Ψηφισαν και οι γριες τους χρυσαυγιτες (θα βρω ενα αρθρο που διαβασα και θα το ανεβασω μετα).
Ομως βρε Μενιο με το να τους λες κωλοζωα και αιλληνες,να τους ειρωνευεσαι γελοιοποιωντας την ελληνικη γλωσσα και να δειχνεις μισος,γινεσαι καλυτερος τους?
Δυστυχως δεν εχω την ικανοτητα του ωραιου λογου οπως εχουν αλλα παιδια εδω μεσα,αλλα θα πω πως βλεπω εγω τα πραγματα,με το μικρο μου μυαλο:Η Χρυση αυγη αντιπροσωπευει το μισος και την οργη,τα οποια τα τελευταια χρονια ειναι μεγαλυτερα.Μισος για τους συνελληνες,μισος για τους μεταναστες και για ολα.Πως να εκφρασεις καλυτερα το μισος ψηφιζοντας ενα κομμα μισους,ιδιως οταν αυτο το κομμα προσποιειται οτι "εσενα τον ελληνα σε αγαπαει,τους αλλους μισει"?
Θα σου πω για τη δικη μου πραγματικοτητα:μεγαλωσα ακουγοντας ποσο μαλακες ειναι οι ελληνες.Εζησα με ανθρωπους που απογοητευτηκαν απο την αριστερα,απο τη δεξια απο ολους.Φυσικα ολα αυτα θυμιζουν μισος,μη ανοχη για τους γυρω μας,αηδια για την ιδια μας τη χωρα.
Στα 33 μου οι μισοι γνωστοι μου εχουν φυγει απο την κ...λοχωρα,οπως τη λενε και δε θελουν να γυρισουν με τιποτα.Με τους υπολοιπους χτυπαμε τα κεφαλια μας για το τι θα κανουμε με τις ζωες μας.Βλεπουμε μια χωρα που γλιτωνει συνεχως απο τη χρεοκοπια,που την "παιζουν "οι ξενοι,οπως μας λενε,που δεχεται ολο και περισσοτερους μεταναστες,χωρις να εχει προγραμμα σωστο για την επιβιωση τους.Βλεπω ανθρωπους καθημερινα πιο νευριασμενους και μετα μου λετε για τα μεγαλα ποσοστα της χρυσης αυγης?
Αρκετοι γνωστοι μου την ψηφισαν ή σκεφτηκαν να τη ψηφισουν και δεν ειναι κωλοζωα.Εμενα δε μου κανει εντυπωση.Ειναι μια εκφραση του πως νιωθει μια μεγαλη μεριδα του κοσμου.
Για μενα το θεμα δεν ειναι να αναδειξουμε ποιοι ειναι οι μαλακες που ψηφισαν αυτο το κομμα,να τους στησουμε στον τοιχο και να τους πυροβολησουμε επειδη ειναι επικινδυνοι για τη δημοκρατια μας,αλλα να αποδειξουμε το γιατι ειναι καλυτερα τα αλλα κομματα.
Ο Συριζα βγηκε πρωτος.Ας δειξει με πραξεις το γιατι το αξιζε και ας κερδισει την εμπιστοσυνη του κοσμου με εργα και δουλεια.Μετα αμφιβαλλω αν θα επιβιωσουν κομματα τοσο ακραια.
Υγ:Δε βρηκα το αρθρο με τη γρια στο Ιλιο που καλεσε χρυσαυγιτες επειδη δεν την αφησαν να ψηφισει χρυση αυγη ( ?),αλλα βρηκα αυτο το αρθρο που ουσιαστικα λεει αυτα που εγραψα στο πιο πανω ποστ.
Bookmarks