Σελίδα 87 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 374757677783848586878889909197107117127137 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.721 έως 1.740 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κοιτα Σακη μου, δεν θα μας παλαβωσεις εσυ σημερα.
    Εσενα δεν σου φανηκε καλος ο Λετος??? Δηλαδη ημαρτον κολλησες απο το βαλβιδα και εσυ. Τι στο κερατο μεταδοτικη ασθενεια ειναι η εμμονη και το κολλημα??
    Ο Κωλετος, Τσιγκολελετος, κομμωτηριος σημερα ήταν σωστος ΤΖΟΛΕ-ΤΟ.
    Ηταν αντικειμενικα πολυ καλος απλα εχει πολλα νευρα ακομα!!
    Εγω προσωπικα που εφαγα και δυο κοκκινες σημερα θα εχωνα και ενα μπουκετο στο Λακερδα που δεν του εδωσε το χερι. Και αυτο γιατι μας ειπε πολλα για το συγκεκριμενο θεμα "για μενα τελειωσε το θεμα κοιταμε την ομαδα οκ Λετο?" "μετα απο τετοιες ιστοριες προσπαθεις να αποδειξεις κατι", "κυριε προεδρε τον θελω αλλα να ειναι επαγγελματιας" και πολλα αλλα να μην τα θυμηθω!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

vincent (18-03-09)

Το avatar του χρήστη vincent

Thanks
    248
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 136 φορές σε 75 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από KWSTAS777 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αδερφε δν ειμαστε τοσο ιθαγενεις,βλεπουμε μπαλιτσα,και ο τουρε ηταν τσογλανος και @,αλλα εμπαινε μεσα και ξεχωριζε σαν την μυγα μεσα στο γαλα...αυτος εδω χωρια οτι ειναι μ@λακισμενο,δν ειναι ουσιαστικος,καθαρα αγωνιστικα σου μιλαω,και αυτο φαινεται και απο τα στατιστικα του...
    και ποιον αλλο ουσιαστικο εχουμε ρε φιλε;
    κατι λιμα που εχουμε μαζεψει στο παγκο;

δεν ακους τι λενε, λεφτα δεν προκειτε να ριξουν, μεταγραφες αναγκης και φτηνες δηλωνουν απο τωρα, με ποιον θα παιζω αριστερα;

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από vincent Εμφάνιση μηνυμάτων

δεν ακους τι λενε, λεφτα δεν προκειτε να ριξουν, μεταγραφες αναγκης και φτηνες δηλωνουν απο τωρα, με ποιον θα παιζω αριστερα;
    Παντως αμα δεν ριξουν λεφτα ουτε ο Λετο θα μεινει.
    Αυτον μαλλον τον εχουμε ξεχασει δεν μπορει να τον κοστολογει 10 μυρια (με βαση τους ΑΡΔ παντα ετσι, δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι ψεμα) η λιβερπουλ ενα παιχτη που πηρε με 3 μυρια και δεν εχει παιξει καθολου σε αυτη, αλλα μονο μια χρονια δανεικος. Εγω εννοειται οτι θελω να μεινει εξαλλου τι Leto-maniac θα ημουν αν ηθελα το αντιθετο αλλα δυστυχως δεν το βλεπω.

Που εισαι Σακη να δει τι λεω για τον Κωλετο!!
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

ΤΑΒΑΝΙ!!! Το avatar του χρήστη KWSTAS777

Thanks
    220
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 277 φορές σε 170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από vincent Εμφάνιση μηνυμάτων

Στον παγκο νταρμπυσαιρ

Και σοβαρα τωρα ποιον θελω αριστερα και ας μην ριξουν λεφτα..Nτανιελ καρβαλιο,τσαμπα ερχεται ελευθερος μενει...

Το avatar του χρήστη nikitas32

Thanks
    75
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 127 φορές σε 62 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως αμα δεν ριξουν λεφτα ουτε ο Λετο θα μεινει.
    Αυτον μαλλον τον εχουμε ξεχασει δεν μπορει να τον κοστολογει 10 μυρια (με βαση τους ΑΡΔ παντα ετσι, δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι ψεμα) η λιβερπουλ ενα παιχτη που πηρε με 3 μυρια και δεν εχει παιξει καθολου σε αυτη, αλλα μονο μια χρονια δανεικος. Εγω εννοειται οτι θελω να μεινει εξαλλου τι Leto-maniac θα ημουν αν ηθελα το αντιθετο αλλα δυστυχως δεν το βλεπω.

Που εισαι Σακη να δει τι λεω για τον Κωλετο!!
    Απο θέαμα καλα τα πήγε ο λέτο αλλα απο ουσία τίποτα.

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikitas32 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο θέαμα καλα τα πήγε ο λέτο αλλα απο ουσία τίποτα.
    Νομιζω πως τον αδικουμε λιγο!! Σημερα εμενα μου θυμισε Τζολε, ασχετα με τον αν ειμαι Λετο-μανιακ μπορω να ειμαι και αντικειμενικη. Υστερει στο τελειωμα της φασης (βλεπε το σουτ με το οποιο μπορουσε να κανει το 2-3), εχει μαγικες κινησεις ειναι αληθεια αλλα δεν θα ελεγα οτι δεν ηταν ουσιαστικος. Εγω μετα απο καιρο ειδα ενα Λετο "σκυλιασμενο" να τρεχει δεξια αριστερα, να μαρκαρει να ειναι πιο ομαδικος ε ενταξει για τωρα δεν θελω κατι αλλο. Δεν μπορει απο τη μια μερα στην αλλη να ειναι ο σουπερ ομαδικος, ο σουπερ σκορερ κ.τ.λ.

The Purifier Το avatar του χρήστη Yulin

Περιοχή
    Brahami city
    Thanks
    426
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 697 φορές σε 370 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν προλαβαίνει να γίνει σούπερ ομαδικός ο Λέτο γιατί σε 50 μέρες φεύγει....
    Nittens lux, horrenda procela, tenebris aeternis involuta...

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (19-03-09)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Κοιτα Σακη μου, δεν θα μας παλαβωσεις εσυ σημερα.
    Εσενα δεν σου φανηκε καλος ο Λετος??? Δηλαδη ημαρτον κολλησες απο το βαλβιδα και εσυ. Τι στο κερατο μεταδοτικη ασθενεια ειναι η εμμονη και το κολλημα??
    Ο Κωλετος, Τσιγκολελετος, κομμωτηριος σημερα ήταν σωστος ΤΖΟΛΕ-ΤΟ.
    Ηταν αντικειμενικα πολυ καλος απλα εχει πολλα νευρα ακομα!!
    Εγω προσωπικα που εφαγα και δυο κοκκινες σημερα θα εχωνα και ενα μπουκετο στο Λακερδα που δεν του εδωσε το χερι. Και αυτο γιατι μας ειπε πολλα για το συγκεκριμενο θεμα "για μενα τελειωσε το θεμα κοιταμε την ομαδα οκ Λετο?" "μετα απο τετοιες ιστοριες προσπαθεις να αποδειξεις κατι", "κυριε προεδρε τον θελω αλλα να ειναι επαγγελματιας" και πολλα αλλα να μην τα θυμηθω!!
    Μωρε Σμαρουλα δεν εχει ουσια γαμωτο. Κανει οτι κανει και μετα πεταει οτι εχει κανει στα σκουπιδια.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (18-03-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Yulin Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν προλαβαίνει να γίνει σούπερ ομαδικός ο Λέτο γιατί σε 50 μέρες φεύγει....
    Εσυ μη χασεις να πεις την κακια σου αμεσως....

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.282 φορές σε 10.828 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο καλύτερος τεχνίτης μας αλλά αυτά που κάνει τα γαμάει στο τέλος, μπορεί να περάσει 5 παίχτες άνετα και να κάνει σου πλάγιο ή να δώσει λάθος πάσα ή ακόμα χειρότερα να την δώσει στον πάτσα.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μωρε Σμαρουλα δεν εχει ουσια γαμωτο. Κανει οτι κανει και μετα πεταει οτι εχει κανει στα σκουπιδια.
    Εσυ τι περιμενες περισσοτερο σημερα για να εχει ουσια, να σου βαλει και το γκολ στο σουτ που εκανε? Ε ενταξει δεν το εβαλε. Εδω δεν στα βαζει σε αλλες περιπτωσεις ο "σεντρεφορης σου". Αλλα δεν ειχε ουσια που μαρκαρε, δεν ειχε ουσια που βοηθαγε μπροστα τον Ντιογο, εγω πρωτη φορα τον ειδα να παταει περιοχη. Δεν λεω οτι δεν υπηρξαν περιπτωσεις που εκανε μαγικα και στο τελος εδινε μια και το χαλαγε χανοντας τη μπαλλα. Αλλα νομιζω πως τον συγκεκριμενο τον εχουμε παρει με πολυ στραβο ματι. Δηλαδη περιμενουμε με 6-7 μηνες στην ομαδα να βρουμε τον κλωνο του Τζολε. Τοσο παραλογη ειμαι και τοσο πολυ Λετο-μανιακ και τοσο φανατισμενη. Ειλικρινα πες μου και αν εχω λαθος και υπερβολη να το δεχτω.
    (Ας πουμε ξερω οτι υπερβαλω με τον Βαλβερδε πολλες φορες ή με τον Οθκαρ μπορω δηλαδη να δω και το σωστο και το λαθος).

