Κι εγω τον παρακολουθω δια της ακουστικής.
Ας το ανοίξω κι εγώ να δω για τι πράμα μιλάτε...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Κι εγω τον παρακολουθω δια της ακουστικής.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Έχω την εντύπωση ότι μπορεί και να έχει βγει, λέει. Πόσο μαλάκας Θεέ μου... δηλαδή αν πει ότι ήταν εκτός η μπάλα τι θα πάθει;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Στο μεταξύ οι Σλοβάκοι κερδίζουνε λεει τους Βοσνιους κι εμεις δεν μποραμε να κερδίσουμε τους Λιαμπαμπαλαντανους πως τους λενε.
Τι έχει χάσει ο Μήτρογλου ρε...
Ουχααχα τι εχασες ρε Καγκουρμαν;
Χαχαχαχαχα ο κλασικος Χολέρας. Αμα δεν μπορει να δωσει ασιστ για γκολ, θα παρει κοκκινη για πλακα.
ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πόσο ηλίθιος πχια...
Tώρα είναι κακό που αποβλήθηκε ο Χολέμπας ή όχι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ξεφτιλισμένε κερατά γαμώ το σπίτι σου. Ρήμαξες τον Ολυμπιακό και τώρα χαντακώνεις και την Εθνική.
dimace (06-09-13)
Μαλακας Χολεμπας ολο υφος και μετα την χοντρη που εκανε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ωραία σέντρα του Τοροσίδη λέει, η μπάλα στα πουλιά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αποβλήθηκε?Ε,οπως και να το κάνουμε δεν είναι εύκολο να κόψεις την αρμάδα του Λιχτενστάιν.![]()
Οχι καραγκουνη θεε μου ποσο χειρπτερο να γινει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βαλε φετφα μαλακα σαντος υπνε
Προλαβαίνουμε να αποβληθούνε αλλοι 4 δικοί τους να το παρουμε ανευ αγώνος;
Εχει πιασει και δυο φορες τα αντερακια του ο Λιχτεντοτετοιος τερματζής.
Ενα 15 αντεξα να δω την εθνικη, δε μπορω παραπανω..Ελπιζω να κερδισουμε.
PS Για να χοροπηδαει ο Σερ,ο Χολεμπας θα δινει ρεσιταλ σημερα..![]()
Bookmarks