Τι μαλακίες γράφει πάλι ο Πρωταθλητής ρε πούστη μου? Έλεος!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΥΓ. Στον Βάις αναφέρομαι.
ΥΥΓ. Ρε βοσκέ, τι ψάχνει εκεί ο Τέβες?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ε μετά το πρωτοσέλιδο θα είναι "τον ένιωσε ο Σιόβας"![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (11-09-13)
Kωστα ο Σαμαρας δεν βοηιθησε καθολου ταλαιπορουσε τη μπαλα.
Δυστυχως αν και τον ειχα σε μεγαλη εκτημηση δεν ειναι ο παιχτης που μπορει να βασιστει πανω του η εθνικη.
Συγκρινε τον αν ειδες το παιχνιδι Σλοβακια-Βοσνια με τον Βα'ι'ς. Την ιδια θεση παιξανε ξεκινωντας απο αριστερα και συγκλεινοντας.
Για αυτο που λες πως ειναι το προτερημα του δλδ, ολοκληρωμενες ατομικες προσπαθειες σε ομαδικο παιχνιδι, μου μοιαζει μαλον με ελατωμα.
Πως γίνεται να μη βοήθησε ο άνθρωπος που έδωσε γκολ πάρε-βάλε κι ήταν και το μοναδικό του παιχνιδιού?
9 όμιλοι, θα βγουν στα μπαράζ οι 8 καλύτεροι δεύτεροι.
Στους ομίλους που έχουν 6 ομάδες ΔΕΝ μετράνε τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο δεύτερος με τον τελευταίο του ομίλου.
Απ' ότι βλέπω, από τις 8 ομάδες που φέρονται υποψήφιες για τα μπαράζ λείπει ο δεύτερος του Β' ομιλου που αυτή τη στιγμή είναι η Βουλγαρία.
Αν απο τη Βουλγαρία αφαιρέσεις τους 6 βαθμούς που έχει πάρει από τη Μάλτα που είναι η τελευταία, τότε είναι η χειρότερη απο τις 9 δεύτερες και μένει εκτός μπαράζ.
Βέβαια μέχρι να τελειώσει η προκριματική φάση μπορεί ν' αλλάξουν αρκετά. Εμείς πάντως δεν κινδυνεύουμε.
kwtsios (11-09-13)
Φερτε μας την Γαλλια!
Επιστροφη Καψη και Ζαγορακη στην 11αδα ΑΜΕΣΩΣ.
Εδώ κι ο κανονισμός για τις δεύτερες.
The nine group winners qualify directly for the finals and the eight runners-up with the best record against the teams finishing first, third, fourth and fifth in their section going into the play-offs.
SOLID (11-09-13)
Λοιπόν, η Α ομάδα έχει 20 βαθμούς στον όμιλο της, η Β 19.
Αρα η Α θα είναι από πάνω.
(δεν μετράνε στο σύνολο οι βαθμοί που θα πάρει από τον 6 του ομίλου, για να συγκριθούν όλοι βάση των ίδιων αγωνιστικών)
Αφού σε 2 αγωνιστικές θα αλλάξουν πολλά, τι κάθεστε και μπερδεύεστε τώρα με τη βαθμολογία πως θα ήταν αν τέλειωναν τώρα τα παιχνίδια;![]()
Bookmarks