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο καλύτερος τεχνίτης μας αλλά αυτά που κάνει τα γαμάει στο τέλος, μπορεί να περάσει 5 παίχτες άνετα και να κάνει σου πλάγιο ή να δώσει λάθος πάσα ή ακόμα χειρότερα να την δώσει στον πάτσα.
    Συμμφωνω με αυτο που λες αλλα ειναι λογος ας πουμε να μην το θελουμε στην ομαδα. Εγραψα και πιο πανω στο Σακη, μηπως τελικα ειμαστε και λιγο προκατειλημμένοι με τον τυπο με τα διαφορα περιστατικα που εχουν γινει?
    Περιμενουμε δηλαδη αντι-Τζολε ή δεν ξερω και εγω κλωνο του Τζολε μεσα σε 6-7 μηνες που ειναι και δανεικος εδω που τα λεμε.
    Δεν ξερω πραγματικα πιστευετε οτι δεν ειμαι καθολου αντικειμενικη με το Λετο?

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Ignore User

Προεπιλογή

Εσυ τι περιμενες περισσοτερο σημερα για να εχει ουσια, να σου βαλει και το γκολ στο σουτ που εκανε? Ε ενταξει δεν το εβαλε. Εδω δεν στα βαζει σε αλλες περιπτωσεις ο "σεντρεφορης σου". Αλλα δεν ειχε ουσια που μαρκαρε, δεν ειχε ουσια που βοηθαγε μπροστα τον Ντιογο, εγω πρωτη φορα τον ειδα να παταει περιοχη. Δεν λεω οτι δεν υπηρξαν περιπτωσεις που εκανε μαγικα και στο τελος εδινε μια και το χαλαγε χανοντας τη μπαλλα. Αλλα νομιζω πως τον συγκεκριμενο τον εχουμε παρει με πολυ στραβο ματι. Δηλαδη περιμενουμε με 6-7 μηνες στην ομαδα να βρουμε τον κλωνο του Τζολε. Τοσο παραλογη ειμαι και τοσο πολυ Λετο-μανιακ και τοσο φανατισμενη. Ειλικρινα πες μου και αν εχω λαθος και υπερβολη να το δεχτω.
    (Ας πουμε ξερω οτι υπερβαλω με τον Βαλβερδε πολλες φορες ή με τον Οθκαρ μπορω δηλαδη να δω και το σωστο και το λαθος).
    Εδώ είναι το λάθος σου, πέρα απο τεχνική δεν έχουμε δει κάτι καλύτερο, μια ασιστ δεν θυμάμε να έχει βγάλει(πείτε αν κάνω λάθος), σε 6-7 μήνες δηλαδή δεν είναι έτοιμος? ο Ντιόγκο, ο Ντουντού κτλ γιατί να είναι δηλαδή?

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

τρομερός τεχνίτης!!!! θα μπορούσε να γίνει ένας από τους καλούς χαφ της Ευρώπης!!! αλλά δεν φτάνει το ταλέντο.....θέλει και μυαλό....εκτός και αν τον στρώσουν εκεί στο Λιβερπουλ!!!!

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Ignore User

Προεπιλογή

Συμμφωνω με αυτο που λες αλλα ειναι λογος ας πουμε να μην το θελουμε στην ομαδα.
    Ο λόγος που δεν τον θέλουμε στην ομάδα είναι η συμπεριφορά του, καλώς ή κακώς έχουμε έναν προπονητή που θέλει πειθαρχία στην ομάδα και ο Λέτο απλά δεν μπορεί, δεν ξέρω αν νομίζει οτι είναι κανας μάγκας ή το κάνει γιατί θέλει να πάει στην Λίβερπουλ σύντομα..

