Μου άρεσε πολύ σήμερα για όσο έπαιξε και είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό για τον Λέτο.
Αραγε θα ξεκινήσει με Λέτο ή Τζόλε???
Μου άρεσε πολύ σήμερα για όσο έπαιξε και είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό για τον Λέτο.
Δειχνει σημαδια βελτιωσης και μπραβο του για αυτο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
πολυ καλος σημερα ο Λετο. του βγηκε η πρωτη ντριπλα και μετα του πηγαιναν ολα τελεια!!!! το 3ο γκολ ειναι δικο του!!! ετρεξε και κερδισε μια (σχεδον) χαμενη μπαλια, εκανε ρομπα εναν αμυντικο και πασαρε στον Τορο. γενικα μολις μπηκε ανεβηκαμε επιθετικα!!! μου αρεσε παρα πολυ σημερα!!!
mpak (19-12-08)
Έτσι πρέπει να παίζει ο Λέτο και ακόμα καλύτερα. Γιατί μπορεί.
Πολύ ωραίος σήμερα.
... there's no such thing as "too much"...
Δεν απεφυγε τα κωλοπαιδαριλικια αλλα ηταν η καλυτερη εμφανιση του με τον Ολυμπιακο. Μαγεια η κινηση στο 3ο γκολ αλλα η σεντρα πηγαινε "αλλου γι' αλλου" και κοντραρισε και πηγε στον Τοροσιδη
Πολυ καλος παντως, δυο φορες εδωσε μετα την ντριπλα πασα και βαλαμε 2 γκολ. Θα το ξαναδουμε αυτο σε περιπου 5 μηνες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (19-12-08)
η ντρίπλα ζιζού εκεί στ αριστερά νομίζω πως είναι λόγος για να πηγαίνεις στο γήπεδο...
βασικά του έπιανε ότι επιχειρούσε...οχι οτι έκανε κάτι διαφορετικό...
αλλά γενικά βλέπω σε αυτόν τον παίχτη πως σωματικά είναι λίγο φόβητρο για τον αντίπαλο.δλδ κολώνουν λίγο να πάνε κατα πάνω του γιατί στη δύναμη ξέρουν πως δεν έχουν ελπίδα...
επιτελους εουσιαστικο παιχνιδι απο αυτον.απο τη στιγμη που μπηκε αποκτησαμε αριστερη πλευρα.τετοιες εμφανισεις θελουμε απο αυτον.ο παγκος του εκανε καλο και του εβαλε μυαλο.θα δουμε και στην συνεχεια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ετσι πρπει να ασφαλίζουμε το ματσ και μετα μπες και κανε οτι θες
kouzoulo (19-12-08)
Η σέντρα, όπως λέει κι ο Σάκης, πάει πριν την κόντρα στο δεύτερο δοκάρι. Κι εκεί γκολ θα ήταν!
Ο Λέτο ανοίγει πολύ την μπάλα. Και τα πόδια του. Ακόμα και στο τρίτο γκολ, κάνει μεν ωραία την κίνηση αλλά την διώχνει πολύ και πρέπει να τσακιστεί να την μαζέψει....
Πολύ ωραίος χτες, μου άρεσε.
αν βαλει το μυαλο του σε λειτουργια καθολη τη διαρκεια του αγωνα (γιατι μερικες στιγμες δειχνει να το εχει κλειστο) τοτε θα τα παει καλα. Μπαλλα ξερει, τις φασεις τις κυνηγαει, τα τελειωματα πρεπει να βελτιωσει και κυριως να σκεφτεται λιγο περισσοτερο καθ ολη τη διαρκεια του αγωνα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τεχνικη εχει, κορμι εχει, διασκελισμο τρομερο διαθετει, το μονο που του λειπει ειναι συγκεντρωση και να καταλαβει οτι πρεπει να παιζει για την ομαδα κατι που στη τελικη θα ωφελησει και τον ιδιο.
Ελπιζω να εχει συνεχεια η χθεσινη του εμφανιση και να μην επαληθευτει ο αντμιν οτι θα ξαναδουμε τετοια το Μαη π'ανθιζουν τα κλαρια και βγαζει η γη χορταρι.
ο λέτο είναι ψηλός , δυνατό κορμί , με μεγάλο διασκελισμό , ντριμπλαδόρος και "κορδελάκιας" .
σέντρα δεν έχει - μήπως δεν είναι τελικά πλάγιος χαφ ;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Στη Λατινικη Αμερικη οι πλαγιοι δεν αναλωνονται να βγαζουν σεντρες, αλλα μαθαινουν να μπουκαρουν με τη μπαλλα. Οι σεντραδοροι ειναι για τη Νορβηγια, για πιο νοτια δε κανουν.
Ε, αν έβγαζε και καμμιά σεντρούλα όπως ο ομοεθνής του ο Γκαλέτι δεν θα μας χάλαγε κιόλας!
Αν και χθες καλά την πήγαινε την σέντρα πριν κοντράρει...
Τεσπα, γουστα ειναι αυτα. Οι Αγγλοι απο τοτε που κοψαν τις σεντρες κυριαρχουν στην Ευρωπη (για συλλογους μιλαω), η δε Λιβερπουλ εδιωξε τον Κραουτς και παιζει με τη μπαλλα κατω και παει φουλ για τιτλο απο κει που τερματιζε με 20 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο.
Προσωπικα, θελω να βλεπω τη μπαλλα να κυλαει στο χορτο κι οχι να ιπταται.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Αυτός ακόμα δουλεύεται.
Μου κάνει τεράστια εντύπωση να ισχυρίζεστε ότι ένας παίχτης που εκτελεί στημένα ( άρα έχει τεχνική κατάρτιση να στείλει την μπάλα συστημένη) δεν έχει σέντρα!
Φυσικά έχει και σέντρα αλλά τι γίνεται.
Επειδή σέντρα=ψιλή πάσα, και ως γνωστόν δεν γουστάρει τις πάσες παρά μόνο αν είναι ανάγκη , αποφασίζει τελευταία στιγμή να βγάλει σέντρα , ενώ κανονικά θα την κράταγε, με αποτέλσμα να μην βγαίνει τόσο καλή με το αν δεν σκεφτόταν όλα αυτά.
Εχει σέντρα και θα το δείτε αν αρχίσει να γίνεται περισσότερο ομαδικός , όπως χθες.
.
Bookmarks