Du3lisT (18-03-09)
Du3lisT (18-03-09)
Οκ Σμαρούλα, επαναδιατυπώνω για να μην φανώ κακός και εμπαθής!
Νομίζω ότι ο Λέτο είναι ένας από τους καλύτερους τεχνίτες παίχτες που πέρασαν από τον Ολυμπιακό! Μεγάλο ταλέντο!
Κρίμα που σε 50 μέρες φεύγει![]()
kouzoulo (19-03-09)
ΕΜΠΑΘΕΙΣ! ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΙ!
Θα τα πω σοβαρα για το Λετο αλλα μετα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μισο λεπτο εδω εχω μια ενσταση. Ολα οσα εχουν γινει τα εχουμε μαθει απο τους ΑΡΔ. Σωστα? Πως ξερουμε οτι οσα εχουν βγει λενε ολη τη αληθεια. Μου αρεσει πολυ η πειθαρχια στην ομαδα και μαλιστα αν ειχες διαβασει παλιοτερο ποστ μου εγραφα οτι τον Βαλβιδα τον καπελωσε ο Κοκκαλης με την υποθεση Λετο. ΟΜΩΣ εχω την εντυπωση και οτι ο Ερνεστος εχει κολλημα με τον συγκεκριμενο! Ειναι μονιμως η πρωτη του αλλαγη λες και ειναι ο χειροτερος παντα, ειναι μονιμως στη "σεντρα" και τις τελευταιες μερες τον εχει αδιασει απιστευτα.
Προσεξε δεν λεω οτι και ο Λετο ειναι κανενα καλο παιδακι αλλα ρε συ ειναι αυτο που εχω ξαναπει πολλες φορες, ειναι παιδι και ως δασκαλος ο Ερνεστος θα επρεπε να τον φερει με τα νερα του και να του βρει το κουμπι του. Αυτο ειναι ουσιαστικα και το λαθος που καταλογιζω στο Βαλβερδε, οτι δεν χειρηστικε σωστα απο την αρχη το θεμα και στο τελος καπελωθηκε.
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Πως γενεν ατο??
Συμφωνησες δευτερη φορα μεσα σε μια ωρα με μενα?? Και για το Λετο???
Χαιρομαι.
Αυτο δειχνει δυο πραγματα.
Ή οτι οντως συμφωνεις ειλικρινα μαζι μου
Ή οτι με δουλευεις κανονικοτατα!
Δεν βαριεσαι και μονο που εχω αποδειξεις οτι συμφωνεις μαζι μου γαι το Λετο μου φτανει!!![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΕΤΟ
ΚΑΝΤΟΥΣ ΤΟ ΚΩΛΙ ΚΟΥΦΕΤΟ
ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ ΚΑΝΕ ΝΤΡΙΠΛΑ ΛΕΤΟ
ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΦΙΛΕΤΟ
ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΕΡΑΣ ΛΕΤΟ
ΕΦΑΓΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΚΕΤΟ
ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΕΤΟ
ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΕΤΟ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Du3lisT (19-03-09)
Αρα μας κανει!!
θα του βαλουμε εμεις μυαλο.
Κοιτα εχει ενα ελαφρυντικο. Περισυ δεν ειχε παιξει καθολου, φετος θελει μια μπαλα μονος του για να δειξει οτι αξιζει και βεβαια δεν ξεχνα οτι ειναι "υπαλληλος" Λιβερπουλ και οχι καμιας κολοπετεινιτσας. Αυτο ειναι κακο για εμας σιγουρα.
Yulin (19-03-09), _MinoGavros (19-03-09)
Συνεχιζω παντως να μην βλεπω πως ετουτος εδω ειναι καλυτερος (και ακριβοτερος ακολουθως) απο τον Λουα-Λουα.
Μπορω να βρω 500 ντριμπλερ-μαγους σαν και αυτον.
Κανει τιποτα παραπανω ομως απο αυτο?
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
kouzoulo (19-03-09)
Ο Μπενίτεθ έκλεισε για πάντα στην Λίβερπουλ. Με όρο στο συμβόλαιο του, μόλις σταματήσει να προπονεί τους reds, να αναλάβει προπονητής ο γιός του.
(αυτός είναι ο όρος που ξέχασε να βάλει ο Σερ)
smageo (19-03-09)
kouzoulo (19-03-09)
Ασε τον επαγγελματισμο του Βαλβερδε δεν θελω και πολυ να τον σχολιασω ειλικρινα. Οτι δεν ειναι κολλημενος δεν καταφερε να μου το αποδειξει ακομα. Τελος παντων ξαναειπα οτι το ξερω στην κριτικη μου ειμαι υπερβολικη με το Βαλβερδε. Οσο για το Λετο μακαρι να εμενε αλλα δεν το βλεπω! Και μακαρι να εμενε οχι ως δανεικος γιατι εκει μπορει να βλεπαμε και αλλο παιχτη εντελως διαφορετικο απαλαγμενο απο τα αγχη του και πολλα αλλα.
Δεν βαριεσαι στην τελικη τι μενει εγω και εσυ (και εννοω ολους τους γαυρους κουβεντα να κανουμε για ολους αλλα να ειμαστε και οι μοναδικοι πιστοι στην ομαδα χωρις κανενα παχυλο συμβολαιο κιολας)![]()
Οκ τοτε με την ευχη σου προεδρε μπορω να παω για νανι!!
Να ισιωσω λιγο γιατι μεσα σε 48 ωρες 3 ωρες υπνου δεν με φτανουν, και κατω απο τετοιες συνθηκες.
Καλο βραδυ σε ολους καλη συνεχεια!!
Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκαν και σημερα τα γραφομενα μου. Δεν ειχα καμια προθεση εξαλλου!
Καιιιιιι .......... κανε κατι Σακη να μεινει ο τσιγκολελετος!!![]()
smageo (19-03-09)
Bookmarks