kwtsios (11-09-13)
Λοιπόν παίδες, είναι 100% τα rankings που μετράνε.
Εκατσα κι έβγαλα τη βαθμολογία όλων των δεύτερων των ομιλων, χωρίς να υπολογίζω τα παιχνίδια και τους βαθμούς που κέρδισαν από τους έκτους.
Η βαθμολογία είναι αυτή.
Κροατία 11 βαθμοί.
Βουλγαρία 7 β.
Σουηδία 11 β.
Ουγγαρία 11 β.
Ισλανδία 13 β.
Πορτογαλία 11 β.
Ελλάδα 16 β.
Ουκρανία 12 β.
Γαλλία 14 β.
Οπότε, αν μέτραγε η βαθμολογία στους ισχυρούς θα είμασταν εμείς, οι γάλλοι, οι ισλανδοί και οι ουκρανοί. Αλλά αυτό δεν παίζει με τη καμία, οπότε μετράνε τα rankings.
kwtsios (11-09-13)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο Σάμαρης και οι άλλοι 23 εκλεκτοί του Σάντος
Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή για τα ματς με Σλοβακία (11/10) και Λίχτενσταϊν (15/10), στην οποία βρίσκεται μεταξύ άλλων τ' όνομα του Ανδρέα Σάμαρη. Δείτε τους εκλεκτούς του Πορτογάλου και τι είπε για Καρνέζη, Μήτρογλου και τους νεαρούς του ΠΑΟ.
Τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 δίνει η Εθνική μας ομάδα την επόμενη εβδομάδα και ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.
Αρχικά να πούμε για όσους δεν γνωρίζουν πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας θα αντιμετωπίσει αρχικά την Σλοβακία (11/10) και έπειτα τον Λιχτενστάιν (15/10) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκοπό τη νίκη και ένα θαύμα στα ματς της Βοσνίας, προκειμένου να πάρουμε τελικά την πρώτη θέση.
Σ' αυτά τα δύο ματς λοιπόν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα πάρει μαζί του 24 ποδοσφαιριστές και η αποστολή που ανακοίνωσε δεν είχε κάποια έκπληξη. Η είδηση της ημέρας, είναι η κλήση του Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Αυτό άλλωστε δήλωσε και ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου: "Είναι μια επιβράβευση για τον Σάμαρη, γιατί έχει τεράστια σημάδια εξέλιξης. Κλήθηκε επειδή κι ο Κατσουράνης δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι και είναι μία παραπάνω επιλογή. Θέλω επίσης να τον δω και πώς θα αντιδράσει στις προπονήσεις, ώστε να έχω μία πιο προσωπική άποψη γι' αυτόν".
Για τους τερματοφύλακες: "Τον Καπίνο τον ξέρουμε. Θέλουμε να έχουμε τρεις τερματοφύλακες, αφού ο Καρνέζης έχει μία κίτρινη κάρτα και δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Έχει κάνει καλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό βρίσκεται στην 24άδα. Μπορεί ο Καρνέζης να μην αγωνίζεται στην ομάδα του, αλλά είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής σε αυτά τα προκριματικά και δεν θα ήταν δίκαιο να μην κληθεί.
Είναι λίγο εκτός των κριτηρίων που έχω θέσει στην Εθνική ομάδα, αλλά ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους, αποφάσισα να τον καλέσω. Θα δω πώς θα είναι στις προπονήσεις και αναλόγως θα κρίνω αν πρέπει να αγωνιστεί".
Για τον φορμαρισμένο Μήτρογλου: "Για μας αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως βρισκόταν στην Εθνική ακόμα κι όταν δεν ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό. Διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ. Έχει εξελιχθεί τεράστια τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο αγωνιστικά όσο και στη συμπεριφορά".
Για τους νεαρούς του Παναθηναϊκού: "Την τελευταία βδομάδα οι συνεργάτες μου παρακολούθησαν τον αγώνα του Παναθηναϊκού, που έχει παρουσιάσει σημάδια προόδου. Όταν κρίνω ότι κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στην Εθνική, δεν θα έχω πρόβλημα να τους καλέσω".
Για τα κριτήρια του: "Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος στις κλήσεις μου. Αυτό γίνεται με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά και με βάση όσα βλέπω εγώ στις προπονήσεις εδώ. 100% δίκαιος δεν γίνεται ποτέ να είμαι, αλλά προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο γίνεται".
Για τα δύο ματς που έρχονται: "Συνεχίζω να θεωρώ πολύ σημαντικά τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν και επιμένω στο ότι πρέπει να συνεχίζουμε να ελπίζουμε εφόσον έχουμε μαθηματικές ελπίδες. Θα είναι πολύ δυνατό το παιχνίδι με τη Σλοβακία, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και το Λίχτενσταϊν μας δυσκόλεψε. Θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο δώρο από τη Βοσνία, προκειμένου να περάσουμε απευθείας. Για τον αντικαταστάτη του Κατσουράνη, ένα μικρό προβάδισμα για τον αγώνα με τη Σλοβακία έχει ο Τζιόλης".
Για το αν η Βοσνία μπορεί να χάσει βαθμούς: "Δεν θα είναι εύκολο για τη Βοσνία στη Λιθουανία. Αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος στο να κερδίσουμε εμείς τα δύο παιχνίδια που μας απομένουν".
Η 24άδα του Σάντος
Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Σηφάκης, Καπίνο.
Αμυντικοί: Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Τζαβέλλας, Χολέμπας.
Μέσοι: Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Χρστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης.
Επιθετικοί: Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι γίνεται αυτή η ψυχή ο Φετφατζίδης? Παίζει καθόλου εκεί που πήγε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (08-10-13)
Και ο τοροσιδης ειναι πολύ καλός και βασικός σε μια άμυνα όπως αυτή της Ρομα πού έχει δεχθεί ένα γκόλ.
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
differance (08-10-13)
4 λαθη ο χολεμπας σε 8'
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οχι αλλο στημμενο η χολερα ελεος!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
2 παιγνιδια εχει παιξει φετος στη Ρομα ρε Σπύρο , τι βασικός;;;;;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
δυνατα βλεπω μπηκαμε![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στο αριστερά πάνω κόρνερ υπάρχει μια παράξενη σημαία ανάμεσα σε ελληνικές? ή μήπως είναι η ιδέα μου?
Ασχημο χτυπημα εκει δε τον βλεπω καλα τον τζιολη
Χαχαχα! Δε γινεται ρε πρεπει να ανοιξε ο Ρεχαγκελ την τηλεόραση μολις τώρα! Ξεκωλιαστηκε ο Ζευς σε αυτο το γκολ!!!!![]()
Αχαχαχχα γαματο γκολ
Θα χρεωθεί στον κάγκουρα γιατι με την εξάτμιση που έβγαλε εκείνη την ώρα τρόμαξε τον τερματζή.
Ατυχη αυτη η Εθνικη ρε παιδακι μου,την δερνει η ατυχια!![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Σαμαρά θες και Μπαρτσελόνα ε; ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ! Ψωνάρα του κερατά! Και κοντά τα πόδια σου απ' τον Βάις...
1o πράγμα που διδάσκονται στα τσικό: όταν γυρνάτε τη μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα, ποτέ μα ποτέ μην το κάνετε προς την εστία. Προφανώς ο Σκρτελ δεν ήταν καλός μαθητής.![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στο μεταξύ Κοσμά αυτό το γνωρίζω κι εγώ, αλλά παρατηρώ ότι γίνεται σε 8 στις 10 περιπτώσεις απ' ΟΛΟΥΣ τους παίκτες , δύσκολα θυμάμαι καποιον που να γυρίζει "εκτός" εστίας. Φταίνε φυσικα και οι γκολκίπερ που δεν ξεκουνάνε απο τα δοκάρια για να υποδεχθούν τη μπάλα.
Bookmarks