Σελίδα 47 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 71727374344454647484950515767778797147 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 921 έως 940 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ο γεωργεας θα ειχε παλι εφιαλτες το βραδυ...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη Red$mile

Thanks
    3.759
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.749 φορές σε 1.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να σαι καλά ρε Λέτο... το τι γέλιο έριξα με το Γεωργέα δε λέγεται
    Ζήτησες από τον Αη Βασίλη καινούργιο παιχνίδι και σου έφερε τούτο το πτωχό παλικαράκι;

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (02-02-09)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ωρες-ωρες σα να εβλεπα τον Σακιλ Ο'Νιλ να παιζει απεναντι στον Βουγιουκα, τετοια διαφορα ειχαν αυτοι οι δυο.

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ο γεωργέας είναι ιστορικά το παιχνιδάκι της αριστερή πλευράς του γαυρου . περίμενε και αυτός ο έρμος να γεράσει ο τζόλε αλλά έπεσε πάνω στον μαλλιά , αυτό τον αληταρά , τον γκαούτσο , τον δαιμονισμένο
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε μην λετε τετοια και βγει στη συνταξη...
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

اولمبياكوس Το avatar του χρήστη Saint

Thanks
    127
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 252 φορές σε 133 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Και μονο που ξεφτυλιζει με τετοιο τροπο τους αμυντικους μου φτανει. Κατσε εδω αγορι μου και θα 'σαι αρχοντας και συ...
    5μ ρε Κοκ ποσο κανει, κανε τα κουμαντα σου
    "...the last and final moment is yours,
    that agony is your triumph"

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Saint Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και μονο που ξεφτυλιζει με τετοιο τροπο τους αμυντικους μου φτανει. Κατσε εδω αγορι μου και θα 'σαι αρχοντας και συ...
    5μ ρε Κοκ ποσο κανει, κανε τα κουμαντα σου
    Έλα ντε, πες τα χρυσοστομε! Βεβαια μετα την πελατιακη σχεση που ανοιξε με τον "Γεω-γρεα" (ετσι οπως τον εκανε) δεν ξερω μην παρει συνταξη απο τωρα ο κοντοπιθαρος. Μα τον περασε με καθε πιθανο και απιθανο τροπο το τυπακι!! Κριμα ομως γιατι δεν θα παρει γευση απο Λετο και το "δεξι μπακ" που παει Πορτσμουθ! (Η Πορτσμουθ αληθεια ξερει τι παιρνει??? )
    Leto αλανι για παντα στο λιμανι !!!

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για μένα αυτός θα έπρεπε να παίξει σήμερα!!! Και ασιστ και κρατάει μπάλα και γρήγορος!! Κακώς δεν τον πέρνει...

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (04-02-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Συμφωνω απολυτα. Δειχνει να μην φοβαται ουτε τις κλωτσιες και δεν μασαει και απο τσαμπουκαδες. Μαλλον αυτο φοβηθηκε ο Ερνεστος. Καπου διαβασα (αν δεν κανω λαθος στο red planet) οτι φοβηθηκε βεντετα με τους τσαμπουκαλιδες του ΜΠΑΟΚ για αυτο και αφησε τοσους πισω. Εγω παντως δεν ξερω αν φοβηθηκε βεντετα αλλα τα ποδια των παιχτων του τα φοβηθηκε σιγουρα, οι τσεκουραδες περιμενουν!! Κριμα παντως γιατι παλι αλχημειες θα κανει στην ομαδα (του εχει πει κανεις αληθεια οτι πριν χρονια ο Θρυλος ειχε αποκλειστει με τις ιδιες @@@@@ του Λεμονη απο τα Γιαννενα??)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

μαλακια που δεν ειναι καν στην αποστολη
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

13. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

k79 (04-02-09), sirkostas (04-02-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν ειναι να αυτη η μονη αποστολη που θα χασει τοτε χαλαλι!!
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "Ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και στον Πειραιά μετά από καιρό βλέπουν στο πρόσωπο του Αργεντινού, τον παίκτη, ο οποίος είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον μεγάλο αρχηγό Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο αριστερό άκρο του Θρύλου.
    Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες κατόπιν εισήγησης του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση συνιδιοκτησίας στην Λίβερπουλ.
    Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη προσπάθεια, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό στο ταλέντο του 22χρονου με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί την παραχώρηση του. Παρ' όλα αυτά οι νταμπλούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την κίνηση ματ προτείνοντας 5 εκ. ευρώ για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του.
    Μία πολύ καλή πρόταση, η οποία, σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις τους Άγγλους, οι οποίοι βλέπουν ότι όλες τους οι προσπάθειες για να πάρει ο παίκτης την πολυπόθητη άδεια εργασίας και να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ πέφτουν στο... κενό.
    Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς ο Ολυμπιακός περιμένει πρώτα από τον ατζέντη του Λέτο να έρθει σε συνεννόηση με τους "Reds" και να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του για ακόμη ένα χρόνο και εν συνεχεία έχοντας τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια να κάνουν την σχετική πρόταση."

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από smageo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ειναι να αυτη η μονη αποστολη που θα χασει τοτε χαλαλι!!
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "Ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και στον Πειραιά μετά από καιρό βλέπουν στο πρόσωπο του Αργεντινού, τον παίκτη, ο οποίος είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον μεγάλο αρχηγό Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο αριστερό άκρο του Θρύλου.
    Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες κατόπιν εισήγησης του Ερνέστο Βαλβέρδε, οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση συνιδιοκτησίας στην Λίβερπουλ.
    Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη προσπάθεια, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό στο ταλέντο του 22χρονου με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί την παραχώρηση του. Παρ' όλα αυτά οι νταμπλούχοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την κίνηση ματ προτείνοντας 5 εκ. ευρώ για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του.
    Μία πολύ καλή πρόταση, η οποία, σίγουρα θα βάλει σε σκέψεις τους Άγγλους, οι οποίοι βλέπουν ότι όλες τους οι προσπάθειες για να πάρει ο παίκτης την πολυπόθητη άδεια εργασίας και να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ πέφτουν στο... κενό.
    Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς ο Ολυμπιακός περιμένει πρώτα από τον ατζέντη του Λέτο να έρθει σε συνεννόηση με τους "Reds" και να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του για ακόμη ένα χρόνο και εν συνεχεία έχοντας τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια να κάνουν την σχετική πρόταση."
    τον γουσταρω πολυ αυτον τον παιχτη απο το πρωτο φιλικο που τον ειχα δει με μια ισπανικη αν δεν κανω λαθος και ειδικα μετα το σκηνικο που του τα ειχε χωσει ο βαλβερδε εχει γινει και πολυτιμος για την ομαδα χωρις να την κρεμαει με τριπλες πισω απο τη σεντρα κλπ.μακαρι να μπορεσουμε να τον κλεισουμε τελικα.

παντως για να ειμαι και αντικειμενικος οσο καλο και αν τον θεωρω δεν νομιζω οτι κανει για τη λιβερπουλ εκτος αν τους αρκει να βλεπουν την πλατη μας(μαντσεστερ) και την επομενη 10ετια,και απο τη μερια του λετο μπορει στη λιβερπουλ να διεκδικει σημαντικοτερα πραγματα και να παιζει σε μια απο τις ιστορικοτερες ομαδες του κοσμου αλλα ποτε δεν θα γινει βασικος οπως στον θρυλο ουτε και θα γινει συνθημα στα στοματα των οπαδων τους.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

smageo (04-02-09)

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Katalanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον γουσταρω πολυ αυτον τον παιχτη απο το πρωτο φιλικο που τον ειχα δει με μια ισπανικη αν δεν κανω λαθος και ειδικα μετα το σκηνικο που του τα ειχε χωσει ο βαλβερδε εχει γινει και πολυτιμος για την ομαδα χωρις να την κρεμαει με τριπλες πισω απο τη σεντρα κλπ.μακαρι να μπορεσουμε να τον κλεισουμε τελικα.

παντως για να ειμαι και αντικειμενικος οσο καλο και αν τον θεωρω δεν νομιζω οτι κανει για τη λιβερπουλ εκτος αν τους αρκει να βλεπουν την πλατη μας(μαντσεστερ) και την επομενη 10ετια,και απο τη μερια του λετο μπορει στη λιβερπουλ να διεκδικει σημαντικοτερα πραγματα και να παιζει σε μια απο τις ιστορικοτερες ομαδες του κοσμου αλλα ποτε δεν θα γινει βασικος οπως στον θρυλο ουτε και θα γινει συνθημα στα στοματα των οπαδων τους.
    Εχεις δικιο αλλα καποια στιγμη πρεπει και εμεις να σηκωσουμε κεφαλι ντε (λιβερπουλ ). Όμως τον θελω και εγω εδω στο λιμανι. Αρχοντας θα ειναι!
    Οπως λες απο το πρωτο φιλικο ειχα παθει πλακα! Αλλα μετα με ειχε ξενερωσει τρελλα, ομως τωρα που σοβαρεψε (οχι εντελως εχει περιθωρεια ακομα ) τον παω πολυ!! Βεβαια ισως και να υπερβαλω για την αξια του αλλα οπως εχω ξαναπει σε παλιοτερο post "sorry αλλα δεν ειμαι αντικειμενικη με τον συγκεκριμενο παιχτη" απλά νομιζω πως μιλαει στη μπαλα. Το εχει και το εχει και πολυ μαλιστα!!

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Εχεις δικιο αλλα καποια στιγμη πρεπει και εμεις να σηκωσουμε κεφαλι ντε (λιβερπουλ ). Όμως τον θελω και εγω εδω στο λιμανι. Αρχοντας θα ειναι!
    Οπως λες απο το πρωτο φιλικο ειχα παθει πλακα! Αλλα μετα με ειχε ξενερωσει τρελλα, ομως τωρα που σοβαρεψε (οχι εντελως εχει περιθωρεια ακομα ) τον παω πολυ!! Βεβαια ισως και να υπερβαλω για την αξια του αλλα οπως εχω ξαναπει σε παλιοτερο post "sorry αλλα δεν ειμαι αντικειμενικη με τον συγκεκριμενο παιχτη" απλά νομιζω πως μιλαει στη μπαλα. Το εχει και το εχει και πολυ μαλιστα!!
    χωρις να θελω να γινω βεβηλος μου θυμιζει ζιο με καλυτερη επιταχυνση και καλυτερη τελικη,πριν αρχιζεται να μπινελικονετε δεν συγκρινω την προσφορα τους αλλα καπως ετσι μου φαινεται.δεν εχει καμια σχεση η τεχνικη του με τον νερι ή τον λουα ξερει πολυ καλυτερη μπαλα και εχει και τρέλα που χρειαζεται αε μια ομαδα αρκει να μην την εχουν ολοι
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συμφωνω απολυτα. Δειχνει να μην φοβαται ουτε τις κλωτσιες και δεν μασαει και απο τσαμπουκαδες. Μαλλον αυτο φοβηθηκε ο Ερνεστος. Καπου διαβασα (αν δεν κανω λαθος στο red planet) οτι φοβηθηκε βεντετα με τους τσαμπουκαλιδες του ΜΠΑΟΚ για αυτο και αφησε τοσους πισω. Εγω παντως δεν ξερω αν φοβηθηκε βεντετα αλλα τα ποδια των παιχτων του τα φοβηθηκε σιγουρα, οι τσεκουραδες περιμενουν!! Κριμα παντως γιατι παλι αλχημειες θα κανει στην ομαδα (του εχει πει κανεις αληθεια οτι πριν χρονια ο Θρυλος ειχε αποκλειστει με τις ιδιες @@@@@ του Λεμονη απο τα Γιαννενα??)

Πάντως σε τέτοιο μάτς είναι φαβορί για τσαμπουκά και κόκκινη και ίσως καλά κάνει και μένει έξω
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο γεωργεας θα ειχε παλι εφιαλτες το βραδυ...

Μπα δεν κοιμήθηκε γιατί είχε "απο πίσω ένα βάρος"
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως σε τέτοιο μάτς είναι φαβορί για τσαμπουκά και κόκκινη και ίσως καλά κάνει και μένει έξω
    και εγω συμφωνω να μην τον βαλει βασικο αλλα ας τον εχει τουλαχιστον αλλαγη και αν χρειαστει να τον βαλει γυρω στο 60 και οπως θα ειναι και κουρασμενοι να τους αλλαξει τα φωτα.αν στραβωσει το ματς ποιον θα βαλει μεσα?και εκτος αυτου ο λετο ειναι ισως απο τους πιο φρεσκους παιχτες της εντεκαδας αν σκεφτουμε οτι δεν ηταν αναντικαταστατος απο την αρχη(σε σχεση με λουτσι,ντιογο,ντουντου,μπελουτσι).θυμηθειτε οτι μεχρι και τον γκαλετι ειχε βαλει αριστερα να εναλλασεται με τον τορο και ειχε μεινει εκτος στο ματς με γαλατα

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Ignore User

Προεπιλογή

χωρις να θελω να γινω βεβηλος μου θυμιζει ζιο με καλυτερη επιταχυνση και καλυτερη τελικη,πριν αρχιζεται να μπινελικονετε δεν συγκρινω την προσφορα τους αλλα καπως ετσι μου φαινεται.δεν εχει καμια σχεση η τεχνικη του με τον νερι ή τον λουα ξερει πολυ καλυτερη μπαλα και εχει και τρέλα που χρειαζεται αε μια ομαδα αρκει να μην την εχουν ολοι
    Κοιτα αμα στρωσει και το τελειωμα του τοτε ναι μπορει και να τον συγκρινω με το Ζιο, τωρα με τιποτα!! Παντως δεν εχει μονο τρελλα αλλα και κοτσια νομιζω ο μικρος. Τσαμπουκαλευεται και δεν κολαει πουθενα!!

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από manosss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε υπεγραψες την καταδικη σου..
    Θα σε παρει στο κυνηγι ο Σταθης , η Ελευθερια , ο Σακης και αλλα 300 μελη που προσκεινται σε παρομοιες αποψεις..
    Νομιζω οτι το σοφοτερο που μπορεις να κανεις απο δω και περα ειναι να μεταναστευσεις στη Γη του πυρος, περνωντας την υπολοιπη ζωη σου μελετωντας λεπτο προς λεπτο τα 20 χρονια καριερας του Τζορτζεβιτς..
    Φιλικα, Μανος
    το μονο που ειπα ειναι οτι εχει τεχνικη παρομοια με του ζιο,δεν το ειπα με σκοπο να μειωσω τον μαγο αλλα να δειξω ποσο μου αρεσει ο λετο,τωρα η συγκριση με τον νερι εγινε μονο στην τεχνικη και το εκανα μονο και μονο για να δειξω οτι ο λετο ειναι το κατι αλλο.

ελπιζω να το εφτιαξα λιγο

Το avatar του χρήστη manosss

Περιοχή
    Pireas oe oe oe
    Thanks
    351
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 387 φορές σε 197 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

το μονο που ειπα ειναι οτι εχει τεχνικη παρομοια με του ζιο,δεν το ειπα με σκοπο να μειωσω τον μαγο αλλα να δειξω ποσο μου αρεσει ο λετο,τωρα η συγκριση με τον νερι εγινε μονο στην τεχνικη και το εκανα μονο και μονο για να δειξω οτι ο λετο ειναι το κατι αλλο.

ελπιζω να το εφτιαξα λιγο
    Πλακα σου κανω ρε φιλε μην ψαρωνεις.
    Βεβαια οι υπολοιποι δεν ξερω πως θα τον παρουν... Χιχιχι

Σελίδα 47 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 71727374344454647484950515767778797147 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές