Telika emeis oi boliwtes kseroume thn kaluterh mpala sthn ellada.
ki an den einai etsi kseroume ti blepoume.
O mhtroglou mporei na exase 2-3 eukairies alla ti malakia pou dernei ton Samara den thn koubalaei me tipota.
Sorry gia ta greeklishe paides alla eprepe na to grapsw...
Εγώ είμαι ικανοποιημένος σήμερα... 2 ώρες μετά το παιχνίδι και μην έχοντας μιλήσει σε άνθρωπο: Ούτε μίσο καντήλι δεν είμαι για να ρίξω, με το ξέρασμα που βλέπω... Μπήκε και το στοιχείο της σιδερένιας πειθαρχίας τώρα... Πάμε μπαράζ...
Ταχτσίδης - Κονέ όταν μπαίνουν περπατάνε, το μαλλί που γαμάει, είναι το μαλλί που γαμάει... Μπαίνει ο Καραγκούνης και βλέπεις λίγη όρεξη - Κάτι άλλοι, ή δεν μπορούν, ή βαριούνται, ή και τα δύο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Έτσι είναι η τραγωδία στο τέλος επέρχεται η κάθαρσης από τον από μηχανής θεό. γλυτώσαμε τον κατσουράνη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
τα φασιστοπανο με ναζιστικα συμβολα καλα κρατουν στο καραισκακης σε παιχνιδια της εθνικης. μακαρι να ευαισθητοποιηθει η ουεφα και να τιμωρηθουμε.
πρεφα κανεις ομως δεν πηρε.η ελλαδαρα να γαμει...
φασιστες κουφαλες θα σας κοπουν οι μπαλες.
hang your demons
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
και εγω βλεπω αυτη την αδιαφορια στον μισανθρωπισμο .τα σκατα μας να ειναι κοκκινα πρασινα κιτρινα και ας τα τρωμε μια ζωη. ημαρτον ρεεεεε που λεει και ο γεωργιου..
hang your demons
Δηλαδή είναι μισανθρωπισμός να κόβεις (ή να απειλείς ότι θα κόψεις) τ' αρχιδια του άλλου λόγω χρώματος ενώ αν του τα κόψεις γιατί είναι εθνικιστής ή φασίστας ή φιλελευθερος ή καπιταλιστής είναι ανθρωπιστικό.
Επιμένω οι θέσεις σου και μισαλλόδοξες και είναι το ίδιο σκατά με της ΧΑ, διαφέρουν μόνο στο χρώμα, είναι το ίδιο μισανθρωπίστικές
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
kwtsios (11-09-13), VALVERDES_7 (11-09-13)
καταρχην το θα σας κοπουν οι μπαλες δεν σημαινε τα αρχιδια αλλα τα ποδοσφαιρα. οτι δεν θα εχουν να βλεπουν την εθνικη και να ξεσαλωνουν στα γηπεδα.
και δευτερο ναι τους θεωρω εχθρους μου και αυτους και τους καπιταλιστες και τους αστους. πολιτικα και κοινωνικα ειναι εχθροι μου γιατι ειναι εχθροι της ελευθεριας και της ισοτητας. οχι γιατι λεγονται οπως λεγονται και οχι επειδη ειναι μαυροι ασπροι πακιστανοι αλβανοι. και για να φτασω να λεω οτι ειναι εχθροι μου σε αυτους τους τομεις παει να πει οτι εχω αποζητησει πραγματα και δεν ειμαι ικανοποιημενος με αυτο τον κοσμο. και μπορω να βλεπω ποιοι ευθυνονται γι αυτο.ποιοι ρημαζουν τις ζωες μας. δεν θα ανοιξω πολιτικη συζητηση τωρα για το ποσο καλο ειναι να τους ανεχεται η να αδιαφορεικανεις..αστο θα μας παρει πολυ.
απλως εκανα μια παρατηρηση που σε εναν αγωνα της εθνικης δεν ειδα να ενοχλει και κανεναν.οσοι το παρατηρησαν δηλαδη. αστο το τελειωνουμε εδω.
hang your demons
Μία μικρή παρέμβαση σ' αυτή την τόσο επικοδομητική συζήτηση θα κάνω και μετά μπορείτε να συνεχίσετε.
Μπορεί η Εθνική Ελλάδας να έκανε το καθήκον της νικώντας τη Λετονία με 1-0, όμως, αυτό δεν ήταν αρκετό για να περάσει στην πρώτη θέση του ομίλου, αφού οι Σλοβάκοι δεν μπόρεσαν να κόψουν βαθμούς από τους Βόσνιους.
Οι τελευταίοι με ανατροπή πέρασαν από τη Ζίλινα και έμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου, αφού στην ισοβαθμία με την Ελλάδα έχουν πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων.
Δύο αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης και αυτό που θέλει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι να μαζέψει περισσότερους βαθμούς από τους Βόσνιους, δεδομένου ότι η διαφορά τερμάτων δεν μπορεί να καλυφθεί Η Ελλάδα στα δύο παιχνίδια που απομένουν θα υποδεχτεί Σλοβακία και Λιχτενστάιν, ενώ η Βοσνία θα φιλοξενήσει το Λιχτενστάιν και θα ταξιδέψει την τελευταία αγωνιστική στη Λιθουανία.
Επομένως, οι ελπίδες της Ελλάδας για στραβοπάτημα της Βοσνίας εναποτίθενται κυρίως στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λιθουανία, αφού το Λιχτενστάιν είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος του ομίλου. Παράλληλα, η Εθνική μας θα πρέπει να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια, τόσο αυτό με την αδιάφορη πλέον Σλοβακία όσο και εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής με το Λιχτενστάιν.
Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που η Ελλάδα τερματίσει δεύτερη και παίξει στα μπαράζ θα είναι στους ισχυρούς μαζί με Πορτογαλία, Κροατία και Γαλλία (ή Ισπανία), ενώ στους ανίσχυρους θα είναι με τα τωρινά δεδομένα οι:
Ουκρανία
Σουηδία
Ουγγαρία
Ισλανδία
2η θέση λοιπόν.
Aμα πέσουμε με Ουγγαρία ή Ισλανδία λογικά θα πάμε Μουντιάλ.Με Ουκρανία θα δείξει και με Σουηδία θα χάσουμε μάλλον.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Du3lisT (11-09-13), sirkostas (11-09-13), VALVERDES_7 (11-09-13)
Ο Ιμπρα μας έκανε τις μαγκιές του το 2008, όταν τον μαρκάριζε η Κούλα.
Πλέον υπάρχει νέος σερίφης στη πόλη που λέγεται Σιόβας!
Ο Σουηδός θα πάρει μια πρώτη πικρή γεύση από Σιόβα σε λίγες μέρες στο Φάληρο κι αν η μαύρη του η μοίρα τον φέρει αντιμέτωπο με την Ελλάδα στα μπαράζ θα πάρει και μια δεύτερη γερή γουλειά από το κώνειο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Που μπερδεύτηκες Ηλία? 8 δεύτεροι, 4 ισχυροί/4 αδύνατοι, 4 ζευγάρια νοκ άουτ που θα στείλουν 4 ομάδες στη Βραζιλία. Τόσο απλά.
BrazHlias (11-09-13)
πάμε στην κοπα καμπανα,ipanema,καρναβαλι και ετσι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks