Άντε το βγάλαμε το ημίχρονο με 1-0.
Xαχαχα! Η επιτομή του πλασέ!! Γεια σου ρε Χαριστέα παιχταρά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άντε το βγάλαμε το ημίχρονο με 1-0.
Καλη αποτυχια στο μπουρδελο του Ρεχαγκελ και του γκομενου του του Αχρηστέα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Οι Λεττονοι το γυρισαν και προηγουνται 2-1!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Τελικα ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ του Ποδοσφαιρου εστω και αν κοιμαται πολυ.
ffyiannis (09-09-09)
άντε πάμε γιόμες τώρα.
Θα μας σπρωξει και ο διαιτητης, ειναι γνωστος κωλοδώστης ο Γερμανος.
τρεχτε τωρα αλλα αυτο σας αξιζει......
Αφού δεν κερδίσαμε κι αυτό το πράγμα που είχαμε αντίπαλο...
τελος τα παραμυθια χοχοχοχοχοχο![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
Το παγκοσμιο ποδοσφαιρο και οι εραστες του καλου ποδοσφαιρου γιορταζουν σημερα.
μπραβο ομαδαρα!!
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μάλιστα. Πλεον ειμαστε οριστικα δευτεροι, οπως και πριν το ματς, αφου τελικα οι Ελβετοι ισοφαρισαν.
Παμε για τα μπαραζ.
Mη βιάζεσαι. Υπάρχει και το παιχνίδι με τη Λετονία![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
ηθελεστα και παθεστα κομπλεξικε ρεχαγκελ με τις εμονες σου!εξαλου δεν υπαρχει λογος ναπαει αυτο το εκτρομα σε τελικους παγκοσμιου 1ον γιατι ειναι η κακοποιηση του ποδοσφαιρου ι ιδια και 2ον οι που@#@# θα πεφτανε ως σαν χαλαζι!ο θεος αποκατεστησε την ταξη!δεν εχουμε παιχτες κυριοι και ο θεος μια φορα παθαινει βερτικο!2η δεν εχει!
αξιοι αξιοι...Καλυτερα μαkρια απο το παγκοσμιο γιατι θα σπασουμε ακομη και τα ρεκορ του 94..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
dtakis80 (09-09-09)
Το '94 μπορεί να τα γ@μήσαμε στα τελικά αλλά κάναμε μια καταπληκτική πορεία στα προκριματικά. Και με δύσκολες ομάδες. Τώρα έχουμε την ευκολότερη κλήρωση από καταβολής θεσμού και τα έχουμε κάνει πουτ@να.
iakov7 (09-09-09)
εγω παντως θα κανω φαν κλαμπ Χαριστεα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks