voskos_7 (26-05-14)
voskos_7 (26-05-14)
Ο Καναδός τον επεσήμανε, άρα, άποψή μου είναι ότι πρέπει να τον ενθαρρύνουμε και να τον παρακολουθούμε, καθώς οι πειρασμοί είναι πολλοί...
Θέλει και ταλέντο... Άμα δεν το χεις με την καμία, καταλήγεις απέναντι, "μπας και..."... Μιλάει η πείρα, τώρα...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
dimace (26-05-14)
Ωραίος ο Πρόεδρος. Συγκινητικός και ενωτικός. Θα δείτε πως όπως μας έβγαλε ασπροπρόσωπους με την ομάδα, το ίδιο θα κάνει και με τον δήμο. Ολυμπιακός, νικητής παντού: μέσα και έξω από τα γήπεδα!
Εχει δίκιο ο Μέγιστος στο ότι ουσιαστικά 1.100.000 συμπατριώτες μας ανήκουν στην Χ.Α. Το μέγεθος του εκλογικού σώματος είναι αντιπροσωπευτικότατο και υποδηλώνει τις πραγματικές δυνάμεις των πολιτικών παρατάξεων. Το λάθος είναι στο όριο του στατιστικού σφάλματος. Η ΧΑ αυτή την στιγμή συγκεντρώνει διψήφια νούμερα και τα ποσοστά τους αποδεικνύεται ότι έχουν αυξητική τάση.
Φυσικά είμαι από αυτούς που σέβονται απόλυτα όλες τις πολιτικές πεποιθήσεις και ας διαφωνώ κάθετα με τις απόψεις τους. Δεν βρίσκω π.χ μικρότερη την επικινδυνότητα των συναδέλφων του Τσοχατζόπουλου, του Βουλγαράκη, του Μπαλτάκου και των άλλων παλληκαριών της Μεταπολίτευσης. Η ΧΑ, το ΚΚΕ και τα άλλα κόμματα του ακραίου χώρου τα θεωρώ μεσσαιωνικού τύπου, αλλά από την στιγμή που συγκεντρώνουν σημαντικά ποσοστά οφείλουμε να σεβαστούμε το αποτέλεσμα του εκλογικού σώματος.
Οταν θα φτάσουμε στο σημείο να μην ασχολούμαστε καθόλου στην καθημερινή μας ζωή(και γενικά στην ζωή μας) με τα κόμματα, τις κυβερνήσεις, τους δημάρχους, τους πολιτευτές κτλ. τότε σημαίνει ότι θα έχουμε βρεθεί στον ίσιο δρόμο. Απέχουμε όμως μάλλον ακόμα δεκαετίες ολόκληρες για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
* Kαι κάτι τελευταίο. Υπάρχει κάποιος ειδησειογραφικός οργανισμός που να μπορεί να μας ενημερώσει αμερόληπτα για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα? Γιατί όπου και να σερφάρεις στο ιντερνετ και όπου και να κάνεις ζάπινγκ στα κανάλια, βλέπεις δημοσιογράφους να μιλάνε σαν εκπροσώπους κομμάτων. Τα ρεπορτάζ είναι λες και έχουν βγει από τα επιτελεία της Χαριλάου Τρικούπη και της Λεωφόρου Συγγρού κτλ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ρενα δουρου οε οε οε :p
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
γατακι λαθρεμπορα πληρωνε τωρα 20.000.000 να εχεις να πορευεσαι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
*Φυσικά και όχι: Προσπάθησε να διακρίνεις την αλήθεια και ψάξε το ρεπορτάζ από μόνος σου καλύτερα. Δεν φτάνει που οι τσάτσοι μας έχουν κάνει συναδέλφους, μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε έρευνα και να μάθουμε παρεμπιπτόντως και πολλά άλλα, θα τους απορρίψουμε και από την ενημέρωσή μας; Ε, όχι ρε φίλε - αχαριστία - δεν κάνει...
VALVERDES_7 (26-05-14)
[YOUTUBE]-EvpRumCpz8[/YOUTUBE]
REAL MEN DON'T RAPE .........
υγ. Σταθαρος ευχαριστω για την βοηθεια φιλε!
Summa summarum, τα ακροδεξιά ή ευρωσκεπτιστικά κόμματα πήραν ένα 15% στην Ευρώπη, με συμμετοχή στις εκλογές που δεν ξεπέρασε το 50%. Το θέμα είναι να δούμε ποια απο αυτά είναι επικίνδυνα και με άρωμα ναζισμού (Ελλάδα, Αυστρία, Ουγγαρία, Φινλανδία κλπ.) και ποια απλά πρεσβεύουν άρνηση απέναντι στο ευρωπαικό οικοδόδημα (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία κλπ.) Δηλαδή δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί ίσους και όμοιους τον Φάραντζ και τον Μιχαλολιάκο.
Αυτά και καλή μας βδομάδα.
voskos_7 (26-05-14)
Faithful (26-05-14)
The Dude (26-05-14)
α να χαθειτε ρε,δεν μπορει μαζι σας να πει κανεις κατι σοβαρο,αθλιοι!![]()
The Dude (26-05-14)
The Dude (26-05-14)
την ιδρωνεις την φανελα νικολακη??????????????![]()
The Dude (26-05-14)
Bookmarks