Σιγά που τον αδικούμε, κάθε άλλο του σταθήκαμε και πάρα πολύ μάλιστα. Ο Δανεικός παίζει και δείχνει την αξία του. Ντρίπλα έχε άψογη, αλλα τίποτα άλλο!
Πιστεύω ότι τον αδικείτε σε μεγάλο μάλιστα βαθμό.
Αν μπορεί να αποκτηθεί καλύτερος στη θέση του, τότε ας γίνει αυτό κι ας φύγει ο Λέτο. Αν είναι όμως να γεμίσουμε Ζαιρίδες και να γίνουμε ομάδα τύπου αεκ, ε δε συμφωνώ ότι πρέπει να φύγει.
Σιγά που τον αδικούμε, κάθε άλλο του σταθήκαμε και πάρα πολύ μάλιστα. Ο Δανεικός παίζει και δείχνει την αξία του. Ντρίπλα έχε άψογη, αλλα τίποτα άλλο!
Καλα,αν βαραγε πεναλτυ αυτος κοβω το κεφαλι μου θα το κανε σκαφτο
Και μετα θα του σκαβαμε το λακκο..![]()
Και εδω μεσα τον "κραζαμε" και τον κραζουμε Γιαννη μου αλλα γενικα δεν πιστευω οτι τον στηριξαμε ως φιλαθλοι και ως οπαδοι.
Ο Κοκκαλης τον στηριξε οταν τον "επεβαλε" στον Βαλβερδε, κανεις αλλος.
Ακομα και εγω που τον λετε πουλεν μου (και οχι αδικα) του τα εχω ψαλει εδω μεσα. Αλλα ακομα και εσυ δεν νομιζω πως τον υποστηριξες Γιαννη μου.
Το οτι μου αρεσει ενα παιχτης δεν σημαινει οτι θα μεινει για παντα στον Ολυμπιακο καθως επισης δεν σημαινει οτι αρεσει και σε αλλους. Γουστα ειναι αυτα!
Εμενα σκασιλα μου μεγαλη αμα φυγει και αμα μεινει.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Και εγώ τον υποστήριξα και μάλιστα αρκετά. Τελείωσε η χρονιά και έβγαλα πόρισμα. Δεν μου κάνει. Ο Κόκκαλης τον στήριξε για δικούς του λόγους που δεν πολυαφορούν την αξία του σαν ποδοσφαιριστή. Στην τελική ξαναλέω μιλάμε για δανεικό παίχτη, δεν έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο
Μη με φουντωνεις περισσοτερο ........ ξερεις εσυ γιατι μιλαω σημερα .....
... και για να σου τη σπασω.....
ΛΕΤΟ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΛΕΤΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλω κρατα και το ΛΕΤΟ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
αααααα και μην ξεχασω ΛΟΥΒΑΡΗΣ , ΛΟΥΒΑΡΗΣ , ΛΟΥΒΑΡΗΣ
και ΚΟΚΚΑΛΗΣ , ΚΟΚΚΑΛΗΣ , ΚΟΚΚΑΛΗΣ
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Δυστυχώς πολύ πολύ πολύ λίγος.
Να μείνει σαν αναπληρωματικό αριστερό χαφ και να πάρουμε έναν παιχταρά σαν αντι- Djole.
.
Bookmarks