Αλλο μανδυα οπως το ειπες Νικο,οπως και τα ναζιστακια φορανε αλλο μανδυα,ετσι και καποιοι αριστεροι φορανε!
και στο φιναλε γιατι οι υμνητες του σταλιν που εκανε εκατομυρια εγκληματα ειναι καλυτεροι απο τους υμνητες του χιτλερ?επειδη ο χιτλερ ακουμπησε πιο πολυ την δικια μας χωρα?
για εμενα τα ακρα ολα ομως ειναι για σβησιμο απο τον χαρτη!
υγ.Σορυ φιλε Μενιο,την αποψη μου λεω και δεν ειναι επι του προσωπικου!
Το οτι ειναι απουσα απο τις ζωες μας η αριστερα βρε Μενιο δεν ειναι αρκετο για να απογοητευσει?Η χρυση αυγη ειναι παρουσα,εχει δυνατο παρων ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Οι αριστεροι εμφανιζονται μονο σε συναυλιες και οταν προκειται να αγορασουμε τον ριζοσπαστη.(Σου λεω παντα για τη δικη μου ζωη.Στη δικη σου ζωη μπορει να ειναι πιο ενεργη.)
Οσες φορες ασχοληθηκα με αριστερα κινηματα το μετανιωσα επειδη βαρεθηκα τη συνεχη συνθηματολογια,το συνεχες μισος για τους δεξιους και τους καπιταλιστες.Σα φοιτητρια τα αριστερα κινηματα τσακωνονταν μεταξυ τους για το πιο πανο θα αναρτηθει στις πορειες και πιο συνθημα θα ακουστει πρωτο.Σαν εργαζομενη τα αριστερα κομματα δε μπορεσαν να συνεργαστουν μεταξυ τους για να κανουν κυβερνηση και παρεδωσαν τη χωρα στους δεξιους.Πως να μην απογοητευουν κομματα που προτιμουν να ειναι αντιπολιτευση και να κανουν πορειες για το δικιο του εργατη απο το να κυβερνησουν?
για να μην παω στον Μαο γιατι εκει θα χαθει η μπαλα,μιλαμε για γεννοκτονιες και οχι -α
sirkostas (26-05-14)
Σαφώς και η επισήμανση η δική μου, δεν αφορά τον Μένιο, αλλά ο φασισμός, ζει μέσα μας, πρώτα από όλα.
Όταν σαν κοινωνία απορρίπτουμε και προσπαθούμε να αποκλείσουμε κάθε τι διαφορετικό, από αυτό που μας αρέσει, είναι προφανές, ότι λέμε στα παιδιά μας, ή στους εξοβελισμένους οικείους μας, να αποτανθούν στα άκρα, για να εκφραστούν με τον τρόπο που στην πραγματικότητα θα θέλαμε εμείς, αλλά δεν τολμάμε.
Μην το πάμε και πολύ μακριά: Δες πώς χειρίζονται πολλοί διαφωνίες τους, σε επουσιώδη ζητήματα και πες μου εσύ αν τα τωρινά ποσοστά των άκρων είναι όντως μεγάλα, ή μήπως θα "έπρεπε" να είναι πολύ μεγαλύτερα στην πραγματικότητα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η κομματική μου ταυτότητα είναι γνωστή , και επειδή κουβέντα για την αριστερά δεν μπορεί να γίνει χωρίς να μιλήσουμε για το κκε και επειδή κομματικά δεν επιτρέπετε να μιλάμε σε αυτό το φόρουμ , θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω .....
Μην αρχίσει κάνας φωστήρας κανα έξυπνο " ναι αλλά για τα αυγά μιλάς" ...........
Βρε Νικο εδω πηγαμε να σφαχτουμε για τον Μπαρτζωκα,ποσο μαλλον για θεματα πιο σοβαρα.
(και με την ευκαιρια ακομα θελω την κεφαλη του επι πινακι,αν δε φερει πρωταθλημα .Αλλα κραταω την οργη για τον εαυτο μου μπας και αλαξω γνωμη οταν ηρεμησω.)
Συμφωνω Μενιο μου.Αστο να παει στο δ...ο.Και κακως μιλησα κι εγω.
Και απο μενα εχεις respect που δεν εισαι απο αυτους που βαζουν το κομμα πανω απο τη λογικη,αλλα υποστηριζεις συνειδητα και με σεβασμο την παραταξη που θεωρεις σωστη.
celticfrost (26-05-14), dtakis80 (26-05-14), voskos_7 (26-05-14)
BrazHlias (26-05-14), celticfrost (26-05-14), Rena (26-05-14), voskos_7 (26-05-14)
Rena (26-05-14)
Νομίζω ότι και εγώ έχω γίνει αρκετά σαφής και δεν πρόκειται να επεκταθώ.
Άλλωστε, είναι μία ημέρα που εγχωρίως, όλοι πανηγυρίζουν για διαφόρους λόγους, ενώ διεθνώς, γίνεται της Πόπης -εδώ και καιρό, αλλά από εχθές, χειροτέρεψε, παρά το ενθαρρυντικό μήνυμα που ήρθε από την Ουκρανία και δεν θα ήθελα να διαταράξω το κλίμα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν υπαρχει ελπιδα. Καμια. Το οικοδομημα ειναι τοσο σαπιο και σαθρο που πρεπει να γκρεμιστει συθεμελα. Πολιτικο συστημα με αμετρητες στρεβλωσεις, λαος με φασιζουσες συμπεριφορες (το 10% της ΧΑ μας κανει εντυπωση? Ο κοινωνικος χρυσαυγητισμος ακομη και σε εποχες ευμαρειας δεν υπολογιζεται?) και πληρης απουσια της ατομικης ευθυνης. Απο τα πιο απλα, που θα πεταξω το τσιγαρο μου στην παραλια, απο το πως θα κατουρησω σε δημοσια τουαλετα (ΠΟΣΟ δυσκολο ειναι να το κανεις σωστα δηλαδη?) μεχρι την ωρα της ψηφου. Και μια παραμετρος που κανεις δεν υπολογιζει, σχετικα με τις αυτοκτονιες. Η καταθλιψη δεν ερχεται μονο αν χασεις το εισοδημα σου και δεν μπορεις να ανταπεξελθεις στις υποχρεωσεις σου. Η καταθλιψη ερχεται και οταν η κριση ριχνει τις μασκες και αποδεικνυει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια κοιταει το τομαρι της και μονο και ετσι ο πιο αδυναμος οδηγειται στο περιθωριο.
*****8.23*****
Συμφωνώ απόλυτα με την Ρένα, ως έκφραση στην απόγνωση του Έλληνα την ΧΑ.
Νομίζω όμως ότι Χούντα και Χίτλερ, έχουμε τα τελευταία χρόνια και σ'άυτο οφείλονται
πολλά πράγματα στην χώρα μας που λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι.
Αφήστε λοιπόν τον κόσμο να εκφραστεί όπως θέλει ο καθένας και μην τον χαρακτηρίζεται.
Εξάλλου οσο και αν δεν αρέσει, στον τοπο αυτο με Σοσιαλισμό και Δημοκράτες,δυστυχώς δεν πήγαμε μπροστά
Και για να το ελαφρυνω λιγο, βρηκα την διαρροη στο μπανιο. Δεν γινοταν δηλαδη να μην την βρω, εσπασα ολο το πατωμα.
*****8.23*****
![]()
Αχαχα βρε αθλιε εισαι απιστευτος.Που ηταν τελικα η διαρροη?
ΥΓ:Το "αθλιος" το ελεγε ενα παιδι στη δουλεια για να χαρακτηρισει τους φιλους του.Το χρησιμοποιω χαριτολογωντας επειδη μου φαινεται αστειο.![]()
Μηπως υπαρχει στο φορουμ κανενας που να βαζει πλακακια??![]()
*****8.23*****
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παντως επρεπε να μας καλεσεις σπιτι σου μετα απο ηττες του ολυμπιακου να στο ξηλωσουμε εμεις μια καλη,να τη βρεις αμεσως τη διαρροη (συν τις νεες που θα δημιουργουσαμε).![]()
DaRkSaGa79 (26-05-14)
Bookmarks