Να σαι καλά ρε Λέτο... το τι γέλιο έριξα με το Γεωργέα δε λέγεται
Ζήτησες από τον Αη Βασίλη καινούργιο παιχνίδι και σου έφερε τούτο το πτωχό παλικαράκι;
ο γεωργεας θα ειχε παλι εφιαλτες το βραδυ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Να σαι καλά ρε Λέτο... το τι γέλιο έριξα με το Γεωργέα δε λέγεται
Ζήτησες από τον Αη Βασίλη καινούργιο παιχνίδι και σου έφερε τούτο το πτωχό παλικαράκι;
consigliere (02-02-09)
Ωρες-ωρες σα να εβλεπα τον Σακιλ Ο'Νιλ να παιζει απεναντι στον Βουγιουκα, τετοια διαφορα ειχαν αυτοι οι δυο.![]()
ο γεωργέας είναι ιστορικά το παιχνιδάκι της αριστερή πλευράς του γαυρου . περίμενε και αυτός ο έρμος να γεράσει ο τζόλε αλλά έπεσε πάνω στον μαλλιά , αυτό τον αληταρά , τον γκαούτσο , τον δαιμονισμένο
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ρε μην λετε τετοια και βγει στη συνταξη...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και μονο που ξεφτυλιζει με τετοιο τροπο τους αμυντικους μου φτανει. Κατσε εδω αγορι μου και θα 'σαι αρχοντας και συ...
5μ ρε Κοκ ποσο κανει, κανε τα κουμαντα σου![]()
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Έλα ντε, πες τα χρυσοστομε! Βεβαια μετα την πελατιακη σχεση που ανοιξε με τον "Γεω-γρεα" (ετσι οπως τον εκανε) δεν ξερω μην παρει συνταξη απο τωρα ο κοντοπιθαρος. Μα τον περασε με καθε πιθανο και απιθανο τροπο το τυπακι!! Κριμα ομως γιατι δεν θα παρει γευση απο Λετο και το "δεξι μπακ" που παει Πορτσμουθ!(Η Πορτσμουθ αληθεια ξερει τι παιρνει???
)
Leto αλανι για παντα στο λιμανι !!!![]()
Για μένα αυτός θα έπρεπε να παίξει σήμερα!!! Και ασιστ και κρατάει μπάλα και γρήγορος!! Κακώς δεν τον πέρνει...
smageo (04-02-09)
Συμφωνω απολυτα. Δειχνει να μην φοβαται ουτε τις κλωτσιες και δεν μασαει και απο τσαμπουκαδες. Μαλλον αυτο φοβηθηκε ο Ερνεστος. Καπου διαβασα (αν δεν κανω λαθος στο red planet) οτι φοβηθηκε βεντετα με τους τσαμπουκαλιδες του ΜΠΑΟΚ για αυτο και αφησε τοσους πισω. Εγω παντως δεν ξερω αν φοβηθηκε βεντετα αλλα τα ποδια των παιχτων του τα φοβηθηκε σιγουρα, οι τσεκουραδες περιμενουν!! Κριμα παντως γιατι παλι αλχημειες θα κανει στην ομαδα (του εχει πει κανεις αληθεια οτι πριν χρονια ο Θρυλος ειχε αποκλειστει με τις ιδιες @@@@@ του Λεμονη απο τα Γιαννενα??)
μαλακια που δεν ειναι καν στην αποστολη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αν ειναι να αυτη η μονη αποστολη που θα χασει τοτε χαλαλι!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και στον Πειραιά μετά από καιρό βλέπουν στο πρόσωπο του Αργεντινού, τον παίκτη, ο οποίος είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον μεγάλο αρχηγό Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο αριστερό άκρο του Θρύλου.
Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες κατόπιν εισήγησης του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση συνιδιοκτησίας στην Λίβερπουλ.
Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη προσπάθεια, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό στο ταλέντο του 22χρονου με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί την παραχώρηση του. Παρ' όλα αυτά οι νταμπλούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την κίνηση ματ προτείνοντας 5 εκ. ευρώ για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του.
Μία πολύ καλή πρόταση, η οποία, σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις τους Άγγλους, οι οποίοι βλέπουν ότι όλες τους οι προσπάθειες για να πάρει ο παίκτης την πολυπόθητη άδεια εργασίας και να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ πέφτουν στο... κενό.
Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς ο Ολυμπιακός περιμένει πρώτα από τον ατζέντη του Λέτο να έρθει σε συνεννόηση με τους "Reds" και να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του για ακόμη ένα χρόνο και εν συνεχεία έχοντας τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια να κάνουν την σχετική πρόταση."
τον γουσταρω πολυ αυτον τον παιχτη απο το πρωτο φιλικο που τον ειχα δει με μια ισπανικη αν δεν κανω λαθος και ειδικα μετα το σκηνικο που του τα ειχε χωσει ο βαλβερδε εχει γινει και πολυτιμος για την ομαδα χωρις να την κρεμαει με τριπλες πισω απο τη σεντρα κλπ.μακαρι να μπορεσουμε να τον κλεισουμε τελικα.
παντως για να ειμαι και αντικειμενικος οσο καλο και αν τον θεωρω δεν νομιζω οτι κανει για τη λιβερπουλ εκτος αν τους αρκει να βλεπουν την πλατη μας(μαντσεστερ) και την επομενη 10ετια,και απο τη μερια του λετο μπορει στη λιβερπουλ να διεκδικει σημαντικοτερα πραγματα και να παιζει σε μια απο τις ιστορικοτερες ομαδες του κοσμου αλλα ποτε δεν θα γινει βασικος οπως στον θρυλο ουτε και θα γινει συνθημα στα στοματα των οπαδων τους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
smageo (04-02-09)
Εχεις δικιο αλλα καποια στιγμη πρεπει και εμεις να σηκωσουμε κεφαλι ντε (λιβερπουλ). Όμως τον θελω και εγω εδω στο λιμανι. Αρχοντας θα ειναι!
Οπως λες απο το πρωτο φιλικο ειχα παθει πλακα! Αλλα μετα με ειχε ξενερωσει τρελλα, ομως τωρα που σοβαρεψε (οχι εντελως εχει περιθωρεια ακομα) τον παω πολυ!! Βεβαια ισως και να υπερβαλω για την αξια του αλλα οπως εχω ξαναπει σε παλιοτερο post "sorry αλλα δεν ειμαι αντικειμενικη με τον συγκεκριμενο παιχτη" απλά νομιζω πως μιλαει στη μπαλα. Το εχει και το εχει και πολυ μαλιστα!!
![]()
χωρις να θελω να γινω βεβηλος μου θυμιζει ζιο με καλυτερη επιταχυνση και καλυτερη τελικη,πριν αρχιζεται να μπινελικονετε δεν συγκρινω την προσφορα τους αλλα καπως ετσι μου φαινεται.δεν εχει καμια σχεση η τεχνικη του με τον νερι ή τον λουα ξερει πολυ καλυτερη μπαλα και εχει και τρέλα που χρειαζεται αε μια ομαδα αρκει να μην την εχουν ολοι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
και εγω συμφωνω να μην τον βαλει βασικο αλλα ας τον εχει τουλαχιστον αλλαγη και αν χρειαστει να τον βαλει γυρω στο 60 και οπως θα ειναι και κουρασμενοι να τους αλλαξει τα φωτα.αν στραβωσει το ματς ποιον θα βαλει μεσα?και εκτος αυτου ο λετο ειναι ισως απο τους πιο φρεσκους παιχτες της εντεκαδας αν σκεφτουμε οτι δεν ηταν αναντικαταστατος απο την αρχη(σε σχεση με λουτσι,ντιογο,ντουντου,μπελουτσι).θυμηθειτε οτι μεχρι και τον γκαλετι ειχε βαλει αριστερα να εναλλασεται με τον τορο και ειχε μεινει εκτος στο ματς με γαλατα
το μονο που ειπα ειναι οτι εχει τεχνικη παρομοια με του ζιο,δεν το ειπα με σκοπο να μειωσω τον μαγο αλλα να δειξω ποσο μου αρεσει ο λετο,τωρα η συγκριση με τον νερι εγινε μονο στην τεχνικη και το εκανα μονο και μονο για να δειξω οτι ο λετο ειναι το κατι αλλο.
ελπιζω να το εφτιαξα λιγο
Bookmarks