πιστευω με τον καιρο να φανει ποσο στημενη ητανε ολη αυτη η ιστορια με το Λετο...Πολεμος κανονικος στον προπονητη για τα ματια δανεικου...Δεν πειθει με τιποτε αυτο..Αλλος ητανε ο λογος...
Οτι θα εμπαινε ο Τζολε στα 37 του και θα χαιρομαουνα, δε το περιμενα...
Ειναι σαν να βλεπεις μια ομαδα να προσπαθει να κανει κατι και εναν παικτη να μην καταλαβαινει που ειναι...
πιστευω με τον καιρο να φανει ποσο στημενη ητανε ολη αυτη η ιστορια με το Λετο...Πολεμος κανονικος στον προπονητη για τα ματια δανεικου...Δεν πειθει με τιποτε αυτο..Αλλος ητανε ο λογος...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
τον πολεμανε τον κακομοιρη τον ερνεστακο.προεδρε εισαι πολυ κακος.
δεν βλεπεις τα συστηματα του προπονητη,τους παικτες που μας εφερες και την μπαλα που παιζουμε;
κανεις τερτιπια για να τον μειωσεις ε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλά αλλού είναι το μαλακισμένο εκτός τόπου και χρόνου!!!!!!!!!!!ότι τον τρώει η beep το έχει δείξει και συνεχίζει!!!!!!!!!!Με αυτόν όσο και να μείνει μόνο προβλήματα θα έχουμε πλέον έχω πειστεί!!!!!!!!
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΟΞΩ ΡΕ ΜΟΥΡΓΟΟΟΟΟΟ!
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ?
captain-cook (16-03-09), sadi (16-03-09)
Στην λιβερπουλ αν παιξει μπαλα δν το γνωριζω,στον ολυμπιακο δν προκειται να παιξει μπαλα...Νοοτροπια του κωλου...ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΔΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ!!!!
Ναι, ο δανεισμος φταιει και δεν τον αφηνει.
Αυτη η ιστορια εχει καταντησει βαρετη. Ενα σωρο ομαδες στην Ευρωπη εχουν δανεικους παιχτες οι οποιοι παιζουν μια χαρα μπαλλιτσα. Εχω αναφερει ενα σωρο παραδειγματα κατα καιρους. Οποιος εχει ορεξη για μπαλλα και το κατεχει το θεμα, μπαινει μεσα και παιζει. Ετσι απλα.
masinGun (16-03-09)
νομίζω πως και ο μοριέντες όταν είχε κάνει απίστευτη χρονιά στην μονακό και έφτασε τελικό τσάμπιονς λίγκ ήταν δανεικός απο τη ρεάλ...
Τι συγκρινετε μωρε τον μοριεντες με τον λετο,ο ενας ειναι παγκοσμια προσωπικοτητα,ο αλλος ενα τπτ που ηρθε να κανει το αγροτικο του και νομιζει οτι μας κανει χαρη...ο κανονας ειναι ο λετο στο θεμα δανεικος,η εξαιρεση ο μοριεντες...πηγε την επομενη χρονια στην μονακο ο σαβιολα και τους εκανε φουτανα και περασε και δν ακουμπησε,χιλιαδες παραδειγματα μπορω να σας φερω...ηρθε περυσι ο μαυρουκος ο σεντερφορ απο την μαντσεστερ στον βαζελο και νομιζε οτι ηταν ο ντρογκμπα,ιδια περιπτωση με τον λετο....
Ρε απλη λογικη ειναι αυτος που τρωει ψωμι απο την ομαδα την ποναει,αυτος που ειναι περαστικος,οσο φιλοτιμος και να ειναι δν θελει και πολυ να πει στα@@ μου,εγω θα φυγω...
KWSTAS777 (16-03-09)
Τίποτα να φύγει το παιδί να πάει σπιτάκι του!!!!!!!!Δεν κάνει για ομάδα αυτός να του δώσουν και μια μπάλα να παίζει μόνος του!!!!Να χαίρεται το beepμένο...............
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
Στα σκάτα να πάει και να πάρει κι άλλους μαζί του. Κρίμα πάντως γιατί μπαλλίτσα ξέρει αλλά με τέτεια νοοτροπία ούτε στον Αίαντα Σαλαμίνας δεν θα παίξει.
Το χειροτερο ειναι οτι αφου φυγει απο την Λιβερπουλ, θα παει σε καμμια μικρομεσαια ομαδα της ισπανιας ή της γαλλιας (η οποια ομως θα έχει σοβαρή διοικηση και δεν θα αδειαζει προπονητες για παρτη του), και βλεποντας την καριερα του να καταστρέφεται θα βαλει μυαλο και θα κανει τρομερα πραγματα.
Το παιδι αυτο πηγε απο τις αλανες της Λανους στην Λιβερπουλ και την ψωνισε! Δεν ανεβηκε σιγα σιγα, αλλα αποτομα. Προσθέστε και την προφανή έλλειψη σεβασμου και παιδειας που τον στοιχειωνει και έδεσε το γλυκο. Σαν κατι ψωνια απο το X factor ειναι!
Du3lisT (16-03-09)
H πλευρά Λέτο υποστήριξε πως ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε βασικό τον Αργεντινό στον αγώνα με τον Ηρακλή για να τον εκθέσει. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκαλύπτει...Όσοι γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, αμφιβάλλουν σφόδρα για το κατά πόσο μπορεί να συνυπάρξουν ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Σεμπάστιαν Λέτο, παρά την... θεαματική ανακωχή που κήρυξαν και οι δύο πλευρές τις τελευταίες ημέρες, θέλοντας και μη. Κι αφού χρειάστηκε ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης να στείλει... επιστολή στον Βάσκο τεχνικό και να του το ζητάει επιτακτικά να φέρει πίσω στις προπονήσεις τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.
Ενδεικτικό της όλης κατάστασης και πως βλέπουν από την πλευρά του Λέτο την συνύπαρξη με τον Βαλβέρδε είναι ότι ευθέως και χωρίς να το σκεφτούν καν, υποστήριξαν την άποψη ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε τον Λέτο στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Ηρακλή για να τον... εκθέσει!
"Ήξερε πολύ καλά ότι είχε να παίξει μπάλα 20 ημέρες. Κι ότι ήταν άλλες δέκα ημέρες εκτός προπονήσεων. Εδώ κι ένα μήνα ο Λέτο όλο κι όλο είχε δώσει ένα παιχνίδι, με την Σεντ Ετιέν στη Γαλλία. Και τον βάζει ξαφνικά στην ενδεκάδα, με δύο προπονήσεις; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Το έκανε για να τον βγάλει σκάρτο στα μάτια του κόσμου. Και του Κόκκαλη. Να πει, ορίστε, μου θέλατε να τον βάλω, εγώ τον έβαλα, δείτε τον. Τι πιο λογικό, να τον είχε στον πάγκο και να τον χρησιμοποιούσε προς το τέλος του παιχνιδιού. Έτσι κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι οι προπονητές".
Αυτά τα λόγια ακούς από την πλευρά Λέτο. Και δεν τα ακούμε εμείς. Ο Ολυμπιακός τα ακούει...
Και ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΣ τα ειπε σε ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΝ αυτα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
iek (18-03-09)
Το μπούλο...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τον ΜπουΛετο καλυτερα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks