Σελίδα 816 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 31641651661671676677678679680681281381481581681781881982082683684685686691610161116121613161816 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 16.301 έως 16.320 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και την στίβω, πολύ σφιχτά, σταγόνα δεν πάει χαμένη - όλο το πίνω...

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Προβληματισμός λέει επικρατεί στην Ευρώπη για την ραγδαία και ανέξελεγκτη άνοδο των ακροδεξιών και των ακροαριστερών κομμάτων!
    Ναι... Συνεχίστε αυτήν την δημοσιονομική πολιτική και την αυστηρή λιτότητα και στη επόμενη ευρωβουλή, θα χρειάζεται μία... στρατιά κυανόκρανων κάθε φορά που θα γίνεται συνεδρίαση...

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (26-05-14)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Ε, μα βλέπεις όλους τους φετιχιστές μέσα και βάζεις βίντεο με ζευγάρι σε κρεβάτι και μπύρες... Έρχεται ο Τύπος και βάζει τον ιδρώτα στην εξίσωση...
    One way situation, που λέμε και στο χωριό μου...
    Ιδρώτα στις πατούσες, τύπε λάγνε... γιατί η ποδολαγνεία είναι δικαίωμα...
    There is a Dude in town

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (26-05-14)

Το avatar του χρήστη iosif

Περιοχή
    chalkidiki
    Thanks
    496
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 386 φορές σε 288 μηνύματα
    Ignore User

Δουρου νικητρια με διαφορα εναντια στον ''ανεξαρτητο γελαει ο κοσμος'' σγουρο και στον δημο που κατεβαζε δικο του ο μελισσανιδης τον εφαγε απο συριζαιο παλι,θεωρω οτι και η 2η θεση του γαβριηλ ειναι νικη,απλα δεν γινοταν να κερδισεις αυτον τον καμινη με την στηριξη απο ολους,σιγουρα μεσα στον χειμωνα παμε σε εκλογες και βλεπουμε....
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (26-05-14)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιδρώτα στις πατούσες, τύπε λάγνε... γιατί η ποδολαγνεία είναι δικαίωμα...

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Και την στίβω, πολύ σφιχτά, σταγόνα δεν πάει χαμένη - όλο το πίνω...

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

The Dude (26-05-14), voskos_7 (26-05-14)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Summa summarum, τα ακροδεξιά ή ευρωσκεπτιστικά κόμματα πήραν ένα 15% στην Ευρώπη, με συμμετοχή στις εκλογές που δεν ξεπέρασε το 50%. Το θέμα είναι να δούμε ποια απο αυτά είναι επικίνδυνα και με άρωμα ναζισμού (Ελλάδα, Αυστρία, Ουγγαρία, Φινλανδία κλπ.) και ποια απλά πρεσβεύουν άρνηση απέναντι στο ευρωπαικό οικοδόδημα (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία κλπ.) Δηλαδή δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί ίσους και όμοιους τον Φάραντζ και τον Μιχαλολιάκο.

Αυτά και καλή μας βδομάδα.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προβληματισμός λέει επικρατεί στην Ευρώπη για την ραγδαία και ανέξελεγκτη άνοδο των ακροδεξιών και των ακροαριστερών κομμάτων!
    Ναι... Συνεχίστε αυτήν την δημοσιονομική πολιτική και την αυστηρή λιτότητα και στη επόμενη ευρωβουλή, θα χρειάζεται μία... στρατιά κυανόκρανων κάθε φορά που θα γίνεται συνεδρίαση...

Ηχηρό χαστουκι απ'την Ακροδεξιά στην Ευρώπη, όσο κι αν θέλουν να το περασουν στα μαλάκα, περί μεγάλης αποχής.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Πήγα να διαβάσω κάτι για τις εκλογές στου Λαμπράκη αλλά το μάτι μου έπεσε πάνω σε μερικούς πανέμορφους ταξιδιωτικούς προορισμούς της πατρίδας μας: Άνδρος, Επίδαυρος, Τζια κλπ. Και σκέφτηκα: Τόση ομορφιά! Τόση γαλήνη! Ποιος έχει ανάγκη από ενημέρωση για τις εκλογές; Καλοκαίρι και Ελλάδα! Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι λέξεων που να ταιριάζει τόσο όμορφα σε όλα τα λεξικά του κόσμου. Τα λέμε και πάλι το βραδάκι. Το καθήκον με καλεί.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (26-05-14)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ηχηρό χαστουκι απ'την Ακροδεξιά στην Ευρώπη, όσο κι αν θέλουν να το περασουν στα μαλάκα, περί μεγάλης αποχής.
    Που είδες να θέλουν να το περάσουν στα μαλάκα? Έκτακτο συμβούλιο κάλεσε ο Ολαν στην Γαλλία πρωινιατικο και εδώ από εχτές άλλο πράγμα δεν κουβεντιάζουν , ανάλογες αντιδράσεις υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη .

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Που είδες να θέλουν να το περάσουν στα μαλάκα? Έκτακτο συμβούλιο κάλεσε ο Ολαν στην Γαλλία πρωινιατικο και εδώ από εχτές άλλο πράγμα δεν κουβεντιάζουν , ανάλογες αντιδράσεις υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη .
    Τι με νοιάζει τι έκανε ο Ολαν στην Γαλλία..
    Είναι ψέμματα ότι τα ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη διατυμπανίζουν συνέχεια για τεράστια αποχή ;

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Τι με νοιάζει τι έκανε ο Ολαν στην Γαλλία..
    Είναι ψέμματα ότι τα ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη διατυμπανίζουν συνέχεια για τεράστια αποχή ;
    Γιατί ? 40 και 50% αποχή δεν είναι τεράστιο νούμερο?

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Ρε με τρολάρεις ; Είπα εγώ δεν είναι ;

Αυτό που λέω είναι ότι πολλά ΜΜΕ παραβλέπουν την σφαλιάρα και στέκονται στην μεγάλη αποχή.

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Ρε με τρολάρεις ; Είπα εγώ δεν είναι ;

Αυτό που λέω είναι ότι πολλά ΜΜΕ παραβλέπουν την σφαλιάρα και στέκονται στην μεγάλη αποχή.
    Αν υπηρχε καποιο κομμα η φορεας που θα πηγαιναν αυτοματος εκει οι ψηφοι της αποχης αυτη θα ηταν
    η μεγαλητερη κοινοβουλευτηκη δυναμη.
    Πως να μην ασχοληθει κανεις;
    Και μαλιστα η ενασχοληση ειναι μαλλον για τα ματια της μα'ι'μους.
    Κανεις δεν νοιαζεται πραγματικα γιατι δεν πηγαν.
    Κανεις δεν θα τους ρωτησει.
    Ξερουν αυτοι που φτιαχνουν τους καταλοαγους ποιοι ειναι αλλα δεν θα τους ρωτησουν.
    13% προσελευση καπου στην ανατολη και αν ακουσα καλα 23% στην Πολωνια...

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Συμφωνούμε, εξάλλου δεν είπα το αντίθετο. Τα νούμερα είναι μεγάλα όπως επίσης και το μήνυμα που έστειλε ο κόσμος,
    και μιλαω για αυτούς που ψήφισαν{Βλέπε Γαλλία}.

π.χ στην Σλοβακία 87 % αποχή ;! Μόνο οι Πολιτικοί πρέπει να ψήφισαν εκεί..

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (26-05-14)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Αποψη μου ειναι οτι προκειται για μεγαλη νικη της αριστερας και οχι για νικη της δεξιας.Ηδη ο τσιπρας σκεφτεται και για προωρες εκλογες απ'οτι διαβαζω.

Επειδη ακριβως απετυχε η δεξια και τα κεντρωα κομματα (τυπου πασοκ) ο κοσμος στραφηκε ειτε προς αριστερα ειτε προς ακρα δεξια.Ωστοσο η αριστερα κερδισε τελικα.

Οσον αφορα τη χρυση αυγη,ισχυει αυτο που λεει ο Δημητρης παραπανω.Την πολεμουν σε τετοιο βαθμο που δε δινεται ευκαιρια στον πολιτη να σκεφτει που ειναι λαθος η Χρυση αυγη.Το μονο που ακουει ο λαος ειναι οτι δεν πρεπει να ψηφισει χρυση αυγη επειδη ετσι του λενε τα μμε και οι πολιτικοι που δεν εμπιστευεται.Και την ιδια στιγμη,που το συγκεκριμενο κομμα δεχεται τετοιο πολεμο απο τα μεσα,τα στελεχη του κομματος αυτου κανουν "φιλανθρωπιες" (για τα ματια του κοσμου βεβαια) και εφοδιαζουν τα σπιτια των ανθρωπων με τροφιμα.

Δεν καταλαβαινω λοιπον την απορια του γιατι αυξηθηκαν τα ποσοστα της αυγης.Τι θα ψηφισει η γρια και ο αγροτης που τους εχουν εγκαταλειψει ολοι,που διαβαζει καθε μερα τα οικονομικα οργια των πολιτικων που εμπιστευτηκε,που τρομαζει με το κυμα μεταναστευσης που παρατηρειται..Θα ψηφισει με βαση τη λογικη οτι οι χρυσαυγιτες ειναι τραμπουκοι που λατρευουν τη βια ή με τη λογικη οτι οι χρυσαυγιτες ειναι οι μονοι που εδωσαν λαδι,οσπρια και αλλα τροφιμα στους φτωχους?

22. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (26-05-14), kwtsios (26-05-14), sirkostas (26-05-14), vasilis-thrylos7 (26-05-14)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποψη μου ειναι οτι προκειται για μεγαλη νικη της αριστερας και οχι για νικη της δεξιας.Ηδη ο τσιπρας σκεφτεται και για προωρες εκλογες απ'οτι διαβαζω.

Επειδη ακριβως απετυχε η δεξια και τα κεντρωα κομματα (τυπου πασοκ) ο κοσμος στραφηκε ειτε προς αριστερα ειτε προς ακρα δεξια.Ωστοσο η αριστερα κερδισε τελικα.

Οσον αφορα τη χρυση αυγη,ισχυει αυτο που λεει ο Δημητρης παραπανω.Την πολεμουν σε τετοιο βαθμο που δε δινεται ευκαιρια στον πολιτη να σκεφτει που ειναι λαθος η Χρυση αυγη.Το μονο που ακουει ο λαος ειναι οτι δεν πρεπει να ψηφισει χρυση αυγη επειδη ετσι του λενε τα μμε και οι πολιτικοι που δεν εμπιστευεται.Και την ιδια στιγμη,που το συγκεκριμενο κομμα δεχεται τετοιο πολεμο απο τα μεσα,τα στελεχη του κομματος αυτου κανουν "φιλανθρωπιες" (για τα ματια του κοσμου βεβαια) και εφοδιαζουν τα σπιτια των ανθρωπων με τροφιμα.

Δεν καταλαβαινω λοιπον την απορια του γιατι αυξηθηκαν τα ποσοστα της αυγης.Τι θα ψηφισει η γρια και ο αγροτης που τους εχουν εγκαταλειψει ολοι,που διαβαζει καθε μερα τα οικονομικα οργια των πολιτικων που εμπιστευτηκε,που τρομαζει με το κυμα μεταναστευσης που παρατηρειται..Θα ψηφισει με βαση τη λογικη οτι οι χρυσαυγιτες ειναι τραμπουκοι που λατρευουν τη βια ή με τη λογικη οτι οι χρυσαυγιτες ειναι οι μονοι που εδωσαν λαδι,οσπρια και αλλα τροφιμα στους φτωχους?
    Η γρια Ρένα μου ΔΕΝ ψήφισε χ.α. ........γιατί η γρια έχει νιώσει στο πετσί της σημαίνει φασίστας και δολοφόνος ναζιστής . Κάτι κωλοζωα απο 18 έως 50 τους ψήφισαν.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Ψηφισαν και οι γριες τους χρυσαυγιτες (θα βρω ενα αρθρο που διαβασα και θα το ανεβασω μετα).

Ομως βρε Μενιο με το να τους λες κωλοζωα και αιλληνες,να τους ειρωνευεσαι γελοιοποιωντας την ελληνικη γλωσσα και να δειχνεις μισος,γινεσαι καλυτερος τους?

Δυστυχως δεν εχω την ικανοτητα του ωραιου λογου οπως εχουν αλλα παιδια εδω μεσα,αλλα θα πω πως βλεπω εγω τα πραγματα,με το μικρο μου μυαλο:Η Χρυση αυγη αντιπροσωπευει το μισος και την οργη,τα οποια τα τελευταια χρονια ειναι μεγαλυτερα.Μισος για τους συνελληνες,μισος για τους μεταναστες και για ολα.Πως να εκφρασεις καλυτερα το μισος ψηφιζοντας ενα κομμα μισους,ιδιως οταν αυτο το κομμα προσποιειται οτι "εσενα τον ελληνα σε αγαπαει,τους αλλους μισει"?

Θα σου πω για τη δικη μου πραγματικοτητα:μεγαλωσα ακουγοντας ποσο μαλακες ειναι οι ελληνες.Εζησα με ανθρωπους που απογοητευτηκαν απο την αριστερα,απο τη δεξια απο ολους.Φυσικα ολα αυτα θυμιζουν μισος,μη ανοχη για τους γυρω μας,αηδια για την ιδια μας τη χωρα.

Στα 33 μου οι μισοι γνωστοι μου εχουν φυγει απο την κ...λοχωρα,οπως τη λενε και δε θελουν να γυρισουν με τιποτα.Με τους υπολοιπους χτυπαμε τα κεφαλια μας για το τι θα κανουμε με τις ζωες μας.Βλεπουμε μια χωρα που γλιτωνει συνεχως απο τη χρεοκοπια,που την "παιζουν "οι ξενοι,οπως μας λενε,που δεχεται ολο και περισσοτερους μεταναστες,χωρις να εχει προγραμμα σωστο για την επιβιωση τους.Βλεπω ανθρωπους καθημερινα πιο νευριασμενους και μετα μου λετε για τα μεγαλα ποσοστα της χρυσης αυγης?

Αρκετοι γνωστοι μου την ψηφισαν ή σκεφτηκαν να τη ψηφισουν και δεν ειναι κωλοζωα.Εμενα δε μου κανει εντυπωση.Ειναι μια εκφραση του πως νιωθει μια μεγαλη μεριδα του κοσμου.

Για μενα το θεμα δεν ειναι να αναδειξουμε ποιοι ειναι οι μαλακες που ψηφισαν αυτο το κομμα,να τους στησουμε στον τοιχο και να τους πυροβολησουμε επειδη ειναι επικινδυνοι για τη δημοκρατια μας,αλλα να αποδειξουμε το γιατι ειναι καλυτερα τα αλλα κομματα.

Ο Συριζα βγηκε πρωτος.Ας δειξει με πραξεις το γιατι το αξιζε και ας κερδισει την εμπιστοσυνη του κοσμου με εργα και δουλεια.Μετα αμφιβαλλω αν θα επιβιωσουν κομματα τοσο ακραια.

Υγ:Δε βρηκα το αρθρο με τη γρια στο Ιλιο που καλεσε χρυσαυγιτες επειδη δεν την αφησαν να ψηφισει χρυση αυγη ( ?),αλλα βρηκα αυτο το αρθρο που ουσιαστικα λεει αυτα που εγραψα στο πιο πανω ποστ.

Ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά ομάδες του πληθυσμού, κυρίως άνεργοι, αλλά και άλλες κατηγορίες, όπως οι αγρότες, εμφανίζονται να κυριαρχούν μεταξύ εκείνων που στην πρόθεση ψήφου τάσσονται υπέρ της Χρυσής Αυγής. Τα ανοδικά ποσοστά του φιλοναζιστικού μορφώματος που καταγράφηκαν την περασμένη Κυριακή προκαλώντας «σοκ», καθώς ερμηνεύθηκαν ως εκούσια ή ακούσια επιδοκιμασία των εγκληματικών πρακτικών και ενεργειών της οργάνωσης, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Π. Φύσσα, κατέδειξαν τις πραγματικές κοινωνικές και πολιτικές διαστάσεις του φαινομένου.
    Απο το βημα.

25. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (26-05-14), Reds (26-05-14), voskos_7 (26-05-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.934
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.311 φορές σε 18.956 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η γρια Ρένα μου ΔΕΝ ψήφισε χ.α. ........γιατί η γρια έχει νιώσει στο πετσί της σημαίνει φασίστας και δολοφόνος ναζιστής . Κάτι κωλοζωα απο 18 έως 50 τους ψήφισαν.
    Μπα, μην νομίζεις: Η μαλάκυνση και η άνοια κάνουν θαύματα, Μένιο...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Ψηφισαν και οι γριες τους χρυσαυγιτες (θα βρω ενα αρθρο που διαβασα και θα το ανεβασω μετα).

Ομως βρε Μενιο με το να τους λες κωλοζωα και αιλληνες,να τους ειρωνευεσαι γελοιοποιωντας την ελληνικη γλωσσα και να δειχνεις μισος,γινεσαι καλυτερος τους?

Δυστυχως δεν εχω την ικανοτητα του ωραιου λογου οπως εχουν αλλα παιδια εδω μεσα,αλλα θα πω πως βλεπω εγω τα πραγματα,με το μικρο μου μυαλο:Η Χρυση αυγη αντιπροσωπευει το μισος και την οργη,τα οποια τα τελευταια χρονια ειναι μεγαλυτερα.Μισος για τους συνελληνες,μισος για τους μεταναστες και για ολα.Πως να εκφρασεις καλυτερα το μισος ψηφιζοντας ενα κομμα μισους,ιδιως οταν αυτο το κομμα προσποιειται οτι "εσενα τον ελληνα σε αγαπαει,τους αλλους μισει"?

Θα σου πω για τη δικη μου πραγματικοτητα:μεγαλωσα ακουγοντας ποσο μαλακες ειναι οι ελληνες.Εζησα με ανθρωπους που απογοητευτηκαν απο την αριστερα,απο τη δεξια απο ολους.Φυσικα ολα αυτα θυμιζουν μισος,μη ανοχη για τους γυρω μας,αηδια για την ιδια μας τη χωρα.

Στα 33 μου οι μισοι γνωστοι μου εχουν φυγει απο την κ...λοχωρα,οπως τη λενε και δε θελουν να γυρισουν με τιποτα.Με τους υπολοιπους χτυπαμε τα κεφαλια μας για το τι θα κανουμε με τις ζωες μας.Βλεπουμε μια χωρα που γλιτωνει συνεχως απο τη χρεοκοπια,που την "παιζουν "οι ξενοι,οπως μας λενε,που δεχεται ολο και περισσοτερους μεταναστες,χωρις να εχει προγραμμα σωστο για την επιβιωση τους.Βλεπω ανθρωπους καθημερινα πιο νευριασμενους και μετα μου λετε για τα μεγαλα ποσοστα της χρυσης αυγης?

Αρκετοι γνωστοι μου την ψηφισαν ή σκεφτηκαν να τη ψηφισουν και δεν ειναι κωλοζωα.Εμενα δε μου κανει εντυπωση.Ειναι μια εκφραση του πως νιωθει μια μεγαλη μεριδα του κοσμου.

Για μενα το θεμα δεν ειναι να αναδειξουμε ποιοι ειναι οι μαλακες που ψηφισαν αυτο το κομμα,να τους στησουμε στον τοιχο και να τους πυροβολησουμε επειδη ειναι επικινδυνοι για τη δημοκρατια μας,αλλα να αποδειξουμε το γιατι ειναι καλυτερα τα αλλα κομματα.

Ο Συριζα βγηκε πρωτος.Ας δειξει με πραξεις το γιατι το αξιζε και ας κερδισει την εμπιστοσυνη του κοσμου με εργα και δουλεια.Μετα αμφιβαλλω αν θα επιβιωσουν κομματα τοσο ακραια.

Υγ:Δε βρηκα το αρθρο με τη γρια στο Ιλιο που καλεσε χρυσαυγιτες επειδη δεν την αφησαν να ψηφισει χρυση αυγη ( ?),αλλα βρηκα αυτο το αρθρο που ουσιαστικα λεει αυτα που εγραψα στο πιο πανω ποστ.
    +1000000000 απο εμενα Ρενακι...

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (26-05-14)

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Ignore User

Για μενα το θεμα δεν ειναι να αναδειξουμε ποιοι ειναι οι μαλακες που ψηφισαν αυτο το κομμα,να τους στησουμε στον τοιχο και να τους πυροβολησουμε επειδη ειναι ειναι επικινδυνοι για τη δημοκρατια μας,αλλα να αποδειξουμε το γιατι ειναι καλυτερα τα αλλα κομματα.

1.
    Σε έρευνα της καπα research που δημοσιεύει το Βήμα, αναφέρεται το προφίλ των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. Τα στοιχεία δείχνουν το φύλο, την ηλικία και την απασχόληση των ανθρώπων που ψηφίζουν το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
    Α) Χρυσή Αυγή ψηφίζει το 11, 4% των ανδρών και 5,5% των γυναικών
    Β) Ηλικία ψηφοφόρων Χ.Α.

• 18-24 ετών 11,3%
    • 25-34 ετών 10,7%
    • 35-44 ετών 9,5%
    • 45-54 ετών 9,3%
    • 55-64 ετών 7,6%
    • 65 ετών και άνω 5,6%

2. Πως αλλιώς μπορώ να εκφραστώ για κάποιους που στηρίζουν τους υμνητές αυτών που ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ τους προγόνους μας ?Πως αλλιώς μπορώ να εκφραστώ για κάποιους που ψηφίζουν - στηρίζουν αυτούς ? :

3. Αναφερόμενος στους δολοφόνους-φασιστες - ως αιλινεζους ........θα σου πως το απλό ........πήγαινε στο φατσομπουκι και δες τα προφίλ τους και μετά έλα να το κουβεντιάσουμε.

4. Από που και ως που ο κόσμος που ξέρεις έχει απογοητευθεί απο την αριστερά? Κυβέρνησε ποτέ και δεν το κατάλαβα?

Σελίδα 816 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 31641651661671676677678679680681281381481581681781881982082683684685686691610161116121613161816 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές