vincent (26-08-09)
Α ωραια εμμεσως πλην σαφως ειρωνευομαστε. Δεν αλλαζει την ειρωνια αυτο. Ασχετα με αυτα που λεει ο undertatker (δεν με πολυ-απασχολει κιολας) για εμας ετσι οπως ειναι η κατασταση αυτη εδω τη στιγμη που μιλαμε και γραφουμε ειναι απωλεια ο Λετο ειτε μας αρεσε είτε δεν μας αρεσε ως παιχτης. Απο την πρωτη στιγμη ειχα πει οτι οταν ο Λετο πηγε στον ποα οτι ειναι επικοινωνιακη ηττα για τον Σωκρατη η υποθεση διοτι την χειριζοταν προσωπικα (και βεβαια ελπιζω να θυμασαι οτι καποιοι επεσαν να με φανε με αυτο που ειχα γραψει). Αυτο που ειπα και στον Στελιο ειναι οτι οσο εμεις δεν εχουμε αριστερο εξτρεμ ειναι αναποφευκτο οι συγκρισεις να γινονται με αυτον που ειχαμε στα χερια μας και τον δωσαμε στη ζελα. Παντως ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως θα βλεπαμε τις ιδιες αδυναμιες στην ομαδα αν ειχαμε για αριστετο εξτρεμ το Λετο και βλεπουμε τις ιδιες αδυναμιες τωρα στην ομαδα που δεν εχει καν αριστερο εξτρεμ.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
vincent (26-08-09)
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο με αυτα που λες.
Εμενα προσωπικα αυτο που με ενοχλησε και με ενοχλει ειναι οτι πηγε στο λαγο οχι οτι εφυγε (ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι εξαλλου).
Δυστυχως ομως οσο εμεις δεν εχουμε αριστερο εξτρεμ θα συγκρινουμε καταστασεις, και συτη τη στιγμη η συγκριση γερνει προς το Λετο. Αν αυριο ο προεδρος μου/μας φερει ενα παιχταρα απο αριστερα και το Λετο θα ξεχασουμε και τις καλες εμφανισεις με τη ζελα και τα γκολ σε 4 μερες που εβαλε και ολα.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Η συγκριση Στελιο μου ειναι μια χαρα!
Αν εγω (και εσυ και ολοι μας δηλαδη) φαμε το ΖαΖα στη μαπα ολο το χρονο σαν αριστερο εξτρεμ (ασχετα αν τον πηραμε για τα ρεπο του Γκαλετι) με αυτον θα τον συγκρινω. Αν αυριο ο προοδευτικος προπονητης μας βαλει αριστερο εξτρεμ τον Παντο παλι με αυτον θα τον συγκρινω. Η συγκριση που κανω γινεται με βαση τη θεση που παιζει ο παιχτης. Μην ξεχνας οτι ο Τιμουρης λεει λατρευει τους παιχτες που αγωνιζονται σε 2-3 θεσεις (καλη ωρα οπως ο ΖαΖα και ο Τοροσιδης). Επομενως αφου αυτος βλεπει αριστερο εξτρεμ τον Ζαιρι και τον βαζει σε αυτη τη θεση γιατι να μην τον συγκρινουμε.
Δεν ξερω ειλικρινα αν ο Λετο ειναι μετριος παιχτης (εγω διαφωνω και το ξερεις, δεν εχει σημασια βεβαια η διαφωνια μου) αλλα με μετριοτητες φετος ειδικα συμβιβαστηκαμε. Απο τη θεση του προπονητη να πιασω και απο το Ζαιρι? Ασε τι να λεμ ετωρα βρε Στελιο.
Στο οτι οι ζελες εχουν να δουν κορδελακια παιχτη χρονια αυτο ειναι μια πολυ μεγαλη αληθεια, γι αυτο και σου ειπα εμεις συγκριναμε το Λετο με τον μεγα Τζολε (και δεν μας εκανε) οι λαγοι δεν ειχαν να τον συγκρινουν με κανενα οποτε ειναι λογικο σε αυτους να κανει τη διαφορα.
Redfan (26-08-09)
Αφού ξέρεις ότι θα πάρουμε αριστερό χαφ βρε Σμάρω προς τι τόσα posts σύγκρισης με τον κανένα?
Περίμενε να τους συγκρίνουμε μετά...
.
Σμαρουλα μου ενα πραγμα ειναι οτι απο αριστερα ειμαστε γυμνοι
Ενα δευτερο ειναι οτι ο Λετο δεν ειναι παιχταρας(για εμενα τουλαχιστον)
Ειναι πολυ απλο αυτο που λεω.Ακομα και ο Σοιλεδης να παιξει απο αριστερα,ο Λετο δεν θα γινει παιχταρας(για εμενα παλι).Ουτε θα παρασυρθω απο τον πρωτο του μηνα στον Παναθηναικο.Ειναι δυνατον να αποτελουν κριτηριο για ολη την χρονια,οι πρωτες 2-3 εμφανισεις?Σε τελικη αναλυση οταν την Δευτερα λεει ποτε στον Παναθηναικο,και την Πεμπτη υπογραφει στον Παναθηναικο μου δινει το δικαιωμα να τον ειρωνευτω,διοτι απλα ειναι ασοβαρος.
*****8.23*****
Ο Μήτρογλου έχει κάνει καλύτερες εμφανίσεις από το Σισέ, άρα είναι καλύτερος από το Σισέ. Σωστά;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
smageo (26-08-09)
ειναι παιχτουρα
Είναι σκατούλα
Οκ,οκ, ειναι υπερπαικτης, ειναι αυτο που μας λειπει για το Τσαμπιονς Λιγκ.
Παλι ΟΥΕΦΑ θα παιξεις ανίκανε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σκέφτεται... Λέτο ο Μαραντόνα!
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα "πονοκεφαλιάζει" από το βράδυ της Τετάρτης και μετά, όταν διαπιστώθηκε πως ο Χονάς Γκουτιέρες υπέστη θλάση στο ματς Νιούκαστλ-Χάντερσφιλντ για το Λιγκ Καπ και θα χάσει τα ματς με Βραζιλια και Παραγουάη, ωστόσο το "φάρμακο" μπορεί να έχει ελληνική προέλευση...
Σύμφωνα με δημοσίευμα του αργεντίνικου πρακτορείου ειδήσεων "Telam", πηγές μέσα από την Εθνική Αργεντινής υποστήριζαν την Πέμπτη πως υποψήφιος αντικαταστάτης του Γκουτιέρες ενόψει των δύο κρίσιμων αγώνων της "αλμπισελέστε" για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 είναι ο Σεμπαστιάν Λέτο.
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο ευσταθεί, θα πρόκειται ουσιαστικά για "γενναία" επιβράβευση του 23χρονου αριστερού μέσου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αποτελεί χωρίς αμφιβολία τον κορυφαίο παίκτη των "πρασίνων", έχοντας μάλιστα βρει τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, μία στον πρώτο αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα πλέι οφ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος κόντρα στον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο".
Το εντυπωσιακό είναι πάντως πως ο συντάκτης του κειμένου έχει μείνει λίγο... πίσω όσον αφορά στις μεταγραφικές εξελίξεις στον ελληνικό χώρο, καθώς αναφέρει τον Λέτο ως παίκτη που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Μαραντόνα το έχει παρακάνει με τα σκληρά τελευταία...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Χρόνια σου πολλά και με πολλές πολλές κούπες στον Πειραιά Μέγα Τσιγκολελέτο!!!
![]()
Αν και ex-πουλεν μου σου ευχομαι να τα εκατοστησεις, πολυχρονος και με υγεια να εισαι παντα. Γρηγορα να βαλεις μυαλο και να καταλαβεις το λαθος σου!!
Bookmarks