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Εδώ είναι το λάθος σου, πέρα απο τεχνική δεν έχουμε δει κάτι καλύτερο, μια ασιστ δεν θυμάμε να έχει βγάλει(πείτε αν κάνω λάθος), σε 6-7 μήνες δηλαδή δεν είναι έτοιμος? ο Ντιόγκο, ο Ντουντού κτλ γιατί να είναι δηλαδή?
    Κοιτα ο Τσιγκολελετος το διαστημα Νοεμβριος-Δεκεμβριος και αρχες Γεναρη (γιατι μετα ολη η ομαδα δεν βλεποταν)ηταν ο Λετο που ολοι θελουμε να βλεπουμε (ασε που τον τελευταιο μηνα εχει παιξει δυο ολα και ολα παιχνιδια με ΣΕ με την οποια δεν ηταν και ο χειροτερος εδω που τα λεμε αντιθετως ο πιο φιλοτιμος, με τον ΗΡΑ που δεν βλεποταν αλλα αλλου εχω πει τη γνωμη μου γι αυτο το παιχνιδι και ενα τριτο σημερα στο οποιο ταπεινη μου αποψη οτι τα πηγε πολυ καλα). Να σου πω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα, στον αγωνα του Ολυμπιακου με το παραρτημα εβγαλε τρεις ασοστ παρτο βαλτο σε μπελουτσι, ντιογο (που το εβαλε κιολας) και αν θυμαμαι καλα οσκρ η τριτη. Εχει δειξει δειγματα του ταλεντου του δεν μπορουμε να μην του το αναγνωρισουμε αυτο.
    Τελος παντων δεν αντιδικω με σενα διαλογο κανουμε και εμενα προσωπικα μου κανει καλο για να μην βλεπω φανατισμενα καποια πραγματα (καποιους παιχτες τελοπαντων).

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Ignore User

Προεπιλογή

Κοιτα ο Τσιγκολελετος το διαστημα Νοεμβριος-Δεκεμβριος και αρχες Γεναρη (γιατι μετα ολη η ομαδα δεν βλεποταν)ηταν ο Λετο που ολοι θελουμε να βλεπουμε (ασε που τον τελευταιο μηνα εχει παιξει δυο ολα και ολα παιχνιδια με ΣΕ με την οποια δεν ηταν και ο χειροτερος εδω που τα λεμε αντιθετως ο πιο φιλοτιμος, με τον ΗΡΑ που δεν βλεποταν αλλα αλλου εχω πει τη γνωμη μου γι αυτο το παιχνιδι και ενα τριτο σημερα στο οποιο ταπεινη μου αποψη οτι τα πηγε πολυ καλα). Να σου πω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα, στον αγωνα του Ολυμπιακου με το παραρτημα εβγαλε τρεις ασοστ παρτο βαλτο σε μπελουτσι, ντιογο (που το εβαλε κιολας) και αν θυμαμαι καλα οσκρ η τριτη. Εχει δειξει δειγματα του ταλεντου του δεν μπορουμε να μην του το αναγνωρισουμε αυτο.
    Τελος παντων δεν αντιδικω με σενα διαλογο κανουμε και εμενα προσωπικα μου κανει καλο για να μην βλεπω φανατισμενα καποια πραγματα (καποιους παιχτες τελοπαντων).
    Καμιά αντιδικία, κουβέντα κάνουμε , Μπαλλίτσα ξέρει..μπόλικη, αλλα είναι σκατόμυαλος το κέρατο μου, καλά αν είχε μυαλό δεν θα ήταν σε μας αλλά τεσπα.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω μαζι σου ειμαι.

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω μαζι σου ειμαι.
    Κάτι έχεις εσύ σήμερα συμφωνείς πολύ εύκολα χωρίς να κράζεις παίχτες

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Κάτι έχεις εσύ σήμερα συμφωνείς πολύ εύκολα χωρίς να κράζεις παίχτες
    Λετο αλανι , για παντα στο λιμανι!

Σελίδα 87 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 374757677783848586878889909197107117127137 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές