μαλλον δεν θα συνεχιστει.ο τριτσωνης δεν παιρνει αποφαση τελικα...
μαλλον δεν θα συνεχιστει.ο τριτσωνης δεν παιρνει αποφαση τελικα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ok τότε. Είδα στιγμιότυπα τώρα. Μόλις μπαίνει το αυτογκόλ μπουκάρουν μέσα οι επιστήμονες και έτρεχαν ακόμη και οι παίκτες της ΑΕΚ!! Απίστευτα πράγματα...
ΥΓ. Οριστική διακοπή αφού ο Πανθρακικός δεν ήθελε να περιμένει άλλο και αποχώρησε.
Στάλθηκε από αι-φόνι ξάπλα στη ντιβανοκασέλα
τρομερη σκηνη πραγματικα πανο.να σου πω την αληθεια τους λυπαμαι τους οπαδους....
φαντασου πως θα νιωθουν τωρα να βλεπουν την ομαδα τους στην β εθνικη.
το σκεφτομαι για μας και τρελλαινομαι....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panahs7 (14-04-13)
τώρα λενε ότι δεν ξαναρχίζει το ματς με μια μικρά επιφύλαξη στο Σκαι
panahs7 (14-04-13)
ο ηλεκτρικός πάει μέχρι Νεα Ιωνία , στην Ειρήνη τα σπάνε οι Γιακουμήδες
και εγω ρε παιδια δεν θυμαμαι να ειχε αφαιρεση βαθμων την ιδια αγωνιστικη περιοδο ο ζελας.
την επομενη δεν του αφαιρεθηκανε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και πολυ περιμεναν
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
-3 βαθμους φετος και -2 για του χρονου ειπε μολις ο Βασιλακης.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
δεν θα ξαναρχισει αλλά μην το δέσετε μπορεί μες την βδομάδα να τους βάλουν να παίξουν το τρίλεπτο , την Τετάρτη
Λυτρωση γι αυτους ο υποβιβασμος...Δε νομιζω να χαλιουνται ιδιαιτερα...Εκτος απο το συναισθηματικο της υποθεσης, αγωνιστικα γινεται αυτο που επρεπε εδω και πολλα χρονια να γινει βασει κανονισμων
*****8.23*****
Το ματς ακυρώνεται. Ο πρόεδρος της Α εθνικής είναι ο Μόραλης σε εκείνο τον αγώνα. Ο Μόραλης ανήκει στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Άρα ο Ολυμπιακός μας έριξε στα χαρτιά και όχι αγωνιστικά... πολύ πιθανώς να διαβάζουμε αύριο...
στο καλο και να μη μας γραφεις
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ο Πανθρακικός μπήκε στο πούλμαν
[YOUTUBE]tHeNIyo3hrc[/YOUTUBE]
![]()
Αντε γεια..
Bookmarks