vincent (18-03-09)
Κοιτα Σακη μου, δεν θα μας παλαβωσεις εσυ σημερα.
Εσενα δεν σου φανηκε καλος ο Λετος??? Δηλαδη ημαρτον κολλησες απο το βαλβιδα και εσυ. Τι στο κερατο μεταδοτικη ασθενεια ειναι η εμμονη και το κολλημα??
Ο Κωλετος, Τσιγκολελετος, κομμωτηριος σημερα ήταν σωστος ΤΖΟΛΕ-ΤΟ.
Ηταν αντικειμενικα πολυ καλος απλα εχει πολλα νευρα ακομα!!
Εγω προσωπικα που εφαγα και δυο κοκκινες σημερα θα εχωνα και ενα μπουκετο στο Λακερδα που δεν του εδωσε το χερι. Και αυτο γιατι μας ειπε πολλα για το συγκεκριμενο θεμα "για μενα τελειωσε το θεμα κοιταμε την ομαδα οκ Λετο?" "μετα απο τετοιες ιστοριες προσπαθεις να αποδειξεις κατι", "κυριε προεδρε τον θελω αλλα να ειναι επαγγελματιας" και πολλα αλλα να μην τα θυμηθω!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
vincent (18-03-09)
Παντως αμα δεν ριξουν λεφτα ουτε ο Λετο θα μεινει.
Αυτον μαλλον τον εχουμε ξεχασει δεν μπορει να τον κοστολογει 10 μυρια (με βαση τους ΑΡΔ παντα ετσι, δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι ψεμα) η λιβερπουλ ενα παιχτη που πηρε με 3 μυρια και δεν εχει παιξει καθολου σε αυτη, αλλα μονο μια χρονια δανεικος. Εγω εννοειται οτι θελω να μεινει εξαλλου τι Leto-maniac θα ημουν αν ηθελα το αντιθετο αλλα δυστυχως δεν το βλεπω.
Που εισαι Σακη να δει τι λεω για τον Κωλετο!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Νομιζω πως τον αδικουμε λιγο!! Σημερα εμενα μου θυμισε Τζολε, ασχετα με τον αν ειμαι Λετο-μανιακ μπορω να ειμαι και αντικειμενικη. Υστερει στο τελειωμα της φασης (βλεπε το σουτ με το οποιο μπορουσε να κανει το 2-3), εχει μαγικες κινησεις ειναι αληθεια αλλα δεν θα ελεγα οτι δεν ηταν ουσιαστικος. Εγω μετα απο καιρο ειδα ενα Λετο "σκυλιασμενο" να τρεχει δεξια αριστερα, να μαρκαρει να ειναι πιο ομαδικος ε ενταξει για τωρα δεν θελω κατι αλλο. Δεν μπορει απο τη μια μερα στην αλλη να ειναι ο σουπερ ομαδικος, ο σουπερ σκορερ κ.τ.λ.
kouzoulo (19-03-09)
Du3lisT (18-03-09)
Ο καλύτερος τεχνίτης μας αλλά αυτά που κάνει τα γαμάει στο τέλος, μπορεί να περάσει 5 παίχτες άνετα και να κάνει σου πλάγιο ή να δώσει λάθος πάσα ή ακόμα χειρότερα να την δώσει στον πάτσα.
Εσυ τι περιμενες περισσοτερο σημερα για να εχει ουσια, να σου βαλει και το γκολ στο σουτ που εκανε? Ε ενταξει δεν το εβαλε. Εδω δεν στα βαζει σε αλλες περιπτωσεις ο "σεντρεφορης σου". Αλλα δεν ειχε ουσια που μαρκαρε, δεν ειχε ουσια που βοηθαγε μπροστα τον Ντιογο, εγω πρωτη φορα τον ειδα να παταει περιοχη. Δεν λεω οτι δεν υπηρξαν περιπτωσεις που εκανε μαγικα και στο τελος εδινε μια και το χαλαγε χανοντας τη μπαλλα. Αλλα νομιζω πως τον συγκεκριμενο τον εχουμε παρει με πολυ στραβο ματι. Δηλαδη περιμενουμε με 6-7 μηνες στην ομαδα να βρουμε τον κλωνο του Τζολε. Τοσο παραλογη ειμαι και τοσο πολυ Λετο-μανιακ και τοσο φανατισμενη. Ειλικρινα πες μου και αν εχω λαθος και υπερβολη να το δεχτω.
(Ας πουμε ξερω οτι υπερβαλω με τον Βαλβερδε πολλες φορες ή με τον Οθκαρ μπορω δηλαδη να δω και το σωστο και το λαθος).
Συμμφωνω με αυτο που λες αλλα ειναι λογος ας πουμε να μην το θελουμε στην ομαδα. Εγραψα και πιο πανω στο Σακη, μηπως τελικα ειμαστε και λιγο προκατειλημμένοι με τον τυπο με τα διαφορα περιστατικα που εχουν γινει?
Περιμενουμε δηλαδη αντι-Τζολε ή δεν ξερω και εγω κλωνο του Τζολε μεσα σε 6-7 μηνες που ειναι και δανεικος εδω που τα λεμε.
Δεν ξερω πραγματικα πιστευετε οτι δεν ειμαι καθολου αντικειμενικη με το Λετο?
τρομερός τεχνίτης!!!! θα μπορούσε να γίνει ένας από τους καλούς χαφ της Ευρώπης!!! αλλά δεν φτάνει το ταλέντο.....θέλει και μυαλό....εκτός και αν τον στρώσουν εκεί στο Λιβερπουλ!!!!
Κοιτα ο Τσιγκολελετος το διαστημα Νοεμβριος-Δεκεμβριος και αρχες Γεναρη (γιατι μετα ολη η ομαδα δεν βλεποταν)ηταν ο Λετο που ολοι θελουμε να βλεπουμε (ασε που τον τελευταιο μηνα εχει παιξει δυο ολα και ολα παιχνιδια με ΣΕ με την οποια δεν ηταν και ο χειροτερος εδω που τα λεμε αντιθετως ο πιο φιλοτιμος, με τον ΗΡΑ που δεν βλεποταν αλλα αλλου εχω πει τη γνωμη μου γι αυτο το παιχνιδι και ενα τριτο σημερα στο οποιο ταπεινη μου αποψη οτι τα πηγε πολυ καλα). Να σου πω ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα, στον αγωνα του Ολυμπιακου με το παραρτημα εβγαλε τρεις ασοστ παρτο βαλτο σε μπελουτσι, ντιογο (που το εβαλε κιολας) και αν θυμαμαι καλα οσκρ η τριτη. Εχει δειξει δειγματα του ταλεντου του δεν μπορουμε να μην του το αναγνωρισουμε αυτο.
Τελος παντων δεν αντιδικω με σενα διαλογο κανουμε και εμενα προσωπικα μου κανει καλο για να μην βλεπω φανατισμενα καποια πραγματα (καποιους παιχτες τελοπαντων).![]()
Bookmarks