Θα έλεγα ότι είμαστε off topic αλλά και τι να συζητήσουμε για το χθεσινό παιχνίδι?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Ή που θα μας σιχαθεί και η τύχη και θα πέσουμε με Γαλλία, για να μας κάνει την πατούρα, φρέσκια... Και να ησυχάσουμε και εμείς, με τους βαθμούς και το πρεστίζ μας και η Ευρώπη από την κακοποίηση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
nbqgr (12-10-13)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στην λογική παιχνιδιού, ίσως να κάνει το ίδιο - Αν και το επίπεδο απέχει παρά σάγκας: Αν και ο Τραπατόνι που πήγε να το κάνει σκορ ΤΜ © με οποιονδήποτε αντίπαλο, έφυγε νύχτα.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά όχι και 1-0 την Λευκορωσία, τη Μάλτα και το Λιχτενστάιν ρε, καριόλη και να δηλώνεις και ικανοποιημένος.
Ή να κερδίζεις με αυτογκόλ και να την λές στους παίκτες γιατί "ξεσκίζονται με τους συλλόγους"...
Από ένα σημείο και έπειτα, δεν βλέπω Εθνική και ησυχάζω...
Ούτε κακοποίηση εντός αγωνιστικού χώρου, ούτε παρακολούθηση προεορτίων τριωδίου στις κερκίδες, ούτε πρήξιμο εκτός γηπέδου της μορφής "τι θέλουν αυτοί στα γήπεδα;".
Και μην σου πω, ότι όταν πηγαίναμε το 200+ πριν το 4 και πριν γίνει μόδα το γήπεδο με την συγκεκριμένη ομάδα, αισθανόμουν και καλύτερα, που με κοίταζε ο κόσμος σαν βλαμμένο - γιατί ήμουνα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (12-10-13)
Σε όλες τις Εθνικές γίνεται κάτι τέτοιο, πάνω - κάτω, απλά, επειδή αν κόψω την Εθνική, δεν κόβω και την μπάλα, αλλά αν κόψω από την ομάδα μου, δύσκολα ξαναπηγαίνω σε γήπεδο, κράζω στην ομάδα και "γράφω" την εθνική.
Αυτό το συνονθύλευμα παικτών, κάποια στιγμή, παίζοντας έτσι, θα ξενερώσει τους ικανούς και θα προσπαθούν μόνο τα τσουρούκια μέσα στο γήπεδο και μαζί με τους βαθμούς, θα φύγει και ο μοδάτος κόσμος του "χλάπα - χλούπα για την στην επίσημη αγαπημένη αρκεί να νικάει" και θα γίνουν όλα όπως τα ξέραμε.
Μέχρι να πάρει πούλο ο Μουρίνιο χωρίς τίτλο, των Βαλκανίων, δεν ξαναασχολούμε με αυτό το πράγμα, σοβαρά.
ο κοσμος θα σταματησει να πηγαινει οταν η εθνικη σταματησει να παιρνει τα αποτελεσματα.το αμυντικο ποδοσφαιρο το σωνουν μονο τα καλα αποτελεσματα.
το κακο ειναι πως θα ερθει καποια στιγμη το πληρωμα του χρονου και τα αποτελεσματα θα στραβωσουν, θα πεσουμε στη βαθμολογια της ουεφα (ή φιφα δεν ξερω ποια ειναι αρμοδια) και θα εχουμε ενα κλικ δυσκολοτερες κληρωσεις οπου θα κανουν ακομα πιο δυσκολο το εργο της προκρισης. το καλο, και ισως αυτο που θα σωσει την εθνικη, ειναι πως στα euro θα πηγαινουν 24 ομαδες πλεον, αρα θα ειναι σχετικα ευκολο πλεον να περασεις σε τελικη φαση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με την κολάρα που έχουμε δε στραβώνει τίποτα, μη πω ότι παίζει να είμαστε και πρώτοι μεθαύριο αφού δε πιστεύω ότι θα περάσει η βοσνία απο το κάουνας
Καλά, κάτσε να ανανεώσει ο γκουρού του μπετόν αρμέ και η ομαδάρα του, με την δυναμική που έχει να αρχίσει να παίζει με 10 μέσα στην περιοχή να σημαδεύουν τον μοναδικό προωθημένο και θα δεις, για πόσο θα συνεχιστεί.
Θα νυστάξει η Βραζιλία λέμε..Κουραστική και βαρετή ομάδα σε σημείο να κοιμηθείς πίνοντας καφέ![]()
Ε,φάση Ζαρντίμ. Εγώ παντως έχω δηλώσει οτι προτιμάω να βλεπω μπάλα, ειδικά από ομάδες που δεν υποστηρίζω (δηλαδή όλες πλην Ολυμπιακού) , άλλωστε γι' αυτο βλεπω τα ματς. Γενικά η κατάντια του ποδοσφαίρου είναι εκ των ουκ άνευ. Ξεφτιλίκι, "συστήματα" και τσουκου τσουκου με τη μπάλα να θέλει να αυτοκτονήσει από το πεντάλεπτο, και ελάχιστα ματς και ποδοσφαιριστές να ξεφεύγουν από τον γενικό εμετό.
Και κάθε χρόνο είναι και χειρότερα δυστυχώς.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Η κωλοφαρδία που έχει αυτή η ομάδα δεν υπάρχει απλά. Και θα έρθει τώρα και το κερασάκι στην τούρτα με γκέλα της Βοσνίας και ταυτόχρονη νίκη δική μας με... 1-0.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Για όνομα...τύφλα να 'χει ο Γκιγκς! Μα ο Βύντρα να φοράει το 11?!![]()
Αρχίζει το ματς. Με 20-0 περνάμε απ' ευθείας?
Άντε ρε ΕΛΛΑΔΑΡΑ άντε για το θαύμα..
Μπαλαρα θα δούμε και σήμερα..
Bookmarks