άγιος ούτε καθαρμα ειναι ο Κοκκαλης.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ενταξει να ικανοποιηθουνε ολοι δεν γινεται σακη...Αλλα σε σχεση με τις αλλες ομαδες περνανε πολυ καλυτερα οι παιχτες στον Ολυμπιακο...Γι'αυτο ορισμενοι ειναι δυσαρεστημενοι οταν φευγουνε, κι οχι γιατι δεν τους αντιμετωπισανε καλα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Σιγα ρε μαγκα μη σκισεις και κανενα καλσον!
Ακου τα πηρες. Ξερεις και εμεις ειχαμε μια φαγουρα που τα πηρες εσυ!!
Αντε βλακακο κανε οτι μπορεις και οτι περναει απο το χερι σου να χασεις και τους τελευταιους υπερασπιστες σου.
Αντε βλακακο και σε υπερασπιζομουν μεχρι και χτες.
Αει σιχτιρ ορτσα!
body{overflow-x:hidden;}![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ας μου πει κάποιος και σε μένα το σύνθημα έστω και με pm![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
kouzoulo (24-07-09)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
papdoux (24-07-09)
Kοιτα γι αυτο και εγραψα οτι θα χασεις και τους τελευταιους υποστηριχτες σου, γι αυτο και εγραψα οτι μεχρι χτες σε υπερασπιζομουν και εγω.
Οσο δεν εχουμε αριστερο εξτρεμ και μενα με ενοχλει που εφυγε και δεν με νοιαζει τι θα μου πουν τα παιδια εδω.
Εγω ειχα δηλωσει Λετο-μανιακ. Και με δουλευαν ολοι
Με πειραξε και με πειραζει που θα φοραει την πατσαβουρα.
Δυστυχως φανηκε πλεον οτι δεν εχει μυαλο στο κεφαλι του πηγε με πλαγιους τροπους και αυτος να πιεσει καταστασεις. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι περιμενε? Περιμενε οτι δεν θα τα ακουσει? Δεν του ειπε κανεις τι ακουσε ο Ριμπο οταν ηρθε στο ΝΑΟ? Που ηταν και ο Ριμπο και οχι ο Λετο. Τεσπα εμενα με χαλαει που θα φοραει την πατσαβουρα με το κοτσανι. Του ευχομαι να μην δει ουτε κουπακι του (ελληνικου) καφε ξανα! Εφυγε νταμπλουχος και παει στους ατιτλους εκει που μαλλον του αξιζε.
Κριμα γιατι ηταν η πρωτη και η τελευταια φορα που αχοληθηκα με παιχτη του Ολυμπιακου.![]()
Bookmarks